- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
canm en son duşuğunden sonra ne kadar arayla hamile kaldınBol bol limon sıkıp içiyorum kanı sıvılaştırıyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm en son duşuğunden sonra ne kadar arayla hamile kaldınBol bol limon sıkıp içiyorum kanı sıvılaştırıyor diye
aslın planlı değildi çünkü ekimde en son bebeği düşürdüm biraz toparlanayım dedim ama dogum kontrol hapını kullanmadım kendi yontemimizle korunuyorduk ama 14 ocakta hastalandım ve hastalanmama iki hafta varken kasıklarımda ağrı vardı ağrı için doktora gittim reglm gecikmişti doktor rahimde kalınlaşma var ya gebelik yada regl olcan dedi haftaya olmazsan gel dedi ben regl olmadım gitmeden önce gebelik testi pozitif çıkınca anladım ki gebelik geç döllenme olmuş gecen hafta doktora gittim kan tahlili pozitifti ama kese gözükmedi haftaya pazartesi gel dedi bu gün gitmem gerekliydi gidemedim yarın gidicem nasipse rabbimin nasibiyle olducanm en son duşuğunden sonra ne kadar arayla hamile kaldın
allh tamamına erdirsin canm. Sakın atlama gunleri çunku senin acilen iğneye başlaman gerekiyor.. Bnde 2 duşuk yaptım. En sonuncusu aralıkta oldu. Şimdi gebelik belirtilerim var gibi ama bilmiyorum. İnşllh hislerim doğru çıkaraslın planlı değildi çünkü ekimde en son bebeği düşürdüm biraz toparlanayım dedim ama dogum kontrol hapını kullanmadım kendi yontemimizle korunuyorduk ama 14 ocakta hastalandım ve hastalanmama iki hafta varken kasıklarımda ağrı vardı ağrı için doktora gittim reglm gecikmişti doktor rahimde kalınlaşma var ya gebelik yada regl olcan dedi haftaya olmazsan gel dedi ben regl olmadım gitmeden önce gebelik testi pozitif çıkınca anladım ki gebelik geç döllenme olmuş gecen hafta doktora gittim kan tahlili pozitifti ama kese gözükmedi haftaya pazartesi gel dedi bu gün gitmem gerekliydi gidemedim yarın gidicem nasipse rabbimin nasibiyle oldu
evet çok haklısın inşaallah isteyen herlesin olur hayat onlarla daha güzel üzüntününde mutluluğunda gerçeği organk hali : ))İnşallah cnm yaa Allah isteyen herkese anneliği tattırsın evlat çok güzel bir duygu
aynen cnm inşallah sende hamilesindirevet çok haklısın inşaallah isteyen herlesin olur hayat onlarla daha güzel üzüntününde mutluluğunda gerçeği organk hali : ))
ayyy inş. cnmmmaynen cnm inşallah sende hamilesindir
cnm değerin kaçtı kaça düştü kanaman başladı mı dur bakalım hemen stres yapma bide labaratuarı değitirdin mi yani başka bi labaratuarda mı yaptırdın onunda çok etkisi var..Çok morelim bozuk doktor dün keseyi göremedi kan tahlili istedi bu gün sonucu aldım beta değerim 244 e düşmüş bu gün yarın kanaman gelir dedi
canım ben akşamları iğne sabahları coraspin içiyorum... ilk çocuğumda benimde sorun olmamıştı... sonradan hep düşük olmuştu... istediğini sorabilirsin banaArkadaşlar benim bir kızım var kızımdan sonra 3 kere düşük yaşadım yine gebeyim galiba çünkü iki tane idrar testi yaptım dun pozitif gecen hafta doktora gitmiştim kasık ağrısından kan tahlili da beta 6.79 çıkmıştı ve dun iki testte pozitif bu gün tekrar doktora gittim en son reglm 14 ocak ultrasonda rahimde kalınlaşma var dedi keseyi göremedik daha geç döllenme olabilir dedi ve tekrar kan tahlili istedi yarın öğlenden sonra sonuç çıkacak ve bana önceden düşükler yaşadığım için kan pırtılaşması olabilir iğne kullanacaksın dedi test yapmadım sonuç geç çıkıyormuş bekleyemeyiz dedi yarın beta sonucuna göre karar verecek aranızda bu durumu yaşayan var mı kafam çok karışık
canım bir an önce iğneye başlaman lazım... iğne kullanmadan önce değerim bir artıyodu bir düşüyodu çok dengesizdi değerlerim... ve keseyi göremiyoduk bir türlü ve haliyle sonu ya kürtaj yada düşük oluyodu... gebelikten önce coraspine başladım... hamileliğimide en başında yakaladım ve değerim 16.66 yken iğnelerime başladım... elhamdülillah MAŞAALLAH BAREKALLAH iyiyiz...Çok morelim bozuk doktor dün keseyi göremedi kan tahlili istedi bu gün sonucu aldım beta değerim 244 e düşmüş bu gün yarın kanaman gelir dedi
yarenim bende bi soru sormak istiyorum sendede böyle bi sonuç çıktı mı buda kesin kan pıhtılaşması mı oluyor 2 doktor da farklı konuştu napacam bilemedim..canım ben akşamları iğne sabahları coraspin içiyorum... ilk çocuğumda benimde sorun olmamıştı... sonradan hep düşük olmuştu... istediğini sorabilirsin bana
CANIM 1298 olan sende genetik...677 olanda ise taşıyıcısın... bazı doktorlar bunları önemsemiyor ama ben bizzat iğnelerin gebeliğime nasıl tesir ettiğni farkettim... canım homozigot heterozigota göre daha fazla pıhtılaşma olduğunu gösterir... sende her ikiside tek gende çıktığı için çok fazla önemsememiş olabilirler... bende 3 faktörde heterozigot çıktı... benimki gayet yoğundu pıhtılaşmamyarenim bende bi soru sormak istiyorum sendede böyle bi sonuç çıktı mı buda kesin kan pıhtılaşması mı oluyor 2 doktor da farklı konuştu napacam bilemedim..
çok çok sağol cnm ben iğne coraspin progestan ve folic aside başlıcam risk atmamak en güzeli dimi sen ce ne yapim kararsız kaldım iğneyi oluyum ama coraspin kullanmasamda olur sanırım birde ne kadarlık hamişsinCANIM 1298 olan sende genetik...677 olanda ise taşıyıcısın... bazı doktorlar bunları önemsemiyor ama ben bizzat iğnelerin gebeliğime nasıl tesir ettiğni farkettim... canım homozigot heterozigota göre daha fazla pıhtılaşma olduğunu gösterir... sende her ikiside tek gende çıktığı için çok fazla önemsememiş olabilirler... bende 3 faktörde heterozigot çıktı... benimki gayet yoğundu pıhtılaşmam
yarın 9+1 olucam canım İNŞAALLAH. yani 10uncu haftamıza giriyoruz... ben sabah coraspin akşamda iğne vuruyorum... sende hamişsin gailiba... seninki ne kadarlık canım... bence iğneni ol...riske atma kendini... kızkardeşimde pıhtılaşma olmadığı halde 8 ay boyunca cleaxane iğne vurundu tedbir amaçlıçok çok sağol cnm ben iğne coraspin progestan ve folic aside başlıcam risk atmamak en güzeli dimi sen ce ne yapim kararsız kaldım iğneyi oluyum ama coraspin kullanmasamda olur sanırım birde ne kadarlık hamişsin
cnm benim daha çok çok küçük bi değer olduğu için önlem amaçlı doktor bunları yazdı ben seni görünce çok mutlu oldum çok sağol inşaallah güzel haberleri alırımyarın 9+1 olucam canım İNŞAALLAH. yani 10uncu haftamıza giriyoruz... ben sabah coraspin akşamda iğne vuruyorum... sende hamişsin gailiba... seninki ne kadarlık canım... bence iğneni ol...riske atma kendini... kızkardeşimde pıhtılaşma olmadığı halde 8 ay boyunca cleaxane iğne vurundu tedbir amaçlı
bu arada maşaallah sanada RABBİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞAALLAHHHHH...yarın 9+1 olucam canım İNŞAALLAH. yani 10uncu haftamıza giriyoruz... ben sabah coraspin akşamda iğne vuruyorum... sende hamişsin gailiba... seninki ne kadarlık canım... bence iğneni ol...riske atma kendini... kızkardeşimde pıhtılaşma olmadığı halde 8 ay boyunca cleaxane iğne vurundu tedbir amaçlı
canım benim değerim 16yken ben iğnelerime başladım...değerlerim çok düzensiz artardı iğneden önce...yani bir artar bir düşerdi... kese bile oluşmazdı... bu sefer erkenden iğneme başladım çünkü riske atamazdım bebişimi... doktorlar bile şaşırdı değerlerim artışına... benim değerler günlük 2 katı arttı hepcnm benim daha çok çok küçük bi değer olduğu için önlem amaçlı doktor bunları yazdı ben seni görünce çok mutlu oldum çok sağol inşaallah güzel haberleri alırım
amin amin amin... Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağmıza alıp güzelce yetiştirmeyi nasip etsin cümlemize canımbu arada maşaallah sanada RABBİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞAALLAHHHHH...
ANAMMM MAŞAALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN SEN BANA UMUT IŞIĞI OLDUN BANADA DUA ET OLUR MU BENDE ARTMASINI ÇOOK İSTİYORUM İNŞAALLAHHHHHcanım benim değerim 16yken ben iğnelerime başladım...değerlerim çok düzensiz artardı iğneden önce...yani bir artar bir düşerdi... kese bile oluşmazdı... bu sefer erkenden iğneme başladım çünkü riske atamazdım bebişimi... doktorlar bile şaşırdı değerlerim artışına... benim değerler günlük 2 katı arttı hep