• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşmasında homozigot daha mı tehlikeli ?

destina94

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
191
61
18
30
Arkadaşlar bir kimyasalım oldu pıhtılaşma testi yaptırdık doktorun asistanı pıhtılaşma olmadığını söyledi kadın Doğum doktoru ecopirin 150 başla yeter dedi herkes çok farklı şeyler konuşmuş telaşlanacak bir durum var mı emin olamıyorum bir türlü tecrübeleriniz neler ?

Eklentiler

• 0ACD95B4-E83C-4E28-8D19-B9C3386C74AB.jpeg
    0ACD95B4-E83C-4E28-8D19-B9C3386C74AB.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaşlar bir kimyasalım oldu pıhtılaşma testi yaptırdık doktorun asistanı pıhtılaşma olmadığını söyledi kadın Doğum doktoru ecopirin 150 başla yeter dedi herkes çok farklı şeyler konuşmuş telaşlanacak bir durum var mı emin olamıyorum bir türlü tecrübeleriniz neler ?
Doktorun asistanı nasıl pıhtılaşma yok diyebilir bu sonuca ya

Doktorun asistanı nasıl pıhtılaşma yok diyebilir bu sonuca ya
Valla ben de emin olamadım Başka bi profesör hocaya gittim o da tam emin olamadı fakat hemogram testinde plt değerimin yüksek olduğunu söyledim o zaman kan sulandırıcı iğne kullanalım dedi şu an kullanıyorum

Valla ben de emin olamadım Başka bi profesör hocaya gittim o da tam emin olamadı fakat hemogram testinde plt değerimin yüksek olduğunu söyledim o zaman kan sulandırıcı iğne kullanalım dedi şu an kullanıyorum
Evet var bencede kullan sağlıklı bir hamilelik dilerim

Bende homozigotum
Ecopirin 100 , oksapar 4000 kullandım
Doktorum pai değerini daha çok önemsiyoruz dedi .

Back