Kan pıhtılaşmasina bağlı tekrarlayan gebelik kayıpları ve tedavi

Merhaba bebeginizi kucaginiza almissini, darisi başıma insallah Gebelikte nasıl bir tedavi aldiniz, oncesinde aspirin kullandiniz mi? 2 kaybim var benim de..
Merhaba.öncelikle geçmiş olsun.benim kalbimde delik olduğu için ben günlük 100 mg aspirin almak zorundayim.hamilelik öncesi kullandım bu yuzden.hamile kalınca kan sulandirici iğne ve progestan başlatti doktorum tedbir amaçlı.35 haftaya kadar progestan doğumdan 2 gün öncesine kadar kansulandirici kullandim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sizlerde en kisa zamanda sağlıkla nasip etsin

Ignenin dozu nasıldı

Merhaba bebeginizi kucaginiza almissini, darisi başıma insallah Gebelikte nasıl bir tedavi aldiniz, oncesinde aspirin kullandiniz mi? 2 kaybim var benim de..
Merhaba formu açan benim aam aradan uzun zaman geçti ben artık form kovalamayı bırakmıstım fakat hamıle kalınca geri dönücem demiştim anca vakıt bulabildim suanda 12+4 haftalık hamıleyım ve hergün coraspin 100 ve oksopar 4000 iğne vuruluyorum burdan herseyi cevaplamaya hazırım herkese güzel hamileleiler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…