bende aspirin falan kullanırken gebe kalmanın daha kolay olduğunu duymuştum,aslında dediğinle aynı kapıya çıkıyor,demek ki doğruluk payı var,
ben düşünüyorum kuzum ama en son doktorum gerek yok,pıhtılaşma yok ki sende dedi,benim kalbimde delik var,kardiyoloji doktoruna da görün demişti bana doktorum,geçen hafta ona da gittim,sonuçlarımı ona da gösterdim,o da pıhtılaşma yok dedi,faktör v ve bir genden bahsetti,kendi eşinde de o genlerde bozukluk olduğunu 8 ay iğne kullandığını söyledi,2 önemli gen varmış,tedbir amaçlı olabilir dedi kardiyolog ama bunu kadın doğum doktorum vermeyince ben kendi başıma iş yapamıyorum,2 kere kayıp yaşayınca bi önlem alınsın istiyorum bi yandan da kendi başıma iş yapamıyorum tabi ki,
doktor konusu sıkıntı,çok iyi doktorlar var perinatolog ama çok pahalı,adamların muayenesi 500-600 tl,özel muayenehaneleri,bunun tahlili olacak,güç yetmez yani onlara,
medical park hastanesinde riskli gebelik doktoru var Ertan Öztürk,onu duydum çok memnun olan var ondan da,hastaneyi aradım onunda sgk ile anlaşması yokmuş,yani hastane içinde sgk nın hiç faydası yok,muayene ücreti 250 lira,aklımda şu an bi o doktor var,emre beye bir arkadaşım yazmış,protein s düşüklüğü var onu sormuş,yaşını bile sormadan tüp bebek öneririm demiş,yani bunları duydukça herkesten soğuyorum ya,benimde alt sınırda protein s
ama şu ana kadar gittiğim doktorlar önemsemedi bile,yani kime güvenecez ne yapacağız bilmiyorum canım ya