Kan pihtilasmasi yuzunden dusuk yapanlar . . .

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
6 kez dusuk yaptim sebebine sadece kan pihtilasmasi dediler bu kan pihtilasmasini engellemek icin neler yapmak gerekiyo aspirin ve folik asit kullaniyorum ama kanin pihtilasmasini engelleyecek yiyeceklerde varmi bilgisi olanlar varmi

6 kez dusuk yaptim sebebine sadece kan pihtilasmasi dediler bu kan pihtilasmasini engellemek icin neler yapmak gerekiyo aspirin ve folik asit kullaniyorum ama kanin pihtilasmasini engelleyecek yiyeceklerde varmi bilgisi olanlar varmi
canım öncelikle geçmiş olsun bende malesef 2.5 aylık kaybettim kan pıhtılaşması sonucu şimdi tekrar denicem bana dr iğne kullanacaksın dedi sana vermedilermi

Ahh Tatlim son gebeligimde kleksan isimli bi igne kullandim hergun ama maalesef yine dustu yani ignede bi sonuc vermedi
yapma yaaaaaa of napıcaz peki başkabi yolu yokmu bende aynı iğneyi kullanıcam başka bi sorun olmasın canım tüp bebekmi yoksa kendiliğinden mi gebe kaldın

6 sida kendiliginden hamile kalmamda bi sorun yok baska bi yolu olup olmadigini bende blmiyorum simdi hacettepe hastanesine gitmeye basliycm blmiyorum burda ne diyecekler kan pihtilasmasi icin koraspirin ve igne diolar deneyerek gorcez

6 sida kendiliginden hamile kalmamda bi sorun yok baska bi yolu olup olmadigini bende blmiyorum simdi hacettepe hastanesine gitmeye basliycm blmiyorum burda ne diyecekler kan pihtilasmasi icin koraspirin ve igne diolar deneyerek gorcez
canım malesef benim tüpbebekti 15 yıdır olmuyor şimdi 3. denememi yapacağım hayırlısıyla bakalım

benım de pıhtılasma bozuklugum var 2 dusuk yaptım 3. de kızım dogdu sukurler olsun,
fraxiparıne kullandım ben ıgne olarak, ınsaallah bu son olur canım, malesefkı su an ıgneden baska cozum yok gorunuyor

En kucugu birbucuk en buyugude ucbucuk aylikti ikisinde kurtaj oldum dgerleri kendiliginden dustu
anladım canım bak bende başka bi sorunda çıktı tüplerden rahme gelen bi sıvı varmış buda gebe kalsam bile düşüğe yol açıyormuş amaliyat oldum 2 ay önce şimdi tüp denicem yani kan pıhtılaşmasının yanında bide böylebi sorun var bakalım ne olacak çok korkuyorum:18:

Korkma canim Allah buyuktur bende histeroskopi yaptrdim rahimde perdeden suphelendiler ama bisey ckmadi Allah insallah guzel bi bebek verir

canım öncelikle geçmiş olsun bende malesef 2.5 aylık kaybettim kan pıhtılaşması sonucu şimdi tekrar denicem bana dr iğne kullanacaksın dedi sana vermedilermi
mrb bnde sızınle aynı durumu yasıyorum 3 haftalık düşük yatım daha yenı bnada kan pıhtılaşması var dedıler hıç bır test flan yapmadan sıze yaptılar mı ve bnm bu 2 ıncı gebelıgımdı ılkınde hıç bsey demedıler yardımcı olrmusunuz

arkadaşlar çiçekli böcek adlı üye benim eltim kendisinin kan pıhtılaşması sorunu vardı son olarak hacettepe hastanesine gidiodu ve şu anda 4 aylık hamile kleksan iğnesini hergün vuruluyo ve bu 7. hamileliği olmasına rağmen ilk defa bebeğinin kalp atışlarını duydu ultrasonda hareket ettiğini gördü şu an için herşey yolunda bütün aile gözünün içine bakıyoruz kendiside çok dikkat ediyo Allah'a şükür herşey yolunda gidio inşallah hayırlısıyla doğduğunuda görürüz isteyen herkese nasip etsin Allah.

arkadaslar benimde adet anamam pihtili oluyor ben hala hamile kalamadim

simdi daha cok korktum hamile kalsam dusukmu yapacam bu pihtilr yuzunden
Allah yardimcimiz olsun

peki sizin tam olarak pihtilar nasildi yani renk buyukluk kivami falan nasildi ?

cvplarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…