Kan pıhtılaşması ve aspirin

Heterozigot degilde homozigotta mutlaka igne kullanilmasi gerek diye biliyorum ben de 2 gen heterozigot 3 kaybim var hem aspirin hem igne kullaniyorum 06
Benim 2 gen heterozigot 1 gen homozigot. Son gittiğim doktor normalde iğne veren bir doktor. Daha önce iğne verdiği hastalarını da gördüm hastanede. İğne yazdırmaya gelmişlerdi. Ama bana yine vermedi. Kendisine de söyledim bakın iğne vermedikleri için benim içim rahat etmedi 6. Doktorsunuz geldiğim dedim. Aspirin kullanmıyor musun dedi.kullanıyorum deyince tamam aynı şey. aspirin yeterli dedi. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum olacak perinatologla. Testlerimi ona da göstereceğim.Bebeğe kan akışı yeterli mi kordonda pıhtılaşma vs var mı onlara bakılınca sorun yoksa bu şekilde devam edeceğim aspirinle.

Benim kararım değil arkadaşım doktorların kararı. 6 kadın doğumcu 6 hematolog 1 kardiyologla görüştüm. 2 ayda 13 doktor.. Haftanın en az 3 günü, bazen 5 günü hastanedeyim ben. Gittiğim doktoru bıktırana kadar gidiyorum ama iğne konusunda ikna edemedim. Bir noktadan sonra artık ben ikna oldum tevekkül ettim.

O kadar doktorun mutlaka bi bildigi vardir belki onemli olmayan genlerinizdedir mutasyonlar buraya kadar geldiyseniz bundan sinrada bi snkti olmaz insallah

Bende 39 uncu hafta d kaybettim bebeğimi kalbi durdu kan pihtilasmasindan şüphelendiler kan tahlili vercem yeni gebelik düşünüyorum

Bende 39 uncu hafta d kaybettim bebeğimi kalbi durdu kan pihtilasmasindan şüphelendiler kan tahlili vercem yeni gebelik düşünüyorum
Başın sağolsun Allah sabır versin gerçekten çok zor. 39 A kadar gelip kaybedince daha zordur eminim. Bence insanlar evlenirken bu testler yapılmalı çünkü o kadar yaygın ki artık pıhtılaşma sorunu.

Herkese merhaba sizlerle benzer seyler yasamis biri olarak uye olup paylasimda bulunmak istedim.
2. Bebisimizi yeni kaybettik:'((((, ilkinden (5.haftada gelisimi durmustu) sonra gittigim doktorlar olabilir, ilkinde dusme ihtimali %25 dediler.
Ama ikincisini de (8. Haftanin icinde kalbi durdu(( ) kaybedince devamli dusuk profili diyerek test yapacagini soyledi doktorumuz.
Oysa ki ilk dusukten sonra Irakta hastanesi olan bir kadin dogum doktoru tanidigimiz soyle demisti: Tr de illa ikinci, ucundu dusuk bekleniyor testler icin, biz hemen yapiyoruz testleri. Testlerin listesini bana yazip bunlari yaptir dedi.
Ama ilk dusukte bende test yaptirmak icin Tr deki bir doktordan rapor olmadigi ve testler pahalli oldugu icin sgk li olmama ragmen tamamini yaptiramadim, sistem izin vermedi. Testleri oneren doktor da cogunlukla Irakta oldugundan bir daha gorusemedik ve sonuc 2. Dusuk:'(((

Bu testler bir tek burada mi pahalli? Tr de doktorlar neden 2. 3. Dusugu bekliyorlar??? Kendi yakinlari icin de devamli dusuk olmasini bekliyorlar mi?????? Her hastaligimiz icin illa tanidik akraba bi doktorumuz mu olmali????

Anlamiyorum, bize burada yasayarak ogrenmek dusuyor gercek uzuntuyu ve herseye ragmen mutlu olmaya calismayi. Buna da hayat tecrubesi deniyor!

Hepimiz umarim saglikla bebislerimizi kucaklariz...

Başın sağolsun Allah sabır versin gerçekten çok zor. 39 A kadar gelip kaybedince daha zordur eminim. Bence insanlar evlenirken bu testler yapılmalı çünkü o kadar yaygın ki artık pıhtılaşma sorunu.
Slm canım bende aynıyım ama doktor bana taşıyıcısın dedi hastalık değil dedi kan pıhtılaşmasına ben de ilk normal hamileliğimde sadece aspirin vermişti 8+2 de kalbi durmuştu ben tedavilerde geçirdim çocuk için en son tedaviden sonra çok şükr oldu bebişim ve doktor bana aspirin + iğne verdi ve vitamin ilacıda verdi ayıryeten progestan da verdi yarında kontorolüm var inş herşey yolunda dır allahın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip edr rabbim hepimizin evlatlarını korusun inş duamdasınz sizde beni duanızda unutmayın

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Şimdilik çok şükür iyi gidiyoruz. Ayrıntılı ultrasonda da kan akışı normal olursa aspirine devam. Yoksa iğne başlatırlar artık. Tekmelerini hareketini hissettikten sonra insan daha çok bağlanıyor kaybetmekten daha çok korkuyor

Benim bebegimin 2. Ayindan sonra kalbi durmustu. Ben de sadece aspirin kullandim. Doktor hic net aciklama yapmadi bana. Sadece tekrar gebelik olursa tedaviye baslicaz dedi .Sebebi bu olabilir o zaman

Amin canım öyle rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle ve evladlarımzla sınamsın inş umarım doğana kadarda güzel bir şekilde devam eder ve bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşmanız nasip olur ben bugün 11.30 kontorlüm hep yüreğim ağzımda gidiyorum bulantım olmasa pinpirklenirdim yine sanırım inş güzel haber alırım allahın iznyle

İnşallah, aynen insan kalp atışını duyana kadar geriliyor her kontrolde. Ben kalbini dinlemek için cihaz aldım hergün evde dinliyorum kafam rahat ediyor. Gerçi artık tekmeleri de hissediyorum ama yine de bakıyorum

Amin inş bebek hareketlerini 19 ve 22 hftadamı ne hisediliyor diyordu doktor ben daha çok bekleycem sanırım o hareketlere sağlıklı sıhatli olsunlarda inş kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize kahvaltımı edip hazırlancam bende duanız eksik etmeyin inş güzl haberler almak nasip olur şimdiden ne olucak diye düşünmeye başladım allahım inş iyidir

Naptin canm.yazini okudum da mrk.ettim

Bana da 20 de hissedersin dediler. Ama çok bariz tekmeleri dışarıdan bile görünüyor 18 den beri. Hissetmem daha da öncesinde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…