İğne başlanacak dedi ama paı 4g 4g heterozigot mu oluyor onu biliyor musunuz bide ne zararı oluyor bu genin araştırdım ama bulamadım şimdiden teşekkür ederimİki gen de aksilik var ama her doktor farklı bir yol izliyor bu süreçte o yüzden şu şu kullanılması gerek diye bir yorum yapmak çok yanlış olur
Evet heterozigot oluyor. Bu genlerin bir etkisi olup olmadığı ispatlanmamış her ihtimale karşı coraspin yada iğne başlatıyorlar sadeceİğne başlanacak dedi ama paı 4g 4g heterozigot mu oluyor onu biliyor musunuz bide ne zararı oluyor bu genin araştırdım ama bulamadım şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hayırlı geceler❤Evet heterozigot oluyor. Bu genlerin bir etkisi olup olmadığı ispatlanmamış her ihtimale karşı coraspin yada iğne başlatıyorlar sadece
Hayırlı geceler rica ederimÇok teşekkür ederim hayırlı geceler❤
Tamam canım tedavi ile olmuştu gebeliğim maalesef 6. Haftada düştü . Ama dediğiniz gibi yapmak da fayda varHayırlı geceler rica ederimbir perinatolog ile gebelik takibini yapmanızı öneririm
merhaba canım, ne acı ki, bunları devlette öğrenebilmek için, birkaç kayıp yaşama şartı sunuyorlar.Merhaba 2 yıllık evliyim 2 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim eşim ve benim büttün testlerim normal çıktı son çare düşüklerin nedenini öğrenmek için trombofili paneli testi yaptırdım anlayanlar sonuca bı bakabilir mi rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3402840
merhaba canım,Merhaba canım sanırım bu testlerin sonucundan anlıyorsun benim testime de bakabilir misin? 2 düşüğüm oldu doktor açıklama yapmıyor çok
Merhaba kullanılması gerekiyormuş canım. 4g 4g yazan yerde b12 vitamini çok önemliymiş çocuğun yaşaması için var mı sonuçların bakalımmerhaba canım,
benimde böyleydi ssonuçlar, bende herhangi bir şey kullanılmadı ve 8 haftalıkken kalbi durdu.
Merhaba kullanılması gerekiyormuş canım. 4g 4g yazan yerde b12 vitamini çok önemliymiş çocuğun yaşaması için var mı sonuçların bakalım
Senin kesinlikle kan sulandırıcı kullanman gerekiyormuş canım hay Allah . Benim de aşılama ile olmuştu gebeliğim 6. Haftada maalesef düşük oldu. Göz göre göre kaybetmiş gibi hissettim bende.
Merhaba, benim genetik sonucu bugün çıkmış ama e-nabız dan görüntüleyemiyorum genetik polikliniğibe gitmem gerekiyormuş. Sizce bu kötü birsey mi? Siz sonucunuzu nasıl teslim aldınız? Yurt dışındayim şuan da teslim almaya gidemiyorum. Sonuçumu çok da merak ediyorum ne yapacağım2 gende sıkıntı var pai 4g 5g olmalı sizde 5g5g buda homozigot oluyor diğer gende folik asitle ilgili gebelikte ilk 3 ay yüksek doz olarak folbiol kullanmak gerekiyor mthfr de sıkıntı olunca benimde pai ve mthfr genimde mutasyon var. Gebeliğinizi öğrenince kan sulandırıcı iğne başlamanız gerekiyor. Pai geni büyük rol oynuyormuş gebeliğin devam etmesinde.
Evet mutlaka elden teslim ediliyor. Siz gidemicekseniz varsa bir yakınınız arkadaş akraba vs oda alabilir sonucuMerhaba, benim genetik sonucu bugün çıkmış ama e-nabız dan görüntüleyemiyorum genetik polikliniğibe gitmem gerekiyormuş. Sizce bu kötü birsey mi? Siz sonucunuzu nasıl teslim aldınız? Yurt dışındayim şuan da teslim almaya gidemiyorum. Sonuçumu çok da merak ediyorum ne yapacağım
Senin kesinlikle kan sulandırıcı kullanman gerekiyormuş canım hay Allah . Benim de aşılama ile olmuştu gebeliğim 6. Haftada maalesef düşük oldu. Göz göre göre kaybetmiş gibi hissettim bende.
Kürtaj yapmadı doktorum kendiliğinden düşük yaptım hala adet olmayı bekliyorum canım olan oldu üzüldüm çok ama hayatın devam ettiği gerçeğini değiştiremedim
Peki sonra ne yaptın?
Selamlar hocam, benim de 8. haftada bir kaybım oldu. Sonuçlarım bu şekilde ama doktor bunun için ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Doktoru değiştirmeli miyim sizce? Bu arada şuan 4+3 hamileyim.2 gende sıkıntı var pai 4g 5g olmalı sizde 5g5g buda homozigot oluyor diğer gende folik asitle ilgili gebelikte ilk 3 ay yüksek doz olarak folbiol kullanmak gerekiyor mthfr de sıkıntı olunca benimde pai ve mthfr genimde mutasyon var. Gebeliğinizi öğrenince kan sulandırıcı iğne başlamanız gerekiyor. Pai geni büyük rol oynuyormuş gebeliğin devam etmesinde.
Kürtaj yapmadı doktorum kendiliğinden düşük yaptım hala adet olmayı bekliyorum canım olan oldu üzüldüm çok ama hayatın devam ettiği gerçeğini değiştiremedim
Kürtaj olmadı 11 nisanda beta değerlerim düşmeye başladı 21 nisanda kanama ile düşük yaptım. Sonra tıbbi genetik bölümünde testler yapıldı pıhtılaşma sorunum olduğu göründüHangi tarihte oldun kürtajı? O zaman seninde pıhtılaşma vardı?
Doktorunuz gerekli görmediyse kullanmayın gereksiz kullanımdada kötü sonuçlar olabiliyorSelamlar hocam, benim de 8. haftada bir kaybım oldu. Sonuçlarım bu şekilde ama doktor bunun için ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Doktoru değiştirmeli miyim sizce? Bu arada şuan 4+3 hamileyim.
Kürtaj olmadı 11 nisanda beta değerlerim düşmeye başladı 21 nisanda kanama ile düşük yaptım. Sonra tıbbi genetik bölümünde testler yapıldı pıhtılaşma sorunum olduğu göründü
Onu bilmiyorum canım anlamıyorum pekÇok pardon düşük yaptım demiştin. Normal mi deneyin dedi doktor peki?
Bu arada Benim paı-1 sonucum ne demek oluyor? 4G/5G
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?