anlıyorum seni, malesef benim de başarısız gebeliklerim kürtaja mecbur kaldı. üstelik her kürtajdan yaklaşık bir ay sonra rahim iç duvarım yapıştığı için bir de yapışıklık ameliyatı oldum. ben tüp bebek yaptırırken genetik test yaptırmamıştım, döllenmeden sonra embriyonun 5 gün gelişimi izlendi ve yeterince sağlıklı olmayanları dondurmadılar. yine de ilk denemem de kendiliğinden oluşan gebeliğimle aynı sonucu yaşadı, kese büyüse de kalp atışı alamadık.
teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet bu sefer gebeliğim ilerledi ancak önceki gebeliklerimde yaşadığım tüm o kötü duygular yakamı bırakmıyor ve sürekli bebeğime bir şey olacak endişesi içindeyim. bu yüzden önlem amaçlı 3 ay kullanmamı istedikleri clexane'ı bırakmadan önce genetik test yaptırmak için inat ettim ve şimdi 9ay kullanmak zorunda olduğumu öğrendim. hala daha içim rahat değil, gerçekten 9ay kullanmalı mıyım, hadi kullandım diyelim bebeğime bir şey olmayacağının garantisini alabilir miyim diye deli çıkıyorum.
dilerim sizin de yakın zamanda gebelik çabanız olumlu sonuçlanır ve benim gibi evhamlı olmadan sağlıklı bir 9ay geçirirsiniz.