Kan pıhtılaşması sonucu tekrarlayan düşükler

insalah yasem kiscem senin gibileri okudukca umutlaniyozzz.. kiscem hangi faktörlerde pihtilasman varrr:26: bide benimde simdik tsh sinirda doktorum önce onu düsürmeliyiz dedi ...hapa basliycammmmm bu hafta o yüzden aceel etmiyom hamilelik icinnbenim hepsinde kanamam oldu ama bi türlü devami gelmedi en fazla 15.haftaya gelebildimm tek sorun pihtilasma gözüküyo yaptirdigim tüm testlerdeeemasalalh kuzucugunn saglikli dogmus darisi bizlere insalalhh..

Benm pihtilasma sorunum yok.butun testlerim normal cikti.sadece tsh 2,8 cikti gebelikte 2,5 altinda olmasi gerekiyormus cok onemli dedi doktorum .sebepsizdi yani tedbir olarak basladik kan sulandiricalara ama ise yaradi.benm arkadasim igne kullandigi halde dusuk yapti onum dozunu arttirdilar.kanamaniz olsada ilaclari kesinlikle birakmayin.ben sezeryNdan 10 gun once coraspini 3 gun oncede clexani biraktim.

kızlar benmde 2 düşüğüm oldu 6 7 haftalarda tüm testler temiz çıktı sadece mhtrf 677 heterezigot çıktı doktor önemli değil ama önlem olarak iğne vericem hamile kalır kalmaz dedi.0.4 clexan kullanıcam hamile kalınca bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

ben de folik asit kullanmaya başladım canım 1-2 ay sonra düşünüyoruz inşallah bu kez sorun çıkmaz da sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı :)

ben de aynı durumdayım canım buna da şükür ki daha ciddi problemimiz yok napalım inşallah sağlıkla bebeklerimiz dünyaya gelir...

yaptım canım ya ama sabah ilk idrarımla yapmadım neatif çıktı cuma yne yapıcam gögüsleri felaket ağrıyo ondan dolayı yaptım belki çıkar dye ama malsef çıkmadı

inşallah canım allah hakkımızd HAyırlısını nasip etsin

Konu uzun zamandir gundeme gelmemis.belki bir cevap veren olur umuduyla yaziyorum.ablam 1.5 yil icerisinde 2 dusuk yapti. Birinci bebegi 3 aylikti ikincisi ise 4.5. Hamileligi hep kanamali gecti fakat 2.bebeginde 4 aylikken kanamasi kesildi ve 4.5 aylik oldugunda birden kanamasi tekrar basladi.hastaneye yetisemeden evde bebek dustu kalan parcalar kurtajla alindi.doktor herhangi bir 5est yapmadi kan pihitilasmasi ve bebegin incelenmesi gibi.haftaya ablamla istanbula gidiyoruz.bize bu konuda yardimci olacak doktor onerisi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…