Yasadiklarimi soyle anlatayim.oncelikle istanbulda yasiyorum doktorum arzu ozdemir.bide riskli gebelikler uzmani arda lembet takip etti ikili ve dortlu testlerimi o yapti.ilk dusugum kendiliginden diger ikisi kurtajla sonuclandi kalp atislari olmadigi icin.genetik arastirma yapildi kromozom analizi ve trombofili paneli.bu arada tsh hormonu cok onemli.hepsi ii cikti.ogluma kurtajdan 2 ay sonra hamile kaldim.benim dusuklerimde hic kanamam olmamisti bunda ise kanamam oldu.ama doktorum kesinlikle ilaari biraktirmadi.coraspin 100,clexane 0,4 kullandim.kanamalar icin prpgestan fitil ve igne kullandim.cok ciddi kanamalarim oldu.kesin dustu dedim parca parca kanamalar.dr hep destek oldu bebek gayet ii korkma kanamalar olcak dedi.oylede oldu .12 haftaya kadar yAttim sonra ise basladim.33 haftaya kadar calistim 38.haftada dogum yaptim.3.800 dogdu oglum.hic umudunuzu kaybetmeyin.cok dua edi. Bebisiniz olacak inanin.simdi butun yasadiklarimi unuttum.simdi bu kadar ilaca ragmen 2 sene sonra bir bebek daha istiyorum.Allah hepinize yardm etssin