• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması sonucu tekrarlayan düşükler

:nazar::nazar:Allah bize de nasip etsin önemli olan iyi doktora denk gelmek galiba:16:

aynen öyle canım allaha şükü dktorum çok iyi çok memnunum dktorum dan bir hamle kalsam koşarak gdecem yanına eğer bu ay hamle kalmzsam birdaki ay aşılama yaptırcam adetime son 4 gün

aynen öyle canım allaha şükü dktorum çok iyi çok memnunum dktorum dan bir hamle kalsam koşarak gdecem yanına eğer bu ay hamle kalmzsam birdaki ay aşılama yaptırcam adetime son 4 gün

yaw bende doktorlarimdan memnunun ama demekki nasip degil diyorum artikk:26::26:

arkadaslar malesef bende bu acimasiz hastalik yüzünden 5 hamileigim oldu tam 6 bebek kaybettimm.:6:en son iki ay önce ikizlerimi kaybettim..ilk iki bebeklerimi 8 .haftalarda 3 .bebegimi 15 .haftada 4 .bebegimi 5 haftada en son ikizlerimi ise 8 haftada kaybettimm.:6:ikinci bebekten sonra pihtilasma oldugunu ögrendik ama 3.bebekten itibaren igne ve asprin kullaniyorum yine kaybediyorumm.simdilik bende ignenin faydasi olmadi:26:...tam 3 kez hemotoloji doktoru degistirdim bu yüzden hep farkli dozda igne kullandim yine olmuyo..hep kanimi alip inceleyip öyle igne dozum ayarlaniyo ama yine kaybediyorum.sasirmis durumdayim hamile kalmaya korkar oldum.rabbim hepimizin yar ve yardimcisi oldun:6:

benimde 4 oldu canım çok kötü bir durum neden olduğunu bitürlü bulamıyoruz bu son bebeğimde zaten tedaviyle 10 yıl sonra olmuştu ve 12 haftalıkken kaybettim bende tedavi sırasında coraspin kullandım ama yine olmadı okadar kötü bir durumki bu anlatılmaz insan tekrar hamile kalmaya korkuyor yine aynısı olursa diye RABBİM inş uzun ömürlüsünü verir herkese sonrada bize ben bol bol dua edicem size sizde bana edin Allahım kimsenin ellerini kollarını boş çevirmesin tez vakitte bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

canım benim de bu hastalık dan dolayı 3 düşüğüm oldu 6 ve 7 haftalar arası bz 2 düşükten sonra yaptrdık genetik testleri sonuclar çıkana kadar 3 ye hamile kaldım ama snuçları almadğımz için malesef oda düştü 3 düşüğüm temmuzdaydı şimdi yine düşünüyoruz dktorum gebeliği öğrendğimiz zaman hemen ğiğnye başlayacaz dedi adetimi beklyoruz baklım hayırlısı son 4 günüm adete

cnm noldu sonucun ? merak ettim :) allahım hayırlısını versin inşallah..

Arkadaşlar bende tekrarlayan düşük yaşadım ve clexane coraspin kullanarak oğlumu kucağıma aldım.umutsuzluğa kapılmayın hamile kalabiliosanız cocuğunuz olur.ben çok araştırdım bu siteleri çok okudum,zorlu bir hamilelik sonucunda sezeryanla doğum yaptm

Sormak istediğinz ne varsa sorablrsinz.doktor tavsiyesinde bulunabilirim.yaptırdığım tahlilleri kullandığım ilaçları paylaşabilecek.yardımcı olup destek olmak isterim.bende bunları yaşadığım için sizi çok ii anlıyorum

Sormak istediğinz ne varsa sorablrsinz.doktor tavsiyesinde bulunabilirim.yaptırdığım tahlilleri kullandığım ilaçları paylaşabilecek.yardımcı olup destek olmak isterim.bende bunları yaşadığım için sizi çok ii anlıyorum
ne güzel canım allah bağışlasın oğluşunu :) nerde oturuyosun peki? doktorun nerdeydi?

yasem sadece pihtilasmami cikti sonucunda..bide faktörlerin ne, hangi igne kullandin dozu nekadardi aspirin kullandinmi hamilleliginde bide kananman oluyomuydu tüm hamilleiklerinde ve kucagina aldigin yavrunda:31:ay neka cok soru sordum:30:

benimde 4 oldu canım çok kötü bir durum neden olduğunu bitürlü bulamıyoruz bu son bebeğimde zaten tedaviyle 10 yıl sonra olmuştu ve 12 haftalıkken kaybettim bende tedavi sırasında coraspin kullandım ama yine olmadı okadar kötü bir durumki bu anlatılmaz insan tekrar hamile kalmaya korkuyor yine aynısı olursa diye RABBİM inş uzun ömürlüsünü verir herkese sonrada bize ben bol bol dua edicem size sizde bana edin Allahım kimsenin ellerini kollarını boş çevirmesin tez vakitte bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

loda canim sana pihtilasman var dedilermi bide heparin kulanmadinmi hic:44:amin canim benim aminn:16:

cnm noldu sonucun ? merak ettim :) allahım hayırlısını versin inşallah..

bu ay aşılama yaptrdım canım bugün 9 günüm ama daha adetime 12 gün var doktorum aşılamayı erken yaptı inşallah tutar belirti olarakta aynı adet belirtileri gbi belirtilerim var nye anlamadım adetimede çok var acaba hamleyim dye düşünmeye başladım ama pek umudum yok bu aydan
sen nasılsın ne yapıyosun batın yaklaştımı geçtimi hamlemisin:)

Son düzenleme:
bu ay aşılama yaptrdım canım bugün 9 günüm ama daha adetime 12 gün var doktorum aşılamayı erken yaptı inşallah tutar belirti olarakta aynı adet belirtileri gbi belirtilerim var nye anlamadım adetimede çok var acaba hamleyim dye düşünmeye başladım ama pek umudum yok bu aydan
sen nasılsın ne yapıyosun batın yaklaştımı geçtimi hamlemisin:)

rehal nasilsin canimm asilama yaptirmisisn hayirli sonuc alirsin inslalahhh:16::16::16::16:

saol canım inşallah yarın idrar testi yapacam bakalım hayırlısı sen nasılsın canım

ama daha 9.gününmüs erken bence test icinn..asilamadan sonra 16 gün tam kesin sonuc verir..simdi ignenin etkisiyle pozitif cikip seni yaniltabilirrrrr:53:

Son düzenleme:
ama daha 9.gününmüs erken bence test icinn..asilamadan sonra 16 gün tam kesin sonuc verir..simdi ignenin etkisiyle pozitif cikip seni yaniltabilirrrrr:53:

ama ben çok merak içerisindeyim doktorum aşılamadan 13 14 gün snra kan testi yap dedi erken ama olsun

Yasadiklarimi soyle anlatayim.oncelikle istanbulda yasiyorum doktorum arzu ozdemir.bide riskli gebelikler uzmani arda lembet takip etti ikili ve dortlu testlerimi o yapti.ilk dusugum kendiliginden diger ikisi kurtajla sonuclandi kalp atislari olmadigi icin.genetik arastirma yapildi kromozom analizi ve trombofili paneli.bu arada tsh hormonu cok onemli.hepsi ii cikti.ogluma kurtajdan 2 ay sonra hamile kaldim.benim dusuklerimde hic kanamam olmamisti bunda ise kanamam oldu.ama doktorum kesinlikle ilaari biraktirmadi.coraspin 100,clexane 0,4 kullandim.kanamalar icin prpgestan fitil ve igne kullandim.cok ciddi kanamalarim oldu.kesin dustu dedim parca parca kanamalar.dr hep destek oldu bebek gayet ii korkma kanamalar olcak dedi.oylede oldu .12 haftaya kadar yAttim sonra ise basladim.33 haftaya kadar calistim 38.haftada dogum yaptim.3.800 dogdu oglum.hic umudunuzu kaybetmeyin.cok dua edi. Bebisiniz olacak inanin.simdi butun yasadiklarimi unuttum.simdi bu kadar ilaca ragmen 2 sene sonra bir bebek daha istiyorum.Allah hepinize yardm etssin

Yasadiklarimi soyle anlatayim.oncelikle istanbulda yasiyorum doktorum arzu ozdemir.bide riskli gebelikler uzmani arda lembet takip etti ikili ve dortlu testlerimi o yapti.ilk dusugum kendiliginden diger ikisi kurtajla sonuclandi kalp atislari olmadigi icin.genetik arastirma yapildi kromozom analizi ve trombofili paneli.bu arada tsh hormonu cok onemli.hepsi ii cikti.ogluma kurtajdan 2 ay sonra hamile kaldim.benim dusuklerimde hic kanamam olmamisti bunda ise kanamam oldu.ama doktorum kesinlikle ilaari biraktirmadi.coraspin 100,clexane 0,4 kullandim.kanamalar icin prpgestan fitil ve igne kullandim.cok ciddi kanamalarim oldu.kesin dustu dedim parca parca kanamalar.dr hep destek oldu bebek gayet ii korkma kanamalar olcak dedi.oylede oldu .12 haftaya kadar yAttim sonra ise basladim.33 haftaya kadar calistim 38.haftada dogum yaptim.3.800 dogdu oglum.hic umudunuzu kaybetmeyin.cok dua edi. Bebisiniz olacak inanin.simdi butun yasadiklarimi unuttum.simdi bu kadar ilaca ragmen 2 sene sonra bir bebek daha istiyorum.Allah hepinize yardm etssin

moral verdğin için saol canım inşallah allah en kısa zamanda bizlerde nasip etsin

blmem belkide yapmam yarın cuma falan yaparım sabahki moduma göre sen nasılsın sende ne var ne yok:)

rehal bekle kiscem cumaya kadarr sabir biraz daaha:29:kuzum bende su an bebek düsünmüyom tiroidim yükselmis hapa basliycam bu hafta önce onu düsürmeliz dedi doktorumm:30:bide cesaretimde yok henüz yeni bi gebelige:53: herhalde haziran sonuna kadar kendimi bi toparlarlamak istiyomm:10:

Back