• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması sonucu tekrarlayan düşükler

Yasadiklarimi soyle anlatayim.oncelikle istanbulda yasiyorum doktorum arzu ozdemir.bide riskli gebelikler uzmani arda lembet takip etti ikili ve dortlu testlerimi o yapti.ilk dusugum kendiliginden diger ikisi kurtajla sonuclandi kalp atislari olmadigi icin.genetik arastirma yapildi kromozom analizi ve trombofili paneli.bu arada tsh hormonu cok onemli.hepsi ii cikti.ogluma kurtajdan 2 ay sonra hamile kaldim.benim dusuklerimde hic kanamam olmamisti bunda ise kanamam oldu.ama doktorum kesinlikle ilaari biraktirmadi.coraspin 100,clexane 0,4 kullandim.kanamalar icin prpgestan fitil ve igne kullandim.cok ciddi kanamalarim oldu.kesin dustu dedim parca parca kanamalar.dr hep destek oldu bebek gayet ii korkma kanamalar olcak dedi.oylede oldu .12 haftaya kadar yAttim sonra ise basladim.33 haftaya kadar calistim 38.haftada dogum yaptim.3.800 dogdu oglum.hic umudunuzu kaybetmeyin.cok dua edi. Bebisiniz olacak inanin.simdi butun yasadiklarimi unuttum.simdi bu kadar ilaca ragmen 2 sene sonra bir bebek daha istiyorum.Allah hepinize yardm etssin

insalah yasem kiscem senin gibileri okudukca umutlaniyozzz.. kiscem hangi faktörlerde pihtilasman varrr:26: bide benimde simdik tsh sinirda doktorum önce onu düsürmeliyiz dedi ...hapa basliycammmmm bu hafta o yüzden aceel etmiyom hamilelik icinn:29:benim hepsinde kanamam oldu ama bi türlü devami gelmedi en fazla 15.haftaya gelebildimm tek sorun pihtilasma gözüküyo yaptirdigim tüm testlerdeee:30:masalalh kuzucugunn saglikli dogmus darisi bizlere insalalhh..:16::16::16:

Benm pihtilasma sorunum yok.butun testlerim normal cikti.sadece tsh 2,8 cikti gebelikte 2,5 altinda olmasi gerekiyormus cok onemli dedi doktorum .sebepsizdi yani tedbir olarak basladik kan sulandiricalara ama ise yaradi.benm arkadasim igne kullandigi halde dusuk yapti onum dozunu arttirdilar.kanamaniz olsada ilaclari kesinlikle birakmayin.ben sezeryNdan 10 gun once coraspini 3 gun oncede clexani biraktim.

kızlar benmde 2 düşüğüm oldu 6 7 haftalarda tüm testler temiz çıktı sadece mhtrf 677 heterezigot çıktı doktor önemli değil ama önlem olarak iğne vericem hamile kalır kalmaz dedi.0.4 clexan kullanıcam hamile kalınca bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

bu ay aşılama yaptrdım canım bugün 9 günüm ama daha adetime 12 gün var doktorum aşılamayı erken yaptı inşallah tutar belirti olarakta aynı adet belirtileri gbi belirtilerim var nye anlamadım adetimede çok var acaba hamleyim dye düşünmeye başladım ama pek umudum yok bu aydan
sen nasılsın ne yapıyosun batın yaklaştımı geçtimi hamlemisin:)

ben de folik asit kullanmaya başladım canım 1-2 ay sonra düşünüyoruz inşallah bu kez sorun çıkmaz da sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı :)

kızlar benmde 2 düşüğüm oldu 6 7 haftalarda tüm testler temiz çıktı sadece mhtrf 677 heterezigot çıktı doktor önemli değil ama önlem olarak iğne vericem hamile kalır kalmaz dedi.0.4 clexan kullanıcam hamile kalınca bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

ben de aynı durumdayım canım buna da şükür ki daha ciddi problemimiz yok napalım inşallah sağlıkla bebeklerimiz dünyaya gelir...

rehal bekle kiscem cumaya kadarr sabir biraz daaha:29:kuzum bende su an bebek düsünmüyom tiroidim yükselmis hapa basliycam bu hafta önce onu düsürmeliz dedi doktorumm:30:bide cesaretimde yok henüz yeni bi gebelige:53: herhalde haziran sonuna kadar kendimi bi toparlarlamak istiyomm:10:

yaptım canım ya ama sabah ilk idrarımla yapmadım neatif çıktı cuma yne yapıcam gögüsleri felaket ağrıyo ondan dolayı yaptım belki çıkar dye ama malsef çıkmadı:(

ben de folik asit kullanmaya başladım canım 1-2 ay sonra düşünüyoruz inşallah bu kez sorun çıkmaz da sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı :)

inşallah canım allah hakkımızd HAyırlısını nasip etsin

Konu uzun zamandir gundeme gelmemis.belki bir cevap veren olur umuduyla yaziyorum.ablam 1.5 yil icerisinde 2 dusuk yapti. Birinci bebegi 3 aylikti ikincisi ise 4.5. Hamileligi hep kanamali gecti fakat 2.bebeginde 4 aylikken kanamasi kesildi ve 4.5 aylik oldugunda birden kanamasi tekrar basladi.hastaneye yetisemeden evde bebek dustu kalan parcalar kurtajla alindi.doktor herhangi bir 5est yapmadi kan pihitilasmasi ve bebegin incelenmesi gibi.haftaya ablamla istanbula gidiyoruz.bize bu konuda yardimci olacak doktor onerisi verebilir misiniz

Back