Kan pıhtılaşması sonucu düşük yapmak

Berrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
85
1
96
merhaba arkadaşlar.
benim normal doğumla dünyaya gelen 4 yaşında bir kızım var.kızım 1 yaşındayken 8 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum.
3-4 aydır korunmuyorduk ve ben hamile kaldım. ama 4 haftalıkken geçen hafta oda düştü. 2 ayrı dr.a gittim biri kürtaj yapalım parça yok ama rahim temizliği olur dedi. diğeride vajinal ultrason sonucu hiç gerek yok herşey çok normal dedi.ve olmadım kürtaj.
dr.um kızın olmasaydı araştıralım derdim ama bi doğumun var muhtemelen kan pıhtılaşmasından dolayı düşük oluyor ve hamile kalır kalmaz iğne başlamalıyız dedi.
birde ben ilk düşükte hamileliğimi öğrendiğimde çok ağlamıştım,keşke olmasaydı demişitim .diyorumki allah beni böyle mi cezalandırıyor isyanım yüzünden .
soruma gelince benimle benzer şeyler yaşayan varmı.kan pıht.olup düşük yapan xonra hamile kalan yani ,
kusura bakmayın uzun oldu ama hala toparlanamadım ellerim titriyo yazarken

geçmiş olsun arkadaşım.kan pıhtılaşması arkadaşımda var hamileliği öğrendiğinden itibaren iğne kullanıyo..ilk bebeğiyle ikinci bebeği arsında 8 ay var yine kullanıyo.. dr iğne kullanılmadığı taktirde düşük gerçekleşir demiş onada..yani düşük yapsanda hamile kalıp doktorun vereceği iğneleri kullanırsan sağlıklı bebeklerin olur allahın izniyle

teşekkür ederim soft .inşallah allahım sağsalim bir evlat daha nasip eder bize.
ama ben kendimi suçlamaktan kurtulamıycam herhalde. uyuyorum uyanıyorum ben neden isyan ettim diye düşünüyorum.
eşim bile artık psikolojik yardım alalım diyor düşün o derece taktım kafaya.

benimde iki düşüğüm var şuanda folik asit kullanıyorum coraspine başlıcam hamile kalınca iğnelere 9 ay iğne olacağım allah hepimizin yardımcısı olsun. ama en kötüsü takip için doktor bulamadım üniversiteye gidiyorum . bununla ilgili bilgi sahibi olan uzman olan bir doktor bulamadım uzman bakalım . kırklarelide oturuyorum edirneye gidiyorum ordada doktor araştırıyorum

öncelikle geçmiş olsun allah kızına uzun ömürler versin. bendede aynı sorun var 3 kere düşük yaptım şunda korkunmayı bıraktım ve iğnelere başladım çünkü gebelik öncesi başlayalım dedi yeni doktorum 6. iğnemi bugün oldum iğne sorun değilde ilaç fazlasıyla yakıyor ama evlat sahibi olabilmek için ne gerekirse yapıcaz mecburen rabbim isteyen herkese bizlerede sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah

aysecix arkadaşım sen hamilelikten öncemi başladın iğnelere bana vermedi doktor ama bende öyle başlıcam heralde benim düşüncem bu benim hemen düşüyo senindemi öyle ?

kan pıhtılaşması sorununu yeni öğrendim ilaç kullanılıyormuş falan. ama bunu öğrenmek için ne testi yapılıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…