• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alanlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayatyolcusuyum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
345
415
18
35
İyi akşamlar kızlar kan pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alanlar var mı 5 aylık ölü Doğum yaptım sonrasında ciddi düzeyde kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik şuan 7 haftalık hamileyim kan sulandırıçı iğne ve hap kullanıyorum başından böyle bişey geçen var mı dertleşmeye ihtiyacım var şuan çok korkuyorum

İyi akşamlar kızlar kan pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alanlar var mı 5 aylık ölü Doğum yaptım sonrasında ciddi düzeyde kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik şuan 7 haftalık hamileyim kan sulandırıçı iğne ve hap kullanıyorum başından böyle bişey geçen var mı dertleşmeye ihtiyacım var şuan çok korkuyorum
Bende 12 haftalıkken bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim test yatırınca öğrendim mthfr a1298c homozigot ve paı4g 4g çıktı gebe kalana kadar coraspin içicem sonrada iğne olacakmış işte bu durumu yaşayan varsa yazsın lütfen umut olur 🌺

Bende 12 haftalıkken bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim test yatırınca öğrendim mthfr a1298c homozigot ve paı4g 4g çıktı gebe kalana kadar coraspin içicem sonrada iğne olacakmış işte bu durumu yaşayan varsa yazsın lütfen umut olur 🌺
Ben gebe kalana kadar folik asit ictim sadece şuan coraspin ve iğne oluyorum inş başına gelenler yazar bizede umut olur 🌸

Ben gebe kalana kadar folik asit ictim sadece şuan coraspin ve iğne oluyorum inş başınagelenler yazar bizede umut olur 🌸
İlk kayıptan nekadar sonra hamile kadın, hangi genlerde pıhtılaşma çıktı ve kaç mg iğne kullanıyorsun çok soru sordum hakkını helal et 🌺

Ben 2 düşükten sonra test yaptırdım. Kan pihtilasmasi çıktı. Hamileliğinin başlangıcından itibaren doktorum kan sulandirici iğne başlattı. Doğuma kadar her gün igne oldum. 6 ay öncede bebegime kavuştum. Darısı başınıza inşallah.

Acaba ilk gebelikte bunun önlemi alınamıyor mu illa kayıp mı yaşamak lazım bende bunu merak ediyorum :KK43: benimde kalbi durdu 6.haftada daha test yaptırmadım pıhtılaşma varmı bilmiyorum ama ilk hamilelikte hemen bakılıp önlem alınamaz mı ?

Acaba ilk gebelikte bunun önlemi alınamıyor mu illa kayıp mı yaşamak lazım bende bunu merak ediyorum :KK43: benimde kalbi durdu 6.haftada daha test yaptırmadım pıhtılaşma varmı bilmiyorum ama ilk hamilelikte hemen bakılıp önlem alınamaz mı ?
Benim tek düşükte yapıldı test genetik randevusu aldım bir düşük bir kimyasal dedim gerçekten sonuç çıkana kadar bir kimyasal yaşadım yalan söylemiştim iyiki söylemişim yoksa öğrenemicektim pıhtılaşma olduğunu. Özellikle bebekte gelişimin geri kalması ve kalp durması %80 pıhtılaşma kaynaklıymış çok bir oran bu

Benim tek düşükte yapıldı test genetik randevusu aldım bir düşük bir kimyasal dedim gerçekten sonuç çıkana kadar bir kimyasal yaşadım yalan söylemiştim iyiki söylemişim yoksa öğrenemicektim pıhtılaşma olduğunu. Özellikle bebekte gelişimin geri kalması ve kalp durması %80 pıhtılaşma kaynaklıymış çok bir oran bu
Evet banada o olabilir denildi test yaptıracağım ama işte madem böyle ilk gebelikte bakılamaz mı diye sorguluyorum 😔

bana devlette kac dusuk yaptigimi sordular kizlar ama resmi kayit istemediler.hic dusuk yapmasaydim bile testi yaptirabilecektim bence...keske ilk dusugumden sonra hemen gitseydim diorum sutlaacc sutlaacc

Canım geçmiş olsun . bende aynı genlere sahibim. Kimi dr kullan kimi kullan ma dedi kararsız kaldım sana dr ne dedi.

Oldu canım malesef .ama genetik bozukluk var di benim düşüklerde o yüzden hep ona bağladılar. Hiç pıhtılaşma var demedi.pai onemsiz bilmem ne dediler..ve bunu sözüm ona en unlu profesör dedi .🙄🙄😔😔😔😔
Pai şöyle önemsiz dediler 5g 5g çıktığında evet önemsizmiş ama 4g 4gkayıp nedeniymiş kromozom testi yaptırdın mı eşinle beraber genetik anomalilerin sebebi kromozom sayı veya yapısındaki bozukluk tan olabilirmiş çok geçmiş olsun sanada en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah

merhabalar. ben de 7 aylık preaklemsi sonucu bebeğimi kaybettim ve sonunda yaptırdığım testlerden kan pıhtılaşma sorunumu öğrendim. Pai geni homozigotmuş. gebelik başlangııcnda iğne kullanacaksın dediler. ama onun öncesinde de corasprin falan kullanmak gerekir mi aranızda kullanan var mı?

Kızlar benim de iki kürtajım var gelişimi 6 haftalıkken durdu kalp atışı alınmadan dün hamile olduğu mu öğrendim doktor tedbir amaçlı iğne başlarız demişti ama benim raporum falan yok yarın gitsem test yapmadan rapor düzenlenip uygun fiyata alabilir miyim iğneleri

Back