• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması olanlar lutfen yardim

Zayifliyoruz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
96
35
3
30
Arkadaşlar 25 yaşındayım ablamda kan pıhtılaşmasi vardı 3 düşük yaşadı ben evlendim hamile kaldim ablam dedi genetik bu pıhtılaşma test yaptır hemen belki sende de vardır ve dediği de çıktı 1.5 aylık hamileydim sonuçlarım çıktı ve tasiyiciydim yani doktorum öyle dedi bilmiyorum aradı doktorum hemen clexan 0.4 başlattı çok şükür sıkıntı yaşamadan doğum yaptım 9 ay iğne yaptım oğlum şimdi çok şükür 3 yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz burada çok şeyler okuyorum aslında beynim bulandı pıhtılaşma sorunu olanlar taa hamile kalmaya çalıştığı aydan itibaren corasprin falan kullanmaya başlıyor hatta iğnenin yanına ek olarak corasprin kullananlar var ve 3 sene geçti tabi bende korku başladı şimdi hamile kalırsam çocuk tutunduğu ay ölürse gelişmezse vs falan diye acaba corasprin mi kullansam gebelik öğrendiğim de iğneye mi başlasam eşim de sağlık memuru boşuna kan sulandırıcı kullanmakta iyi değil diyor of of bilmiyorum yardım edin

Eşim diyor gereksiz kan sulandırıcı kanama da yapabilir erken gebelik testi yaparız adete 2 gün kala falan öğrenirsek hemen iğneye başlarız diyor bilmiyorum ne yapmam lazım ya

Coraspin de kanama yapar. Benim bildiğim doktoruna hamilelik testi için gider gitmez başlıyor iğne. Bir arkadaşım keseyi gördü başladı mesela acele etme yani bsy olmaz kısa zamanda

Coraspin de kanama yapar. Benim bildiğim doktoruna hamilelik testi için gider gitmez başlıyor iğne. Bir arkadaşım keseyi gördü başladı mesela acele etme yani bsy olmaz kısa zamanda
Evet eşim de diyor boşuna kullanınca kanama yapar erken gebelik testiyle öğreniriz adet günün olunca iğneye başlarız diyor:(

Evet eşim de diyor boşuna kullanınca kanama yapar erken gebelik testiyle öğreniriz adet günün olunca iğneye başlarız diyor:KK43:
Pıhtılaşma sorunu olunca ani kalp durmasi ve gelişmeme oluyor. Erken donemde sıkıntı yok pozitifi görüp gidersin hemen canım bsy olmaz.

Back