Kan pıhtılaşmasıyla hastanenin özel veya devlet olmasının pek alakası yok ki bende vardı düzenli iğne kullandım 9 ayMerhaba hanımlar gebelikte kan pıhtılaşması olup devlet hastanesinde gebeliği ve doğum yapanınız var mı süreç nasıl ilerliyor henüz gebe değilim araştırma yapıyorum özeller çok pahalı
Öyledir demi tedirginlik yaşıyorum pıhtılaşma sebebi ile 3 defa düşük yaptım her şeyi araştırıyorumKan pıhtılaşmasıyla hastanenin özel veya devlet olmasının pek alakası yok ki bende vardı düzenli iğne kullandım 9 ay
Devlet hastanesinde yaptırdım 50 gün civarında çıktı benimle beraber bi arkadaşım yaptırdı onunki sanırım 34. Gün çıkmıştı yoğunluğa bağlı sanırımKonu ile alakasız ama pıhtılaşma testi özelde ve devlette ne kadar sürede çıkıyor
Devlet hastanesinde yaptırdım 50 gün civarında çıktı benimle beraber bi arkadaşım yaptırdı onunki sanırım 34. Gün çıkmıştı yoğunluğa bağlı sanırım
Özeller hakkında hiç bilgim yokBen özelde yaptıracağım da orda ne kadar sürede çıkıyor acaba
Teşekkür ederim yinedeÖzeller hakkında hiç bilgim yok
Bende 2 düşük yapmıştım evet öyle tabii ki çünkü ben sürece devlette başladım sonra özele geçtim ama bir fark yok yani en azından pıhtılaşması ile alakalı bi fark yokÖyledir demi tedirginlik yaşıyorum pıhtılaşma sebebi ile 3 defa düşük yaptım her şeyi araştırıyorum
Teşekkür ederim yorumunuz içinBende 2 düşük yapmıştım evet öyle tabii ki çünkü ben sürece devlette başladım sonra özele geçtim ama bir fark yok yani en azından pıhtılaşması ile alakalı bi fark yok