Kan pıhtılaşması nedeniyle ikinci kürtajımı oldum yardımcı olacak var mı

Genetik tanı merkezi olmalı. Bende de kan pıhtılaşması var. O sebeple araştırmıştım bol bol, damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor:)

Burası küçük bi il olduğu için malesef eğitim araştırma hastanesi bile yeni yeni faaliyete girecek o yüzden konya veya ankara ya gidip testleri güzelce yaptırmak istiyorum aynen öyle ya beni en iyi burdakiler anlıyo

Merhaba buradan yazdıklarınızı okudum ve ben de kan pıhtılaşmasından muzdarip olduğum için sizden bilgi almak istedim. Benim de 2 düşüğüm var biri 5 haftalık tam düşük biri de 7 haftalık kürtajla sonuçlandı. Birdaha hamile kalırsam doktorum iğne kullanmam gerektiğini söylemişti ama henüz bir daha hamile kalamadım ve daha yeni aşılama yaptırdım. Tahlilleriniz yapıldı mı sonuçları nasıl çıktı tekrar hamile kaldınız mı ve kaldıysanız kan pıhtılaşması için nasış bir önlem aldınız ? Kan sulandırıcı iğne kullanmanıza rağmen dozu düşük gelmesi çok ilgimi çekti. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Canm benim de kuzenim kan pıhtılaşmasindan 2 gebeliginde de bebeğini kaybetti. Ama iğne kullandı 3. Bebeğinde sağlikla doğdular cocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…