Kan pıhtılaşması nedeniyle ikinci kürtajımı oldum yardımcı olacak var mı

famous6825

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
36
9
1
Kızlar merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın ben ilk bebeğimi martta iki aylıkken kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum başka doktora gittim testlerimi yaptı kan pıhtılaşması çıktı coraspin ve clexane 0.4 kullandım bir ay önce doktor ultrasonda kanama gördü 10 gün dimlendim her şey yoluna girmişti kese kalp atışı gelişim hepsi iyiydi ama dün kontrole gittik kalbi durmuş ama çok yeni durmuş dedi doktor dün 11haftalık olduğu için önce sancıyla açılma olmasını bekledik saatlerce acı çektim ağlayarak sonra da kürtaja alındım hala ağlıyorum sabrediyorum ama belki bi daha anne olamıycam diye korkuyorum doktor bebeğin kalbinin yine pıhtılaşmadan dolayı durduğunu bi sonraki gebelikte clexane 0.6 ya 0.8 kullancaz dedi ama bunun anne için büyük riski var beyin kanaması veya iç kanama geçirebilirsin dedi şimdi eşim ben seni kaybedemem diyo ben de korkuyorum ama anne olmayı da çok istiyorum konya veya ankara da tıp fakültesinde kapsamlı test yaptıralım diyo eşim var mı bildiğiniz iyi doktor?

Eger anadolu yakasindaysaniz bulent kars ile gorusun. Kendisi harika bir perinatolog. 2 kayiptan sonra hibor 7500 kullanarak saglikla bebegime kavustum. Eger uzaksaniz da kendinize iyi bir perinatolog bulun sizi rahatlatacak biri olsun sacma sapan korkutacak biri olmasin

Malesef istanbul da yaşamıyorum en yakın büyük iller ankara veya konya var onlardan birine gitmeyi düşünüyoruz yardımın için teşekkür ederim hiç duymamıştım bunu umarım faydasını görürüm

Genetik mutasyon testleri,jak2 testi, kromozom analizi yapıldı mı? Bebekler patolojiye gitti mi?

Doktorun seni çok korkutmuş o iğnenin 0,9 luk olanını kullananlar da var burada. Beyin kanaması filan onlar aspirinin bile yan etkisi. Ama kullanıyoruz mecburuz. Hacettepe gazi filan araştır inşallah iyi bir doktor bulursun. Ayrıca GATA yı da düşün daha sakin oluyor hematoloji filan

Genetik mutasyon testleri,jak2 testi, kromozom analizi yapıldı mı? Bebekler patolojiye gitti mi?
İlk düşükten sonra birkaç test yapıldı ama kromozom testi flan yoktu guatr şeker tansiyon ve kan pıhtılaşması olup olmadığını öğrencez dedi doktor eğer bilginiz varsa test sonucumu fotoğraf atabilirim şuan detaylı testler yaptırmayı düşünüyoruz

Araştırcam Ankara Konya nerden bulabilirsem iyi bi doktor artık..

Valla canım bilgim nerden var bende de pıhtılaşma olduğu için yapılan testler bunlardı. Bunlara göre pıhtılaşma var denildi. Şekere guatr filan onlara tabi ki bakılıyor ama pıhtılaşmayla alakası nedir bilmiyorum pıhtılaşma için bakılmadı onlar rutin kontrol diye bakıldı. İstersen atabilirsin benim testlerden hangisi yapılmış hangisi sana yapılmamış bakarım. Malesef bazı doktorlar önemsemiyor. Testleri yapmak istemiyor. Ben çok direndim bu testleri yaptırmak istiyorum diye. İnternetten tanıştığım bir doktor önerdi bu testleri. Ona bile güldüler internetteki doktor mu söyledi diye. Sonuçta güç bela yaptılar

Teşekkür ederim Canım zaten özele gidiyorum
O halde Ankara'ya gelirsen HRS Hastanesi Coskun Aydin'i dusun derim. Ayni dertten muzdariptim. Uzulme dedi kurtajdan sonra iki aya yeniden gorusuruz dedi. Ucuncu ayda gorustuk oda benim yuzumden :) kesinlikle ovulasyon testide kullan tavsiye ederim

Bebeğin patoloji sonucunu atmıyorum diğerlerini atıyorum canım sağol yardımın için

Eklentiler

• image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 93
Çok üzüldüm senin adına. Sen testlerini at ben sana özelde bi Prof ismi vercem kızı gibi ilgileneceğinden şüphem yok.

O halde Ankara'ya gelirsen HRS Hastanesi Coskun Aydin'i dusun derim. Ayni dertten muzdariptim. Uzulme dedi kurtajdan sonra iki aya yeniden gorusuruz dedi. Ucuncu ayda gorustuk oda benim yuzumden :) kesinlikle ovulasyon testide kullan tavsiye ederim

Ovulasyon testi yumurtlama testi demi? Hamile kalmada sorun yaşamıyoruz hemen hamile kalabiliyorum şükür ama bebeğin kalbi duruyo Doktoru araştırcam umarım ben de kucağımda sağlıklı bi bebekle ayrılırım hastaneden en kısa zamanda

Hemogram sonucunda PLT göremedim. Bir de diğer sayfanın üst kısmında yüksek çıkan bir değer var ama ismi çıkmamış fotoğraftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…