Benimde 2 düşüğüm var paı homozigot yani 4G/4G. Ve bende mthfr1298 homozigot. Paı nin homozigot oluşu düşük riskini ×2 arttırır. Diğer genlerde de problem olduğu için zaten iğne ve Aspirin. Ama dozu iyi ayarlanması lazım canım 0.4 yazıp genelde gönderiyorlar çoğu insan 0.4 kullanıp kucağına alırken sadece benim gozlemledigim kadarıyla paı homozigot gendekilere 0.4 yeterli gelmeyip aynı şeyi yaşıyorlar. Doz yükseltince diğer gebelikleri ilerliyor. Benim de paı homozigot olduğu için kesinlikle bende 0.6 kullanmak istiyorum riske atmamak için. Bunu çok iyi araştır dediğim gibi doktorlar sadece pıhtılasma var yok bakıp ezbere 0.4 yazıyorlar 0.6 ya ilaç dozu diyorlar. Ama bu genlerden anlayan özellikle
tüp bebek uzmanları proflari bana paı riskli dedi 0.6 dediler. Tabi benim biraz kilom da var. Ama kilosu olmiyipta 0.4 kullanıp aynı şeyi yasayani da gördüm. 0.5 hiborla ilerledi. Çok uzun yazdım ama aynı yoldan geçiyoruz lütfen araştırın dozudur doktordur her neyse. Gözü kapalı hareket etmeyin. Her şey gönlünüzce olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz birgün bebeklerimizeee.