- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
Amin canım cümlemizinAynen öyle ama çoğu doktora göre her olay çok basit ve olağan.Rabbim güzel ve pürüzsüz şekilde sağlıkla bebeğine kavuştursun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemizinAynen öyle ama çoğu doktora göre her olay çok basit ve olağan.Rabbim güzel ve pürüzsüz şekilde sağlıkla bebeğine kavuştursun canım
Merhaba, çok geçmiş olsun, umarım güzel haberler almışsınızdır uzun zamandır girmemişsini tekrar sayfaya ancak girerseniz ve beni de bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Sizinle aynı genlerimde, hatta daha fazlasında mutasyonum var.Benim factör II ve V heterozigot ve protein S bi pıt düşük
Bi gebelik kaybım var geçen sene
Şimdi 5+1 im ve coraspin 100 iki hafta oldu başlayalı 2 gündür akşamları 4000 lik oksapar verdi dr kiloma oranla yeterli bu doz dedi
Ayrıca temiz içerikli bir folik asit kullandığımı düşünüyorum aylık 30 veriyorum ama devletin verdiğinden iyidir bence
İkinci gebeliğinizde de şuan yine coraspin ve oksapar kullanıyor musunuzKorunmayı bırakınca coraspin 100 mg içmeye başladım, gebelik olunca da hemen oksapar 0.4 başladık, kontrollerde kan akışları vs ölçülüyor zaten.3 kayıp varsa size de zaten önlem amaçlı verirler bence
aspirin 32. haftadan sonra kesilmesi gerekiyor onu kesmiştik o zaman, oksapar normalde doğuma kadar kullanılıyor ama benim perinatoloğum gerek yok diyip kestirmişti 24. haftadan sonra, bebeğe giden kan akışları çok iyiydi
Evet kullanıyorum, aspirini 32. haftada kestik, oksapara devam ediyorum 0.4 mlİkinci gebeliğinizde de şuan yine coraspin ve oksapar kullanıyor musunuz
Teşekkür ederim cevap için benimde mthfr ve pai homozigot banada coraspin ve oksopar başlandı önceki gebeliğimde ben enfeksiyon nedenli beş aylık erken doğum yapmak zorunda kaldım kaybettim . Tekrar gebelik düşünüyorum 8 ay geçti üzerinden şimdiki perinatologum coraspin yeterli dedi ama ben ısrarla oksapar isticem. Diğer gebeliğimde 7.hafta küçük bi kanama yaşamıştım progestan ile durmuştu kan sulandırıcı da yapabilir dediler siz yaşadınız mı acaba lekelenme kan sulandırıcı kullanırkenEvet kullanıyorum, aspirini 32. haftada kestik, oksapara devam ediyorum 0.4 ml
Başınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Önceki gebeliğimde birinci trimestrda minik minik kanamalar yaşamıştım 3-4 kez, ama yine de kesmedik ilacı.Bu sefer hiç yaşamadım.Bence de isteyin vermiyorsa onu veren doktorlarla devam edin..çok alakasız hastalara veriyorlarken bizim gibilere vermemelerini anlamıyorum..Bana da perinatolog hiç gerek yok demiştiTeşekkür ederim cevap için benimde mthfr ve pai homozigot banada coraspin ve oksopar başlandı önceki gebeliğimde ben enfeksiyon nedenli beş aylık erken doğum yapmak zorunda kaldım kaybettim . Tekrar gebelik düşünüyorum 8 ay geçti üzerinden şimdiki perinatologum coraspin yeterli dedi ama ben ısrarla oksapar isticem. Diğer gebeliğimde 7.hafta küçük bi kanama yaşamıştım progestan ile durmuştu kan sulandırıcı da yapabilir dediler siz yaşadınız mı acaba lekelenme kan sulandırıcı kullanırken
Amin çok teşekkür ederim kesinlikle istiycem en azından 28.haftaya kadar yaşam sınırına kadar yani kullanmak istiyorum coraspini zaten 32 gibi kesiyor hepsi sanırım. Sağlıkla kucağınıza alın sizde. Bikaç yıl önce aktiftim burada sizi hatırlıyorum femara kullanmıştınız sanırım bir ara gebelik haberinizi okumuştum bende ilk 9 haftalık kayıp ardından 3sene gebe kalamadım sebepsiz interfilite yüzünden oğlumda da böyle başıma geldi.bir oğlunuz vardı sanırım şimdi ne geliyorBaşınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Önceki gebeliğimde birinci trimestrda minik minik kanamalar yaşamıştım 3-4 kez, ama yine de kesmedik ilacı.Bu sefer hiç yaşamadım.Bence de isteyin vermiyorsa onu veren doktorlarla devam edin..çok alakasız hastalara veriyorlarken bizim gibilere vermemelerini anlamıyorum..Bana da perinatolog hiç gerek yok demişti
Teşekkür ederimEvet bizde sorun olmadığı halde 2 kayıp sonrası gebe kalamadım psikolojim çok kötüydü doktorum en son düşük doz femara ile destekleyelim dedi rahim filmi + femara kullandığım ay oğluma hamile kaldım…Şimdi kızım geliyor inşallah sağ salim kavuşuruz ve darısı başınıza en kısa zamandaAmin çok teşekkür ederim kesinlikle istiycem en azından 28.haftaya kadar yaşam sınırına kadar yani kullanmak istiyorum coraspini zaten 32 gibi kesiyor hepsi sanırım. Sağlıkla kucağınıza alın sizde. Bikaç yıl önce aktiftim burada sizi hatırlıyorum femara kullanmıştınız sanırım bir ara gebelik haberinizi okumuştum bende ilk 9 haftalık kayıp ardından 3sene gebe kalamadım sebepsiz interfilite yüzünden oğlumda da böyle başıma geldi.bir oğlunuz vardı sanırım şimdi ne geliyor
Ay ne kadar güzel darısı bana inşallah. İki meyveninde tadını almış olucaksınız nekadar muhteşem bi nimet. Rabbim ailenize iyilik sağlık versinTeşekkür ederimEvet bizde sorun olmadığı halde 2 kayıp sonrası gebe kalamadım psikolojim çok kötüydü doktorum en son düşük doz femara ile destekleyelim dedi rahim filmi + femara kullandığım ay oğluma hamile kaldım…Şimdi kızım geliyor inşallah sağ salim kavuşuruz ve darısı başınıza en kısa zamanda
Banada ısrarıma rağmsn vermeyıp kestiler 11haftalıkken kaybettim ikizlerin kalbi durduDoktorları anlamak çok zor artık.Hepimiz iyi doktorlara denk gelelim inşallahBaşınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Önceki gebeliğimde birinci trimestrda minik minik kanamalar yaşamıştım 3-4 kez, ama yine de kesmedik ilacı.Bu sefer hiç yaşamadım.Bence de isteyin vermiyorsa onu veren doktorlarla devam edin..çok alakasız hastalara veriyorlarken bizim gibilere vermemelerini anlamıyorum..Bana da perinatolog hiç gerek yok demişti
Amin inşallah..Başınız sağolsun inşallah bir daha başınıza böyle birşey gelmez sağlıklı ilerleyen gebeliğiniz olurBanada ısrarıma rağmsn vermeyıp kestiler 11haftalıkken kaybettim ikizlerin kalbi durduDoktorları anlamak çok zor artık.Hepimiz iyi doktorlara denk gelelim inşallah
Amin bizlerede isteyen herkese de,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinAmin inşallah..Başınız sağolsun inşallah bir daha başınıza böyle birşey gelmez sağlıklı ilerleyen gebeliğiniz olur
Merhaba ben de dün pai heterozigot mthrf homozigot oldugumu öğrendim. Düşük öyküm yok. İlk gebeliğim tebdiren yaptirdim. Doktorum annenin sagligi icin ilac veya igne kullaniyoruz fetal sagliga dogrudan bir etkisi kanitlanmadi dedi. Corapsin verdi. Diğer testler için hematologa yönlendirdi. Mthrf mutasyonunu folatla çözmeyi uygun buldu simdilik. Sizin pıhtılaşmaya dayanan fetal kayip öykünüz var mı?Teşekkür ederim cevap için benimde mthfr ve pai homozigot banada coraspin ve oksopar başlandı önceki gebeliğimde ben enfeksiyon nedenli beş aylık erken doğum yapmak zorunda kaldım kaybettim . Tekrar gebelik düşünüyorum 8 ay geçti üzerinden şimdiki perinatologum coraspin yeterli dedi ama ben ısrarla oksapar isticem. Diğer gebeliğimde 7.hafta küçük bi kanama yaşamıştım progestan ile durmuştu kan sulandırıcı da yapabilir dediler siz yaşadınız mı acaba lekelenme kan sulandırıcı kullanırken
Evet ilk gebeliğim pıhtılaşma sebepliydi hemen ardından bende genetik testleri yaptırdım öğrendim. Çok iyi yapmışsınız testleri önden yaptırarak bence her ebeveyn olmayı düşünen çiftlere bu kromozom ve trombofoli testleri yapılmalı önden tedbir amaçlıMerhaba ben de dün pai heterozigot mthrf homozigot oldugumu öğrendim. Düşük öyküm yok. İlk gebeliğim tebdiren yaptirdim. Doktorum annenin sagligi icin ilac veya igne kullaniyoruz fetal sagliga dogrudan bir etkisi kanitlanmadi dedi. Corapsin verdi. Diğer testler için hematologa yönlendirdi. Mthrf mutasyonunu folatla çözmeyi uygun buldu simdilik. Sizin pıhtılaşmaya dayanan fetal kayip öykünüz var mı?
Kromozomu yaptirmadim nasil olsa artik hamileyim diye. Fetal dna testi yaptıracağız. Hala luzum var mıdır kromozom testine?Evet ilk gebeliğim pıhtılaşma sebepliydi hemen ardından bende genetik testleri yaptırdım öğrendim. Çok iyi yapmışsınız testleri önden yaptırarak bence her ebeveyn olmayı düşünen çiftlere bu kromozom ve trombofoli testleri yapılmalı önden tedbir amaçlı
Gerek yok şuan Allah tamamına erdirsin gebeliğinizi fetal dna yı özellikle mi istiyorsunuzKromozomu yaptirmadim nasil olsa artik hamileyim diye. Fetal dna testi yaptıracağız. Hala luzum var mıdır kromozom testine?
Ben gebeligimin herhangi bir noktasinda kafasiz bi doktorun surasinda su mu var acaba diyerek beni sinir hastasi etmesin diye istiyorum acikcasi. Onkoloji hastasiyim ayni zamanda kadar falan bi tahammülüm kaldı genel olarak herseye. :)Gerek yok şuan Allah tamamına erdirsin gebeliğinizi fetal dna yı özellikle mi istiyorsunuz
Evet 2 geninizde mutasyon varKızlar varmı bişey ler