Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Anladım canım hamılelık baslar baslamazmı 2 sını beraber kullanmaya basladın bıde kaç genınde pıhtılaşma var benım 2 sınde bıraz panık oluyorum acaba baska doktorada mıngorunsem tekrar düşük olmasın dıye

Benim 4 genim de heterozigot var coraspini sürekli kullanmam gerekiyormuş hamile kalmadan önce başladım Dr günün geçer geçmez iğneye başlayacağız dedi o zaman Drlar grevdeydi günüm geçtikten 1.2 hafta sonra iğneye başladım. Çok Dr gezdim iğneye gerek yok dediler başka bir Dr ise zaten 2 kaybın var mecburen iğneye başlamamız lazım dedi hemen iğneyi başladı. Aksatmadan gidin İğnenizi hemen alın güzel düşünün güzel olsun yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir hiç birşey de engel olamaz sağlıkla gelsin yavrularımız

Bende istanbuldayım istanbuldaki doktorumfa iyiydı ama keseyı gorunce verıcem dedı cuma gunu tekrar konusucam

Kozlar maşesef buda kımyasal oldu artık ne yapıcagımı bılmıyorum nıye tutunamıyor doktorlarda bısey demıyor benım gıbı olanlar nasıl bı yol izledi

Kozlar maşesef buda kımyasal oldu artık ne yapıcagımı bılmıyorum nıye tutunamıyor doktorlarda bısey demıyor benım gıbı olanlar nasıl bı yol izledi
Merhabalar, sorunuz varsa yardımcı olmak isterim. Özelden ya da buradan yazabilirsiniz.

Şuan tek istedıgım hamıle kaldıgımda nasıl bı yol izleyecegım çok iyi bır doktora ihtıyacım var benım lupus ve 2 genımde kan pıhtılaşması var doktor keseyı gorunce iğne vercem dedı doktor degıstırıcem bu yüzden benım kayıplarım hep kese olmadan dusuyor çünki önemseyen benı anlayan iyi bir doktor arastıyorum kızlar istanbulda

Benim de bir düşüğüm oldu ve ardından pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim. Doktor gebelik düşünmeye başladıktan sonra bir gün iğne bir gün Aspirin şeklinde başlayacaksın, bu esnada takviye OMEGA vitamin vs içeceksin dedi. Aradan 3 ay geçti, adete iki gün kala beta hcg baktırdım, 98 çıktı. Doktorumu aradım. Heme. Her gün iğneye dönüyorsun dedi. Pıhtılaşma ve önceki düşük sebebiyle benim doktorum garantici bir adamdı, progesteron desteği de aldım gebeliğin büyük çoğunluğundw ve oğlum dünyaya geldi. Bu süreçler yıpratıcı biliyorum, o yüzden benim şahsi kanaatim olabildiğince garantici bir doktorla devam etmek. Ama İstanbul'da tanıdığım biri yok maalesef yardımcı olamıyorum o konuda

Canım çoğu kişiye hamile kalmadan da iğne veriliyormuş sen bi perinatoloji ye görün inşallah sorunun ne olduğunu bulabilirler

Merhaba arkadaşlar. 5 gebelik kaybım ardından tüp bebeğe başlayacakken tüp bebek doktorumun istediği testler sonucu lupus ve protein c testim yüksek çıktı. Bunla ilgili ne yapmam gerek bunların tedavisini görüp sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı?

Benimde ana değerim pozitif çıktı.ramatolojiye gitmem gerekiyomuş

Benimde ana değerim pozitif çıktı.ramatolojiye gitmem gerekiyomuş
Ben hematolojiye gidip vermiştim kanı şimdi yine gidicem sonuc göstermeye ama nolcak şimdi anlamadım tüp tedavim kalıcakmı. Yada tüpe gerek kalmadan bunun tedavisiyle devam edebilirmi gebelik kafam karıştı

Bana da kalp atişindan sonra dediler dusugum oldu yumurtlamadan başlicaksin ta dediler yine dusugum oldu en son hacettepe ingilizce tıp mezunu bir doçente gittim bana yanliş doz verdiklerini soyledi 6000 mg igne yerine 4000 mg igne verdi ve suan 32. Haftamdayim bu konuda en önemli şey doktor faktorü malesef

Benim 4 düşüğüm var hepsinin 7-8 haftalarda kalbi durdu.sonkinde 6000 mg oksopar kullandım en başından.ama yine yaşamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…