MTHFR geniniz için daha çok folat formda folik asit kullanın derler diğer 2 geniniz için hem iğne hem coraspirin kullandıran da var gerek yok diyen de neye göre karar veriyorlar bilmiyorum benim de Paı sizinle aynı bana iğne kullandıracak mesela doktorumEki Görüntüle 2846500
Kızlar yorumlayabilecek var mı daha önce kalp durmasına bağlı bir düşüğüm oldu. 8. Haftada
Ben histeroskopi sonrasi ilac tedavisi ve balon uygulaması yaptirmistim. Sonrasinda 2 3 ay sonra yumurta toplama döneminde rahim 10 mm ye kadar kalinlasti.Bazı doktorlar Paı genini önemsemiyormuş ama benim doktorum gebelik öncesi coraspirin başlattı, gebelik olursa da coraspirin ve oksapar 0,6 lık dedi direk, benim de 9. Hafta kalp durması bir kaybım var ama henüz gebelik yok çünkü rahim duvarı kalınlaşmıyor ilaç tedavisi ile de kalınlaşmaz ise balon uygulaması yapacağım dedi daha o nasıl bişey onu bile bilmiyorum
Ne güzel inşallah olumlu sonuç alırsınızBen histeroskopi sonrasi ilac tedavisi ve balon uygulaması yaptirmistim. Sonrasinda 2 3 ay sonra yumurta toplama döneminde rahim 10 mm ye kadar kalinlasti.
Benim kurtaj sonrasi inceydi. 6 bucuj falandu. 2 ay estrofem kullandim. Sonra yumurta toplamada 8 buçuğa kadar cikti. 3 ay sonrasinda 10 bucuk falan oldu. Zaman gectikte ve estrofem etkisiyle kalinlasiyor sanirim.Ne güzel inşallah olumlu sonuç alırsınızbana henüz tam detay vermedi bu ay ilk estrofem kullandıracak kalınlaşmaz ise balon işlemi dedi ama hiç histeroskopi vs demedi belki belli olunca açıklar, benim 3 aydır 6,5 ile 5,5 arası şeklinde gitti 7 bile olmadı
İnşallah benim tek korkum yapışıklık mı oldu acaba diye vakumla kürtaj oldum ama sonuçta garanti değil ama inşallah dediğiniz gibi ilaç ile çözülür de sürekli yeni bir operasyon ile uğraşılmaz, çok teşekkür ederim inşallah sizin de tedaviniz sağlıkla ilerlerBenim kurtaj sonrasi inceydi. 6 bucuj falandu. 2 ay estrofem kullandim. Sonra yumurta toplamada 8 buçuğa kadar cikti. 3 ay sonrasinda 10 bucuk falan oldu. Zaman gectikte ve estrofem etkisiyle kalinlasiyor sanirim.
Hic endiselenmeyin.
Peki doz için ne dediKizlar ben bugun pai serpine geminin homozigot çıkmasıyla 8lgili olarak hematologdan randevu alıp gorustum. Bana tum hamilelik boyunca igne kullanmam gerektiğini söyledi.
trombofil paneli benim 1 ayda çıkmıştı, 1 haftada sonuç verilmesini hiç duymamıştım, şanslıymışsınız.Herkese merhaba
Rabbim hepimize şifa versin
Benim 1 kere gebeliğim oldu ve 2. Aydan sonra kalbi durdu. Kan verince falan kanım pıhtılaştığı için kan pıhtılaşmasından şüphelendim. Hematolojiye gittim ve INR, kan pıhtılaşma zamanı, kan yayması gibi testler yaptı. Orada bir şey çıkmayınca üstüne düşmedim.
Sonra öğrendim ki bu trombofili panel anelizini yaptırmak gerekiyormuş. Bunu öğrendiğimde de gebe olduğumu öğrendim. Şu an 4 haftalık gebeyim. Hemen trombofili testini verdim. Haftaya sonucu çıkacak. Tahminen 5 haftalık olmuş olacak. Tabii Allah ne nasip eder bilinmez ama eğer bir sorun tespit edilirse geç kalmış olur muyum? İğne ya da ilaç tedavisine hangi haftada başlanıyor?
Allah razı olsun teşekkür ederimtrombofil paneli benim 1 ayda çıkmıştı, 1 haftada sonuç verilmesini hiç duymamıştım, şanslıymışsınız.
mümkün olan en erken tarihte başlanıyor iğneye, sonucunuz çıkar çıkmaz doktor göstermeye çalışın. inşallah sağlıkla doğup büyüsün bebeğiniz.
Trombofili Panel Anelizi diye bir test var onu yaptırabilirsiniz ama doktorunuz yönlendirmedi mi?Arkadaşlar hamilelerde kanamanın ve düşük tehlikesinin sebepleri arasında pıhtılaşma olabileceğini doktorum söyledi. Fakat sanıyorum hamile olmam nedeniyle herhangi bir test yada pıhtılaşma durumu ile ilgili bir şey yapmadı. Çok fazla kanama çok sayıda düşük tehlikesi yaşadım, hala daha yaşıyorum. Pıhtılaşma sorunu olup olmadığını nasıl anlayabilirim sizce?
Hayır yönlendirmedi düşük yaparsan testler yapacağız dedi sadece. Ve işin garibi ultrasonda hiçbir sıkıntı yok diyor. Belki bende de pıhtı nedeniyle bu ağır kanamaları yaşıyorum düşük tehditlerini.Trombofili Panel Anelizi diye bir test var onu yaptırabilirsiniz ama doktorunuz yönlendirmedi mi?
Pıhtılaşma kanama yapar mı bilmiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama düşüğü beklemek gereksiz bu testler için bence. Ben de geçen hafta test verdim bekliyorumHayır yönlendirmedi düşük yaparsan testler yapacağız dedi sadece. Ve işin garibi ultrasonda hiçbir sıkıntı yok diyor. Belki bende de pıhtı nedeniyle bu ağır kanamaları yaşıyorum düşük tehditlerini.
prednol değil ama başka bir kotikosteroid kullandım. ysn etki yaşamadım. aşamalı olarak bıraktık sonra, kaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum, 20-22 olabilir. sağlıkkla doğsun büyüsün inşallahSlm arkadaşlar beni belki hatirlarsiniz ocak 2021 de yine 17haftalik bebeğimi kaybetmiştim.Allah supriz bi şekilde korunurken tekrar verdi şuan 9+4 günlük olduk şükür benim sorum şu benim hep 21 20 ve 18. Haftalarda kayıp yaşadığım için doktorum prednol 16 mg kullanmamayı önerdi günde 1 kullanıyorum aynı zamanda sabah akşam 0.4 iğne kullanıyorum.Prednolu 20 haftaya kadar kullanacağız dedi doktorum aranizda kullanan varmi yan etkisi gordujuzmu ?
Bebeginizde sıkıntı yoktu inşallah degilmi yarık damak dudak yapıyor diyorlar bu beni korkutuyor.prednol değil ama başka bir kotikosteroid kullandım. ysn etki yaşamadım. aşamalı olarak bıraktık sonra, kaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum, 20-22 olabilir. sağlıkkla doğsun büyüsün inşallah
Bebeginizde sıkıntı yoktu inşallah degilmi yarık damak dudak yapıyor diyorlar bu beni korkutuyor.
Merhaba,trombofil paneli benim 1 ayda çıkmıştı, 1 haftada sonuç verilmesini hiç duymamıştım, şanslıymışsınız.
mümkün olan en erken tarihte başlanıyor iğneye, sonucunuz çıkar çıkmaz doktor göstermeye çalışın. inşallah sağlıkla doğup büyüsün bebeğiniz.
Hatirladim seni özelden konuşmuştuk ben hamileydim hatta demistin fırsatım olurda Kayseriye senin doktoruna geleceğim demistin oğlusun büyümüştür.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Yok hiç bir sorun olmadan dünyaya geldi çok şükür. Darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?