Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar sonuçları yeni aldım bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20201123_093202.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 66
Aynen oyle bende ramotoloji sonuclarim temiz cikti hemotolojide tahlil yaptı haftaya randevum var ona göre iğne dozunu degistirir mi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allah merhamet etsin bize evlatlarimizi bagislasin

Aynen oyle bende ramotoloji sonuclarim temiz cikti hemotolojide tahlil yaptı haftaya randevum var ona göre iğne dozunu degistirir mi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allah merhamet etsin bize evlatlarimizi bagislasin
Kızlar romatolojiye ne için gittiniz acaba

Aslında her gebelik düşünene bu testler yapılmalı.O kadar kayıp acı ne gerek var ki.
Ah keşke şimdi kendimi suçluyorum benim yüzümden benim cahilliğim yüzündem diye. Ama benim 1. Hamileliğim sıkıntısız geçti ve oğlum sıkıntısız doğdu o yüzden boyle testleri VS hiç bilmezdim meğer pıhtılaşma varmış

Lupus kac cikti canm ben dusukten sonra tahlil yaptim 45 cikti pozitif yani 2 ay sonra tekrar yaptim negatif çıktı varmi yokmu anlamadim yaa sende lupusa dair belirtiler varmi
Lupus testini immünoloji bölümü mü yapıyor romatoloji mi acaba

2 tane e side 16 haftalık kalp durmuştu.
Benimde 2 tane düşüğüm var ama perinatoloğa gitmedim hiç diğer testleri de kendim gidip yaptırmayı düşünüyorum romatoloji ye birde immünoloji gitmeyi düşünüyorum 20 haftalık düşük yaptım kalbi, durduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…