Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Igne dozunuzu doktor mu belirledi ben sadece 04 oksapar kullaniyorum aspirini leke olunca biraktim
Ben 3 tane doktora gittim.2 si üniversite de hoca 1 tanesi özelde tanınmış bir doktor.Ucude bu doz yeterli dedi.En son gittiğim hoca ecopirin 150 ye çevirdi hapı toplumun %80 nının 100 lük coraspin e bağışıklığı var dedi.Bence doktorunuz ne derse öyle yapın.Benim 2 haftaya ramotoloji sonuçlarım cikicak iğne dozum belki değişir.Ben şuan sadece dua ediyorum bol bol başka yapacak bisey yok çünkü.

Aynen oyle bende ramotoloji sonuclarim temiz cikti hemotolojide tahlil yaptı haftaya randevum var ona göre iğne dozunu degistirir mi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allah merhamet etsin bize evlatlarimizi bagislasin

Yanma geçiyor bir kaç saat için de ama bir gün sonra da iğne vurulan yere elime dokunduğum zaman acıyor bildiğiniz normal mi peki
Bak canım ben sana anlatayım biraz iğneyi Eğer göbeğine vuruyorsan sol elinle göbek deliğinden 4 parmak uzağında bir yeri tutuyorsun böyle hafif yukarı doğru çekiyorsun ama çok sıkmayacaksın orayı kolonyalı pamukla siliyorsun daha sonra sağ elinle iğneyi yumuşak bir şekilde batırmaya çalış batırdıktan sonra ilacı yavaş yavaş içeriye sık bittikten sonra iğneyi çıkar pamuğu üzerine koy ancak bastırma ve iğneyi asla hızlı sıkma oda ağrıtır ve morartır bir de böyle dene bakalım ben böyle yapıyorum hiç ağrımadı ve morarma da da

Teşekkür ederim bi de dediginiz gibi yapayim

Arkadaşlar sonucuma göre doktor pıhtılaşma için çok önemli değil dedi fakat 4 kimyasal geçirdim ilaç iğne vb. Gerek yok dedi. Acaba başka doktora mı gitsem bilemedim. Sonucu benim gibi olan var mı aranızda?

Eklentiler

• BD5C6BA3-F5DC-40EC-84BD-20F642091436.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 72
Ben de protein s düşüklüğü ve pai 4g 4g var di. Çoğu doktor önemsemedi sad3ce aspirin kullan dediler. Erzurum da perinatolga gitti o da aynisini söyledi. Trabzonda süleyman güven diye bir doktora çıktık o da kalp atışını duyduğumuz da iğne ol dedi. Şimdi iğne kullanıyorum. Bilmiyorum sonuç ne olacak Allah büyüktür ona sığınıyorum artık. Benim düşüğün yok şükür 1. Gebeliğin de bebeğim hastaydı aldırmak zorunda kaldım. Ikinci gebeliğin sağlıksız gebelik oldu beta düzenli artmadı ve kese görünmedi kürtaj oldum. Size de bazı doktorlar iğne verebilir. Bir kaç doktora gitmenizi tavsiye ederim

Yanma geçiyor bir kaç saat için de ama bir gün sonra da iğne vurulan yere elime dokunduğum zaman acıyor bildiğiniz normal mi peki

Vurduğunuz yerle ilgili. Yağ doku be kadar fazlaysa o kadar az acıyor. Yaptıkça bazı yerkerin daha rahat olduğunu. Fark edersiniz. ÇOk acıyan yer de bi kaç gğne iyileşecek endişe etmeyin. Morarma oluyor ve bir süre sonra morluktan iğne vuracak yer kalmıyor. O nedenle üzüm çekirdeği yağı tavsiye ederim, morlukların iyleşmesni hızlandırıyor faydasını gördğm. Ayrıca iğnenin havasını iyi almak ve iğne öncesi bir jaç derin nefesle kendinizi rahatlatmak da morarmanın ve acının azalmasına yareımcı oluyor. 500 kadar iğne olmuşum halen de devam ediyorum, alışılıyor

Dr den daha bilgili olmuşsun arkadaşım Manş.Benim çok geniş alan morlugum oluyor .Uzun sürede kalıyor.Her sorduğum da işte teniniz hassas ondan dolayı oluyor denildi.Dediklerini bende iğneye yapmaya başladığında dikkate Alicam .Birde krem varmış ,bir formda gördüm .Onu da alicam ..

Merhaba uzun zaman olmuş siz bu pozitiflerle bu doz iğne ilaçla sağlıklk doğum yapabildinizmi? Başka ilaç kullandınızmı?

Kızlaar merhaba dün bazı test sonuçlarımı aldım yüksekk değerler var anlayanlar varmı atsam yorumlarmısınız netten sonuç bulamadım dr. Gitmeme 1 ay var daha ?

Arkadaşlar sizin bilginizi olucagini düşünüyorum.Kurtaj olduktan sonra adetim oldu .. Bitti ama şimdi tekrar kanamam var.. adet biteli bir kaç gün oldu .. Neden olabilir ..Bilen var mı acaba.

Kızlar merhaba benim trombofili sonuçlarım çıktı çoktandır ama bakamıyorum e nabızdan "sonuçlar ektedir" yazıyor sadece anlayan varmı göremedim kaç gündür..

Eklentiler

• Screenshot_20201121_032550.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…