Tabiki acı morartı şişlik vs oluyor.siz ilk defa mı kullanıyosunuzIğne yaptığınız yerler açıyor mu arkadaşlar
Evet birkaç gündür kullanıyorum biraz zorlandim teşekkür ederimTabiki acı morartı şişlik vs oluyor.siz ilk defa mı kullanıyosunuz
Evet agri yanma oluyor bende bi kac saate geçiyor normal yani canm endise etmeIğne yaptığınız yerler açıyor mu arkadaşlar
Yanma geçiyor bir kaç saat için de ama bir gün sonra da iğne vurulan yere elime dokunduğum zaman acıyor bildiğiniz normal mi pekiEvet agri yanma oluyor bende bi kac saate geçiyor normal yani canm endise etme
Ben 3 tane doktora gittim.2 si üniversite de hoca 1 tanesi özelde tanınmış bir doktor.Ucude bu doz yeterli dedi.En son gittiğim hoca ecopirin 150 ye çevirdi hapı toplumun %80 nının 100 lük coraspin e bağışıklığı var dedi.Bence doktorunuz ne derse öyle yapın.Benim 2 haftaya ramotoloji sonuçlarım cikicak iğne dozum belki değişir.Ben şuan sadece dua ediyorum bol bol başka yapacak bisey yok çünkü.Igne dozunuzu doktor mu belirledi ben sadece 04 oksapar kullaniyorum aspirini leke olunca biraktim
Aynen oyle bende ramotoloji sonuclarim temiz cikti hemotolojide tahlil yaptı haftaya randevum var ona göre iğne dozunu degistirir mi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allah merhamet etsin bize evlatlarimizi bagislasinBen 3 tane doktora gittim.2 si üniversite de hoca 1 tanesi özelde tanınmış bir doktor.Ucude bu doz yeterli dedi.En son gittiğim hoca ecopirin 150 ye çevirdi hapı toplumun %80 nının 100 lük coraspin e bağışıklığı var dedi.Bence doktorunuz ne derse öyle yapın.Benim 2 haftaya ramotoloji sonuçlarım cikicak iğne dozum belki değişir.Ben şuan sadece dua ediyorum bol bol başka yapacak bisey yok çünkü.
Siz yeni vuruyorsunuz kendinizi kasiyor olabilirsiniz o yüzden agri oluyordurYanma geçiyor bir kaç saat için de ama bir gün sonra da iğne vurulan yere elime dokunduğum zaman acıyor bildiğiniz normal mi peki
Bak canım ben sana anlatayım biraz iğneyi Eğer göbeğine vuruyorsan sol elinle göbek deliğinden 4 parmak uzağında bir yeri tutuyorsun böyle hafif yukarı doğru çekiyorsun ama çok sıkmayacaksın orayı kolonyalı pamukla siliyorsun daha sonra sağ elinle iğneyi yumuşak bir şekilde batırmaya çalış batırdıktan sonra ilacı yavaş yavaş içeriye sık bittikten sonra iğneyi çıkar pamuğu üzerine koy ancak bastırma ve iğneyi asla hızlı sıkma oda ağrıtır ve morartır bir de böyle dene bakalım ben böyle yapıyorum hiç ağrımadı ve morarma da daYanma geçiyor bir kaç saat için de ama bir gün sonra da iğne vurulan yere elime dokunduğum zaman acıyor bildiğiniz normal mi peki
Teşekkür ederim bi de dediginiz gibi yapayimBak canım ben sana anlatayım biraz iğneyi Eğer göbeğine vuruyorsan sol elinle göbek deliğinden 4 parmak uzağında bir yeri tutuyorsun böyle hafif yukarı doğru çekiyorsun ama çok sıkmayacaksın orayı kolonyalı pamukla siliyorsun daha sonra sağ elinle iğneyi yumuşak bir şekilde batırmaya çalış batırdıktan sonra ilacı yavaş yavaş içeriye sık bittikten sonra iğneyi çıkar pamuğu üzerine koy ancak bastırma ve iğneyi asla hızlı sıkma oda ağrıtır ve morartır bir de böyle dene bakalım ben böyle yapıyorum hiç ağrımadı ve morarma da da
Yanma geçiyor bir kaç saat için de ama bir gün sonra da iğne vurulan yere elime dokunduğum zaman acıyor bildiğiniz normal mi peki
Dr den daha bilgili olmuşsun arkadaşım Manş.Benim çok geniş alan morlugum oluyor .Uzun sürede kalıyor.Her sorduğum da işte teniniz hassas ondan dolayı oluyor denildi.Dediklerini bende iğneye yapmaya başladığında dikkate Alicam .Birde krem varmış ,bir formda gördüm .Onu da alicam ..Vurduğunuz yerle ilgili. Yağ doku be kadar fazlaysa o kadar az acıyor. Yaptıkça bazı yerkerin daha rahat olduğunu. Fark edersiniz. ÇOk acıyan yer de bi kaç gğne iyileşecek endişe etmeyin. Morarma oluyor ve bir süre sonra morluktan iğne vuracak yer kalmıyor. O nedenle üzüm çekirdeği yağı tavsiye ederim, morlukların iyleşmesni hızlandırıyor faydasını gördğm. Ayrıca iğnenin havasını iyi almak ve iğne öncesi bir jaç derin nefesle kendinizi rahatlatmak da morarmanın ve acının azalmasına yareımcı oluyor. 500 kadar iğne olmuşum halen de devam ediyorum, alışılıyor
Merhaba uzun zaman olmuş siz bu pozitiflerle bu doz iğne ilaçla sağlıklk doğum yapabildinizmi? Başka ilaç kullandınızmı?Ben hiç düşük yapmadım bi oglum var cok şükür Rabbime doğumdan bikaç ay snra hastalandım bağışıklık yetmezliği cıktı ve bu pıhtılasmada arastırmada esnasında cıktı zaten sasırdılar düşük nasıl olmadı diye genetik tahlili yapılmadı cünkü ailede kimsede yok bende kardiyolopin ıgg fosfolipid ıgg pozitif bu kadar cok çesidimi var bunun ya bide hamileyim şimdi enox 04 iğne ve coraspin kullanıyorum yeterlimi acabaki
Siz buraya ekleyin,illaki bi anlayan olur.ben bu sayfada doktorlardan gorduyumden cok yardim gordumKızlaar merhaba dün bazı test sonuçlarımı aldım yüksekk değerler var anlayanlar varmı atsam yorumlarmısınız netten sonuç bulamadım dr. Gitmeme 1 ay var daha ?
Evet orası öyle öyle Canm..Siz buraya ekleyin,illaki bi anlayan olur.ben bu sayfada doktorlardan gorduyumden cok yardim gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?