Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Osende kullanmistim da ben direk yutuyordum dil altindan emiliuormus.direk su ile yutulunca ne olurki acaba

Ne kadar pozitifsin eski yazilarini okudum da ☺igneden bahsetmissin varmi gectiler.kac kaybin var peki.
Yaaa niye pozitif olmayım ki? durum sandığımdan daha mı vahim ?
Bir kaybım var ama dış gebelik mi normal gebelik mi anlayamamışlardı o yüzden bende bir perinatolgşa görüştüm herşey bitikten sonra belki o bı soruya bi yanıt bulur diye,kürtaj olmak istememiştim

Evet biraz esprituel yanimizda var sevdim ben senisonuc ne oldu dusuk mu kurtaj olmadan nasil halledildi.

Evet biraz esprituel yanimizda var sevdim ben senisonuc ne oldu dusuk mu kurtaj olmadan nasil halledildi.
Oldu o zaman
Kürtaj olmasını istemedim çünkü kese yada kalp atışı henüz görünmemişti boşu boşuna Rahmi kazılmalarına gerek yoktu,ilaçla düşürüldü metotreksat iğnesiyle 1 ay içinde de değerim sıfırlandı

Anladim cnm gecmis olsun hayirlisiyla bebegini alirsin kisa zamanda kucagina insallah.

Kızlar merhaba . Bisey sorcaktim size belki yardımcı olan olur . Aklıma takılan bisey var . Bende pıhtılaşmaya yatkınlık var genetik test yapılmıştı orda çıkmıştı. Ilk çocuğuma hamile kaldım iğne kullandım hemen . Simdi tekrar istiyorum Coraspin kullanıyorum hergun Bi tane . Ama hamile kalamiyorum uzun zamandır ben. Acaba iğne de gereklimidir bama kan sulandırıcı? Acaba tutunamiyomu ? Şuan yok pihtilasmam ama mesela hamilelik veya hormon hapı kullanınca pihtilasiyor kanim

Ya o benexol o kdr kafama takildi ki cok arastirdim kimi dr kullan kimi yeni gebelerde kullanilmaz diyo iyi sana da verdilerse vardir dr larinda vardir bir bildigi.

Kızlar yardımcı olur musunuz bana Cuma kan verdim 640 çıkmıştı beta bugün >1000.0 yazıyor bunun anlamını biliyor musunuz aradan 4 gün gecti

Ya o benexol o kdr kafama takildi ki cok arastirdim kimi dr kullan kimi yeni gebelerde kullanilmaz diyo iyi sana da verdilerse vardir dr larinda vardir bir bildigi.
Bence kendine iyi bir doktor bul ve ona göre yol al canım.Benim doktorum prof perinatolog eminim bir bildiği vardır.gözüm kapalı güvenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…