- 23 Aralık 2019
- 274
- 115
- 103
- 33
Bende de aynı şekilde protein s düşüklüğü,4g 4g var bir de ek olarak ana ifa zayıf pozitifAspirin ve iğne beraber kullanılmalı dedi. Bende protein s düşüklüğü ve 4g4g var dedim.
Peki siz ne kullaniyorsunuzBende de aynı şekilde protein s düşüklüğü,4g 4g var bir de ek olarak ana ifa zayıf pozitif
Ne kadar pozitifsin eski yazilarini okudum da ☺igneden bahsetmissin varmi gectiler.kac kaybin var peki.B12 ile folik asit önerdi doktor battan 3 gün önce de bhcg bakılacak hep
Yaaa niye pozitif olmayım ki?Ne kadar pozitifsin eski yazilarini okudum da ☺igneden bahsetmissin varmi gectiler.kac kaybin var peki.
Evet biraz esprituel yanimizda var sevdim ben seniYaaa niye pozitif olmayım ki?durum sandığımdan daha mı vahim ?
Bir kaybım var ama dış gebelik mi normal gebelik mi anlayamamışlardı o yüzden bende bir perinatolgşa görüştüm herşey bitikten sonra belki o bı soruya bi yanıt bulur diye,kürtaj olmak istememiştim
Oldu o zamanEvet biraz esprituel yanimizda var sevdim ben senisonuc ne oldu dusuk mu kurtaj olmadan nasil halledildi.
Bu arada benim profilim görüntülenebiliyor mu?Evet biraz esprituel yanimizda var sevdim ben senisonuc ne oldu dusuk mu kurtaj olmadan nasil halledildi.
Yok cnmBu arada benim profilim görüntülenebiliyor mu?
Anladim cnm gecmis olsun hayirlisiyla bebegini alirsin kisa zamanda kucagina insallah.Oldu o zaman
Kürtaj olmasını istemedim çünkü kese yada kalp atışı henüz görünmemişti boşu boşuna Rahmi kazılmalarına gerek yoktu,ilaçla düşürüldü metotreksat iğnesiyle 1 ay içinde de değerim sıfırlandı
AmiinnnAnladim cnm gecmis olsun hayirlisiyla bebegini alirsin kisa zamanda kucagina insallah.
Ya o benexol o kdr kafama takildi ki cok arastirdim kimi dr kullan kimi yeni gebelerde kullanilmaz diyo iyi sana da verdilerse vardir dr larinda vardir bir bildigi.Evet ben kullanıyorum 14.haftadayım daha yeni bıraktım.Bana gebelik öncesinden başlatıyordu doktorum.benexol ilacın ismi.Hatta 800lerde çıktı değerim doktor önemli değil vücutta depolanabilen bir vitamin değil dedi.pıhtılaşması olanların kullanması gereken bir vitamin
Bu b12leri 1000 lik olanlari kac ay kullanacagiz acaba yaB12 ile folik asit önerdi doktor battan 3 gün önce de bhcg bakılacak hep
Bence kendine iyi bir doktor bul ve ona göre yol al canım.Benim doktorum prof perinatolog eminim bir bildiği vardır.gözüm kapalı güvenirim.Ya o benexol o kdr kafama takildi ki cok arastirdim kimi dr kullan kimi yeni gebelerde kullanilmaz diyo iyi sana da verdilerse vardir dr larinda vardir bir bildigi.
1000in üstünde çıkmış 3000 binde olabilir 4000 deKızlar yardımcı olur musunuz bana Cuma kan verdim 640 çıkmıştı beta bugün >1000.0 yazıyor bunun anlamını biliyor musunuz aradan 4 gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?