Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gozum aydin cnm cok sevindim kizinda igne kullandinmi peki.

Canim onlem olarak hepsinde kullandim rislleri oldugu halde cunku bende kan pihtilasmasi ciknadi

Kızlar
Allaha çok şükür bebeğime kavuştum. Rabbim herbirinizden güzel haberi duymayı nasip etsin. Burada tecrübemizi acımızı paylaştık. Sizinle doğum haberini de paylaşmak istedim. Duamdasınız inşallah hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklere, sağlıkla büyütelim inşallah. Sevgiler

Canım benim çok çok sevindim darısı bize inşallah.Hangi hastane hangi doktor yaptı.belki lazım olur banada.

Benim de 4g 4g bana da iğne vermedi perinatolog
Kaybin var mi cnm.benim ilk kizim sorunsuz dogdu bir dis gebelik 2 kalp durmasi var biri kullan biri kullanma diyor kafam karisik bu noktada 12 haftalik oldum ama icim icimi kemire kemire igne oluyorum nedense bu tutarsizlik beni karamsarlastirdi.senin oykun ne cnm.

Hadi gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun masallah size.

Ilk gebeliğin de 18 haftalıkken anomiler oldu ondan dolayı aldırmak zorunda kaldım. Ikinci gebelikte kimyasal oldu. Erzurumda perinatolog gittim sadece aspirin verdi bu gen önemli değil diyorlar her kadında mutlaka vardır diyor. Ben de korkuyorum Allaha tevekkül ettim artık ona sığındım.

Kac haftaliksin su anda

Merhaba.Peki anomali olan bebeğinize herhangi bir test vs yaptırmadınız mı?ne gibi anomalileri vardı?Ayrıca bunun pıhtılaşmayla alakalı olabileceğni mi söylediler size?

Merhaba.Peki anomali olan bebeğinize herhangi bir test vs yaptırmadınız mı?ne gibi anomalileri vardı?Ayrıca bunun pıhtılaşmayla alakalı olabileceğni mi söylediler size?
Aslında hicbir şey demediler. Bebeğinin genetiginde birşey çıkmadı şükür. Ben ve eşimin geninde de birşey çıkmadı. Sadece protein s disuklugjm ve 4g4g cıktı. Bebeğinin durumu için doktorlar açıklama yapmadılar herkesin başına gelebilecek durum sana gelmiş dedilet

Protein s eksikligim de var diosun cnm baska bir dr a git derim muhtemelen igne kullandirirlar sana.

Çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Butun tarama testlerini yaptırdınız mi ?Amniosentez filan

Çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Butun tarama testlerini yaptırdınız mi ?Amniosentez filan

Teşekkürler detaylı ultrason ikili ve dörtlü test yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…