Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mehlika canim göbek kordonun daki kan mi onemli ben orayi pek anlayamadım. Birde uterin arter var hic bahsettimi doktorun sana acaba

Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum hergün oksapar kullanıyorum bende mi böyle yapıyor bilmiyorum ama iğneyi batırdıktan sonra ilacı sıkınca acayip bi yanma oluyor belli bir süre de geçmiyor. Göbekten vurulduklarımda sıkıntı yok ama bu kan sulandırıcı acayip canımı yakıyor.

Mehlika canim göbek kordonun daki kan mi onemli ben orayi pek anlayamadım. Birde uterin arter var hic bahsettimi doktorun sana acaba

Kan akımının düzeyi önemli canım. Dr her ultrasonda bir sürü terim söylüyor şu şöyle iyi, bu böyle iyi, olmasaydı şu olurdu vb anlatıyor da anlatıyor uterin arterde demiştir belki ama o benim aklımda yer etmemiş. Biraz da gergin oluyorum ben kontrollerde, ister istemez kötü bir haber alacağım korkusu sarıyor beni hala. Yaşananların etkisi kolay geçmiyor belki. Allah korktuklarımızdan korusun

Ah amin canim ya keske bunları hic bilmek zorunda kalmasaydik .

Bir oncekinde kullandim cnm ama bu gebeligimde hamile oldugumu anladigim gun basladim.cunku birkac dr a gittim hepsi hamile oldugunu anladiginda basla dediler o yuzden boyle aldim bu sefer.
Benim de kafam çok karışık da bu konuda, şu anda hamile değilim ama kullanıyorum, öncekinde hamile kalınca başlamıştım, doktorlar ne demişti

Benim de kafam çok karışık da bu konuda, şu anda hamile değilim ama kullanıyorum, öncekinde hamile kalınca başlamıştım, doktorlar ne demişti
Valla bence hamile oldugunu anladigin anda baslamak mantikli ne zaman hamile kalacagin belli olmadigi icin uzun bir surede coraspin kullanmak zorunda kalabilirsin.3 5 dr a gittim hepsi hamile kalinca basla dedi o yuzden bende oyle yaptim cnm

Benim 17 gunsurmusyukimyasal kanaması sonrasında da 20 gün gecikmeli regl olmuştum

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası oksapar kullanmaya başladım ancak merak ettiğim bir şey var. Enjektörün havasını alacak mıyız? Epey bir hava vardı içinde, öyle yapmak da çok mantıklı gelmedi bana ama izlediğim videolarda da kimse havasını almıyor.

Hayır almıyorsunuz benim bildiğim bir videoda izlemiştim bende..
Kendimde uygularken havasını fln almadım.

Ben igneye de basladim daha kalp atislarini duymadan iyi mi yaptim bilmiyorum.oksapar coraspin benexol ve folidoce kullaniyorum umarim hepsi bir arada sikinti cikarmiyordur.
Mrb geçmiş olsun. Nasıl gidiyor gebeliğiniz bende bata 5 gün kala öğrendim ve hemen Oksopar +corspin başladık.

Ben günde iki kullanıyorum ve havasını alıyoruz. İlk seferinde hekim arkadaşım öğretti ve havasını almazsan çok morarır dedi. Tık tık vurarak havayı tamamen iğnenin üstünde biriktiriyoruz ki ilaç kaybımız olmasın

Merhaba arkadaşlar benimde 2 kaybım var ve testlerin sonucunda lupus ve 2 gende mutasyon cıktı doktor hamile kalınca iğne başlıcaz demişti.Benimsorum şu bugün bat günümdü test yaptım pozitif sağlık ocağına gidip kan verdim beta 158 cıktı doktorum üniversite de olduğu için salı günü randevu alabildim o güne kadar coraspin mi kullanmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…