Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yani patalojiye gitmişti ilki ama diğerlerinde bebek olusmamisti henüz. İlkindede bişe çıkmamıştı.
İlaç kullanma diyen Dr corasprininde düşüğe neden olduğunu söylüyor

Yani patalojiye gitmişti ilki ama diğerlerinde bebek olusmamisti henüz. İlkindede bişe çıkmamıştı.
Patolojilerden hiçbir şey belli olmuyor maalesef,genetik inceleme yapılması lazım coraspirinin düşük yaptığını ilk defa duydum

Bu konuda dr.larin da kafasi cok karisik herkes farkli bi sey soyluyor. Benim faktor 5 hete.ydi bunda kesin igne ve ilac kullanimi veriyorlar ama geri kalanlari icin bazilari gerek gormuyo bazilari yine de igne vereyim diyo. Cok ucta bi konu gercekten. Ama ilk hafta kayiplarini baglamiyorlar genelde buna. Ileri haftalarda genellikle sorun cikarabiliyor. Benimde bilmeden gecirdigim ilk gebelikte gelisme geriligi olmustu 6 aydan sonra.

Corasprinle beraber illa kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekiyor mu. Yani ikisinde kan sulandiriyorsa neden ikisini beraber kulllandiriyorlar

Yok bacim onuda ben yeni duydum cor aspirin dusuk ediyomus diye benimde var kan pihtilasmasi doktorlar banada ilk basda hic bise kullanma dediler ama ben 6ay nerdeyse coraspirin icdim onu icerken hamile kaldim zaten ve doktora gittigimde anca bebehi gorcezki sana aspirin yazalim dedi tabi bn solemedim icdigimi zaten diye bebek gorundu yazdilar basla diye ama sakin unutma denildi ve ilk 3 ay gecdikden sonra igne baslicaz denildiki hatta onada belki gerek kalmaz demisdi doltorum ve dun bebegim kalp atislari vs herseyi ck guzeldi ckda guzel ilerliyodu bugun gitcem doktoruma bakalim belki igne yazar yazmicam demisdi ama ben yinede sorcam

kizlar doktorlar sitesi die bi site var prof. dr. Kutay biberoglu na yazmistim iki genimde pihtilasma oldugunu.dusuk nedeni olamaz yazmis.cok moralim bozuldu

Güzelmiş gayet homosistein sonucun Genetik inceleme yapılmış mıydı bebeklere
yapilmadi malesef biraz karmasaya geldi formatsiz suya koyun arastirma hastanesine goturcem demistim ciktigimda tup verdiler bugun icerisinde ulastirin bozulur dediler cumartesiydi hastaneyi aradik bugun olmaz dediler.bilseydim boyle olacagini beklerdim kurtaj icin.

.
Teşekkür ederim. Benim tek genimde mutasyon var ama coraspin kullanıyorum diye öyle uygun gördüğünü söyledi doktor. En azından lokal anestezi altında yapabilirdi ama yapmadı.

tıbben dayanağını dr bilir tabi ki, benim pıhtılaşma oranım yüksek, coraspin + 6000lik oksapar kullanıyordum, kalp atışının durması üzerine ilacı kesip ertesi günü genel anestezsi ile kürtaj oldum. daha önce rahim filmini de anestezi ile çektirmiştim, ona bile dayanamadım yani sizinkini tahmin edemiyorum büyük geçmiş olsun.

mthfr ile ilgili bir karmaşa var, son çalışmalar mthfr mutasyonunun düşükle ilgili olmadığını gösteriyormuş. ve toplumda yaygın bir mutasyon olduğu için başlanmaması gerektiğini düşünen dr lar var. bu dr lar iğne kullanımının anneyi psikolojik olarak yıprattığı ve etkisi kanıtlanmadığı için kullanımının gereksiz olduğunu söylüyorlar. bunun yanında klinik gözlemlerine dayanarak mthfr mutasyonunun da bazı kadınlarda düşüğe yol açtığını ve iğne kullanımıyla sağlıklı bebekler dünyaya geldiğini, bebek için de yan etkisi yok diyerek kullanılması gerektiğini savunan dr lar da var. ben kendi durumumu araştırırken denk geldim bu bilgilere. burada gönlünüze yatanı seçmeniz gerekecek sanırım. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

.
Ben de bebeğim karnımda ölünce genel anesteziyle kürtaj oldum. Yine genel anestezili rahim filmi çekildim. Ama bu çok fenaydı. Polip varmış. Umarım bu sefer anestezili yapar işlemi.

Merhaba güzel bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. En sonn dün bir dr a daha gittim kendisi pıhtılaşma ile ilgili yaptırmış olduğum testlerin yeterli olmadığını protein s ve başka bir kaç tane daha gene bakılmalıydı dedi. Tbi ben o zamanlar bilmediğim için özelde bunlara baktırmamıştım.
En son corasprine devam kararı aldık. İğne kullanmayacağım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah

hakkimizda hayirlisi kizlar.bende doktorlar sitesinden 6 doktora daha sordum.2si kan sulandirici ilac kullanin demis 4 ü erken dusuklerde pihtilasma neden olamaz demis.hepsinide prof.lara sordum.

Benim de bazi dok.ilaclik bazisi gerek yok yuzde 50 si de bu tasiyicilik var dedi ama 2 dusuk 2 kimyasal gecirdim bnde ve yapacagimi bilmiyorum 4 hafta dustu digeri 9hafatya girerken dustu kurtaj oldum 2 de kimyasal gecirdim bu konuda siz coraspirin mi kullaniyoruz peki bunu hamilelik oncesimi hamileleik sonrasi mi kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…