- 23 Aralık 2019
- 274
- 115
- 103
- 34
Pai homozigot ne demek bilmiyorum ben drFotoğrafı buyutemedim ama okuyabildigim kadariyla pai homozigot cıkmış, protein S düşük bir de. Kaybiniz yeni miydi? Protein S gebelikte de düşen birseymis çünkü
Sizin başka genlerde sorun var mıydı lupus protein c-s vs. Ben bugün yine Zeynep kamile gittim eskiden pai heterozigot için tedirgin olurduk ancak şuan düşüklere onun sebep olmadiğı anlaşıldı ve hamilelik öncesi veya hamileyken iğne ilaç kullanmana gerek yok dedi. Of burdan okudukça mı pimpirik oluyorum.bilmiyorum ama inşallah Allah nasip eder de hamilelik olursa hemen perinatologa danışacağım
[/QUOTE
Evet bana da tamamen aynı şeyleri söylediler...Kadın doğum, hematoloji,genetik hepsiyle ayrı ayrı araştırıp gorustum.benim kayıplar icin bebekten kaynaklıdır kromozomal bozukluktur tekrar tekrar deneyin dediler, 6. Haftada takilip kaliyoruz surekli, kromozomal bozukluklar genelde bu haftayı geçemez diyorlar, ikinci kayıp sonrasi bebek genetik incelemeye gitti sonucunu bekliyorum ama bazen çıkmayabiliyormuş onda da, insan bir neden saptamak istiyor belirsizlik o kadar yıpratıcı ki....yine aynı şeyleri yaşama korkusu....
Canım ben varmı yok mU inan o kadar kararsz kaldim ki benim kuzenimde de var 11.hafta da kendisi aldirdi eger bir sorun olsa gebeligin basindan bu yana acaba problem olmazmiydi .bu arada aynisi bende de var.ama bi cok dr anlamsz diyorProtein s eksikliğinde tekrarlayan gebelik kaybi olabiliyormuş ama eğer kaybiniz yeniyse o yuzden deger düşük cıkmış olabilir, gebelikte de biraz düşermiş çünkü.
Pai geninizde homozigot mutasyon çıkmış eğer yanlış okumadıysam, 4g/4g yaziyor değil mi? doktorum dahil birçok doktor pai geninin gebelik kaybıyla ilişkisi yok diyor. Artik iliskisi olmadığı kanıtlanmış diyorlar. Ama iliskisi var diyen doktor da çok fazla var
Canim genetik test bakıldimi şimdi 18 haftaya kadar iğne ilaç kullanmadan geldiğine göre bir baktır genetikCevap yazdığınız için teşekkür ederim. 18 haftalıkken bebeğim de iskelet sıkıntısı vardı kol bacak göğüs kafesi gibi. Ikinci gebelikte beta düzgün artış göstermedi. Kese olusmadi
Sadece pai'de mi sorun var sizin? Kaybiniz oldu mu? Homozigot mu heterozigot mu ve kuzeninizin nasildi? Sonra gebeliği oldu mu, fazla soru sordum ama kafam cok karişik benim de. Ne yapacağımı bilmiyorumCanım ben varmı yok mU inan o kadar kararsz kaldim ki benim kuzenimde de var 11.hafta da kendisi aldirdi eger bir sorun olsa gebeligin basindan bu yana acaba problem olmazmiydi .bu arada aynisi bende de var.ama bi cok dr anlamsz diyor
Genetiğe kan verdim bugün birkaç testimin sonucu gelmiş bir tane kalmış çıkmayan doktora da gosteremedim.18 haftaya kadar bir sıkıntım yoktu 18 hastayken bebeğinin kol bacak kısalığı gibi şeyler oluştu. Teşekkür ederim cevabınız icinCanim genetik test bakıldimi şimdi 18 haftaya kadar iğne ilaç kullanmadan geldiğine göre bir baktır genetik
Protein s eksikliğinde tekrarlayan gebelik kaybi olabiliyormuş ama eğer kaybiniz yeniyse o yuzden deger düşük cıkmış olabilir, gebelikte de biraz düşermiş çünkü.
Pai geninizde homozigot mutasyon çıkmış eğer yanlış okumadıysam, 4g/4g yaziyor değil mi? doktorum dahil birçok doktor pai geninin gebelik kaybıyla ilişkisi yok diyor. Artik iliskisi olmadığı kanıtlanmış diyorlar. Ama iliskisi var diyen ekim ayında ilk gebeliğin sonlandı. Ikinci gebelikte kese oluşmamıştı mart ayında kürtaj oldum
Evet canım ama mthfrc1298 de de sorun var benim. Tabi benim oldu ama genetikden oldu pıhtı deil. Kuzenim 11 haftalık gebeliğini sonlandırdı birebir onda da paı var.dr lar ilgisi yok diyor ama inan bu konuda bende çok bilgisizimSadece pai'de mi sorun var sizin? Kaybiniz oldu mu? Homozigot mu heterozigot mu ve kuzeninizin nasildi? Sonra gebeliği oldu mu, fazla soru sordum ama kafam cok karişik benim de. Ne yapacağımı bilmiyorum
Kuzenizinin ne sorunu var di acabaEvet canım ama mthfrc1298 de de sorun var benim. Tabi benim oldu ama genetikden oldu pıhtı deil. Kuzenim 11 haftalık gebeliğini sonlandırdı birebir onda da paı var.dr lar ilgisi yok diyor ama inan bu konuda bende çok bilgisizim
Protein s eksikliğinde tekrarlayan gebelik kaybi olabiliyormuş ama eğer kaybiniz yeniyse o yuzden deger düşük cıkmış olabilir, gebelikte de biraz düşermiş çünkü.
Pai geninizde homozigot mutasyon çıkmış eğer yanlış okumadıysam, 4g/4g yaziyor değil mi? doktorum dahil birçok doktor pai geninin gebelik kaybıyla ilişkisi yok diyor. Artik iliskisi olmadığı kanıtlanmış diyorlar. Ama iliskisi var diyen doktor da çok fazla var
Canım onun sorunu yok kendi aldırdı 4 çocuğu varKuzenizinin ne sorunu var di acaba
Canım bunlara gebelikten sonra bakıldı demi hamileyken bayılmıyormuş ben sende çok ileri pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum sonuçta 18 hafta gelmişsin. Birde kendin Aldırdın demi kalbi durmadiYakından çekip gonderiyorum
18 haftalıkken bebeğimi ekim ayında aldırdık. Nun kalbi durmamisti.bana ragmen simsiki hayata tutunuyordu. Pıhtılaşma bebegimin iskelet sistemine hasar acar mi bilmiyorum. Ankara sehir hastanesine gittim. Perinatoji bolumune cok doktora gorundum olumlu konusmadilar. Sıkıntısından dolayı bebeğim kızdı. Onun genetigine bakıldı birşey çıkmadı şükür. Bizde buna güvenerek bizde birşey yoktur diye genetiğe gitmedik mart ayında hamile kaldım kese oluşmadı kürtaj oldum.Canım bunlara gebelikten sonra bakıldı demi hamileyken bayılmıyormuş ben sende çok ileri pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum sonuçta 18 hafta gelmişsin. Birde kendin Aldırdın demi kalbi durmadi
Yeni yaptırdım genetik testini bu arada18 haftalıkken bebeğimi ekim ayında aldırdık. Nun kalbi durmamisti.bana ragmen simsiki hayata tutunuyordu. Pıhtılaşma bebegimin iskelet sistemine hasar acar mi bilmiyorum. Ankara sehir hastanesine gittim. Perinatoji bolumune cok doktora gorundum olumlu konusmadilar. Sıkıntısından dolayı bebeğim kızdı. Onun genetigine bakıldı birşey çıkmadı şükür. Bizde buna güvenerek bizde birşey yoktur diye genetiğe gitmedik mart ayında hamile kaldım kese oluşmadı kürtaj oldum.
Kuzum coook geçmiş olsun .Ben çok bilgi sahibi deilim ama pıhtı kalbi durduruyor diye biliyorum. Çok şükür genetikte bir şey olmamış. Ben senin sağ salim evladını kucağına alacağını düşünüyorum18 haftalıkken bebeğimi ekim ayında aldırdık. Nun kalbi durmamisti.bana ragmen simsiki hayata tutunuyordu. Pıhtılaşma bebegimin iskelet sistemine hasar acar mi bilmiyorum. Ankara sehir hastanesine gittim. Perinatoji bolumune cok doktora gorundum olumlu konusmadilar. Sıkıntısından dolayı bebeğim kızdı. Onun genetigine bakıldı birşey çıkmadı şükür. Bizde buna güvenerek bizde birşey yoktur diye genetiğe gitmedik mart ayında hamile kaldım kese oluşmadı kürtaj oldum.
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin kucağını doldursun çok sağ olunKuzum coook geçmiş olsun .Ben çok bilgi sahibi deilim ama pıhtı kalbi durduruyor diye biliyorum. Çok şükür genetikte bir şey olmamış. Ben senin sağ salim evladını kucağına alacağını düşünüyorum
Embriyonun kalbinin durması illa pıhtılaşma ile ilgili değil burdan okuyan arkadaşlar yanlış anlayacak. Kalbinin durmasının veya kese oluşmadan düşmesinin pıhtıya bağlı olmayan onlarca sebebi olabilir veya doktorların çoğuna göre normal bile olabilir. Lütfen böyle bir öykünüz varsa endişe etmeden genetik tarama trombofili paneli vs testler yaptırın ve yorumları doktorlara bırakın.Kuzum coook geçmiş olsun .Ben çok bilgi sahibi deilim ama pıhtı kalbi durduruyor diye biliyorum. Çok şükür genetikte bir şey olmamış. Ben senin sağ salim evladını kucağına alacağını düşünüyorum
dikkat edersen bilgi sahibi deilim dedim.ben dr deilim öyle biliyorum dedim sadece.. ben burdan bir cok sey öğrendim yanlış yorum yapmak asla haddime deil.isine gelmiyosa okuma pıhtılaşmada bir faktör kalp durması icin elbette bir suru faktor var ki ben en basta gentik baktirin dedim genetik temiz geldi deyince arkadaş pıhtı olabilir dedim önceki msjlari okumadan yorum yaptigin belli. Endişe etmiyorum ben kendimdeki sıkıntıyı buldum senle özelde de konuştuk genetik olduğunu biliyorsun .bilgilendirmen için ayrıca teşekkür ederimEmbriyonun kalbinin durması illa pıhtılaşma ile ilgili değil burdan okuyan arkadaşlar yanlış anlayacak. Kalbinin durmasının veya kese oluşmadan düşmesinin pıhtıya bağlı olmayan onlarca sebebi olabilir veya doktorların çoğuna göre normal bile olabilir. Lütfen böyle bir öykünüz varsa endişe etmeden genetik tarama trombofili paneli vs testler yaptırın ve yorumları doktorlara bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?