Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

10 günde çıktı sonuçlar 6 tüp kan verdim sadece bana test yapıldı fiyatı 1300 tl benim 1 kimyasal ve 5 aylık ölü doğumum olunca araştırma gereği duyduk malum devlet hastanelerinden sonuclar gec çıkıyor bide korona var genelde devlet hastanelerinde beklemek istemediğim icin özelde yaptırdım belki biraz maliyetli oldu ama en azından sorunum belli oldu ciddi pıhtılaşma sıkıntım varmış iğne ve hap kullanıcam hamile kalır kalmaz ve bu tedavi cok etkiliymiş doktorum içimi rahatlattı bi nebzede olsa sorunu öğrenmek iyi oldu
 
pihtilasmanizin oldugu deger hangisiydi yazabilirmisiniz?
 
Çok teşekkür ederim bılgıler ıcın
 
Arkadaşlar merhaba, Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben de mthfr 1298 ac homozigot mutantim. Bi çok kimyasal gebelik ve bir başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Tüp bebek resmen bir faciaydı benim için. Karadeniz medical parkta op. Dr. hasan tahsin sinisogluna gittim gitmez olaydım neredeyse öldürüyordu beni. Kanda mutasyonunu söylememe rağmen kan sulandırıcı vermedi ve estrofem i günde 4 defa icirdi bana. Kanımın koyulugundan adım atamaz hale geldim artı progestan vs. O adama hakkımı helal etmiyorum ve Allaha havale ediyorum. Gitmeyi düşünenlere kaynak olsun.

8 yıldır evliyim ve ilk defa çift çizgiyi gördüm 2 gjnnonce dün de hamile olduğunu öğrendim. Hiç olmadığınız için heyecanla doktora bu mutasyonunu söylemeyi unuttum dün ama kaybederim diye şuan çok korkuyorum.

Tüp bebek sürecinde hematologa gitmişti. Ve 4000 clexan yeter çok ciddi bir mutasyon değil demişti. Bugün iğneyi vurdum. Bazı arkadaşlar da 6000 daha iyi olur yazmış. Malûm virüsten biyere gidilemiyor. Sizcene yapmalıyım? Haftaya perşembe gidecem tekrar doktora o zamana kadar 4000 mi devam etsem.

Daha çok yeni gebelik kese bile zar zor göründü.

Tecrübesi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur. Bnce riskli gebelik uzmanı araştırıp gidin bu forumda bir arkadaş yazmıştı. Yeterli olup olmayacağını içiniz rahat eder diye düşünüyorum. Hayırlı olsun tekrardan
 

Malesef küçük bir şehirdeyim, ama bakıcam. Teşekkür ederim.
 

Benim de kolum öyle oldu feci bir morluk var
Yağın az olduğı dokuda kasa geldiği için oluyormuş, o bölgeye yaptığımda daha çok ve uzun süre baskı uygulamak lazımmış. O küçük küçük morluklar için de üzÜm çekirdeği yağı önerdiler. 10 gündür kullanoyorum çok çok faydasını gördüm. Hızla geçiyor morluklar ve kola yapmama gerek kalmadı böylece...
 

Sağlıkla kucağınıza alın inşalalh. Ben sürekli yazıyorum buraya ama inanın biri daha bebeğini kaybetmesin diye. Riskli gebelik uzmanına gitmeye çalışın bulamazsanızda dr unuza anti factor xa testi yaptırmayı konuşun, doz yetiyor mu diye bakmak için yaptı bana riskli gebelik ızmanı. Dozun yetmediğini görünce artırdı. Daha önceki kayıplarım da bu sebepten olmuş olabileceğini söyledi.
 
Uzum çekirdeği yağı ben de deneyeyim canım.ben göbek deligine biraz daha yakın yaptim 2 gündür hiç morarmadi busefer dahada başındayım bakalım
 
Ben anti faktör xa testini yaptirmadim. Bu dönemde de belki bir süre gidemem yaptırmaya büyük şehirde değiliz.korkmuyor değilim
 

Cevabınız için teşekkür ederim,kaybınız için çok üzüldüm. Inşallah sağlıkla olur bebeğiniz. Bir perinatolog ile online görüştüm clexan 4000 kullan dedi daha önce de hematolog aynı dozu önermişti tüp bebek surecimde. Ona başladım, malesef şuan gidebileceğim bi yakınlıkta yok perinatolog dediginiz test i ilk fırsatta yaptırayım bende.

Bide sizin hangi genlerde mutasyonunuz var acaba? Benim mthfr ac 1298 homozigot mutant. Mutasyon oranına gore doz ayarlanmalı dedi doktor kiloyla ilgisi yokmuş bu arada. Forumda öyle bi yanlış algı var.
 
Son düzenleme:
Uzum çekirdeği yağı ben de deneyeyim canım.ben göbek deligine biraz daha yakın yaptim 2 gündür hiç morarmadi busefer dahada başındayım bakalım

Ignedeki havayı alınca da ağrı ve morarmayi engelliyor.
 
Coraspin de kullanıyor musunuz onun yaninda
 

Online görüşme çok güzel bir imkan olmuş. Benğm faktor 2 ve 5 heterozigot. Bu mutasyonlarla ilgili de her gittiğim dr ayrı bi şey söyledi Genetik profesörü “bundan bi şey olmaz” demişti, perinatolog ciddi bir mutasyon olduğunu söyledi. Hatta ben gğnlük yaşamımda dikkat etmem gerekenler için bir romatologla da görüşmeye başlamıştım, gebelikten sonraya bıraktık artık.
 

HHeterozigotbiraz daha riskli diye biliyorum homozigottan. Bikac doktora danışıp fikir almak lazım bencede hepsi farklı bisey söylüyor. Daha çok erken olmasına rağmen başladım ben iğneye 8 yılda ilk defa pozitif görünce günlük yaşantınızı etkileyen bir mutasyonda iyi bir doktorla devam edin bence. Kayseride ki Mustafa Başbuğ cok iyiymiş.
 
Coraspin de kullanıyor musunuz onun yaninda

Yok coraspin kullanmıyorum, doktor iğne yeterli olur dedi başka bir doktora önce aspirin sonra iğne gebeliğin haftasına gore dedi ama ben iğneyi kullanıyorum. Coraspin rahimde kanama yapıyor dedi burdan birkaç tecrübeli arkadaş.
 
Kızlar günaydın öncelikle bebeğini kaybedenlere Allahtan sabır ve rahmet dilerim. Bende de pıhtılşama var 33 haftalık hamileyim. Corasprin ve 0.4 oksapar kullanıyorum en basından beri. Şimdi 34. Haftada corasprini kesecek doktorum. Pıhtı atmasından korkuyorum normal bir zamn mı bu? Bir de dün biri pıhtılaşması olanlar erken doğuruyor 40 ı beklemez 37 gibi doğurursun seN dedi.gerçeklik payı nedir bilen var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…