- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
10 günde çıktı sonuçlar 6 tüp kan verdim sadece bana test yapıldı fiyatı 1300 tl benim 1 kimyasal ve 5 aylık ölü doğumum olunca araştırma gereği duyduk malum devlet hastanelerinden sonuclar gec çıkıyor bide korona var genelde devlet hastanelerinde beklemek istemediğim icin özelde yaptırdım belki biraz maliyetli oldu ama en azından sorunum belli oldu ciddi pıhtılaşma sıkıntım varmış iğne ve hap kullanıcam hamile kalır kalmaz ve bu tedavi cok etkiliymiş doktorum içimi rahatlattı bi nebzede olsa sorunu öğrenmek iyi olduBende yaptırmayı dusunuyorumda anlatabılırmısınızyenımı yaptırdınız ne kadar fıyatı,kac gunde sonucu verıyorlar ve kan alıp mı yapıyırlar eşede bakılıyormu acıklarsanız sevınırım cok sordum kusura bakmayın
pihtilasmanizin oldugu deger hangisiydi yazabilirmisiniz?10 günde çıktı sonuçlar 6 tüp kan verdim sadece bana test yapıldı fiyatı 1300 tl benim 1 kimyasal ve 5 aylık ölü doğumum olunca araştırma gereği duyduk malum devlet hastanelerinden sonuclar gec çıkıyor bide korona var genelde devlet hastanelerinde beklemek istemediğim icin özelde yaptırdım belki biraz maliyetli oldu ama en azından sorunum belli oldu ciddi pıhtılaşma sıkıntım varmış iğne ve hap kullanıcam hamile kalır kalmaz ve bu tedavi cok etkiliymiş doktorum içimi rahatlattı bi nebzede olsa sorunu öğrenmek iyi oldu
Ben sonuçtan hiç anlamıyorum yukarıda paylaşmıştım sonucumu bakabilirsinizpihtilasmanizin oldugu deger hangisiydi yazabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim bılgıler ıcın10 günde çıktı sonuçlar 6 tüp kan verdim sadece bana test yapıldı fiyatı 1300 tl benim 1 kimyasal ve 5 aylık ölü doğumum olunca araştırma gereği duyduk malum devlet hastanelerinden sonuclar gec çıkıyor bide korona var genelde devlet hastanelerinde beklemek istemediğim icin özelde yaptırdım belki biraz maliyetli oldu ama en azından sorunum belli oldu ciddi pıhtılaşma sıkıntım varmış iğne ve hap kullanıcam hamile kalır kalmaz ve bu tedavi cok etkiliymiş doktorum içimi rahatlattı bi nebzede olsa sorunu öğrenmek iyi oldu
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur. Bnce riskli gebelik uzmanı araştırıp gidin bu forumda bir arkadaş yazmıştı. Yeterli olup olmayacağını içiniz rahat eder diye düşünüyorum. Hayırlı olsun tekrardanArkadaşlar merhaba, Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben de mthfr 1298 ac homozigot mutantim. Bi çok kimyasal gebelik ve bir başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Tüp bebek resmen bir faciaydı benim için. Karadeniz medical parkta op. Dr. hasan tahsin sinisogluna gittim gitmez olaydım neredeyse öldürüyordu beni. Kanda mutasyonunu söylememe rağmen kan sulandırıcı vermedi ve estrofem i günde 4 defa icirdi bana. Kanımın koyulugundan adım atamaz hale geldim artı progestan vs. O adama hakkımı helal etmiyorum ve Allaha havale ediyorum. Gitmeyi düşünenlere kaynak olsun.
8 yıldır evliyim ve ilk defa çift çizgiyi gördüm 2 gjnnonce dün de hamile olduğunu öğrendim. Hiç olmadığınız için heyecanla doktora bu mutasyonunu söylemeyi unuttum dün ama kaybederim diye şuan çok korkuyorum.
Tüp bebek sürecinde hematologa gitmişti. Ve 4000 clexan yeter çok ciddi bir mutasyon değil demişti. Bugün iğneyi vurdum. Bazı arkadaşlar da 6000 daha iyi olur yazmış. Malûm virüsten biyere gidilemiyor. Sizcene yapmalıyım? Haftaya perşembe gidecem tekrar doktora o zamana kadar 4000 mi devam etsem.
Daha çok yeni gebelik kese bile zar zor göründü.
Tecrübesi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur. Bnce riskli gebelik uzmanı araştırıp gidin bu forumda bir arkadaş yazmıştı. Yeterli olup olmayacağını içiniz rahat eder diye düşünüyorum. Hayırlı olsun tekrardan
Pıhtılaşma iğnesi yapan arkadaşlarım. Ben bugün ignemi yaptım sonra zaman geçti bir baktım nasıl morarmis yani bordo renk ve kocaman yayılmış.nirmlade de morariyor ama bukadar koyu ve büyük hiç olmamıştı. Normal mi böyle olması görünce panikledim
Arkadaşlar merhaba, Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben de mthfr 1298 ac homozigot mutantim. Bi çok kimyasal gebelik ve bir başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Tüp bebek resmen bir faciaydı benim için. Karadeniz medical parkta op. Dr. hasan tahsin sinisogluna gittim gitmez olaydım neredeyse öldürüyordu beni. Kanda mutasyonunu söylememe rağmen kan sulandırıcı vermedi ve estrofem i günde 4 defa icirdi bana. Kanımın koyulugundan adım atamaz hale geldim artı progestan vs. O adama hakkımı helal etmiyorum ve Allaha havale ediyorum. Gitmeyi düşünenlere kaynak olsun.
8 yıldır evliyim ve ilk defa çift çizgiyi gördüm 2 gjnnonce dün de hamile olduğunu öğrendim. Hiç olmadığınız için heyecanla doktora bu mutasyonunu söylemeyi unuttum dün ama kaybederim diye şuan çok korkuyorum.
Tüp bebek sürecinde hematologa gitmişti. Ve 4000 clexan yeter çok ciddi bir mutasyon değil demişti. Bugün iğneyi vurdum. Bazı arkadaşlar da 6000 daha iyi olur yazmış. Malûm virüsten biyere gidilemiyor. Sizcene yapmalıyım? Haftaya perşembe gidecem tekrar doktora o zamana kadar 4000 mi devam etsem.
Daha çok yeni gebelik kese bile zar zor göründü.
Tecrübesi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Uzum çekirdeği yağı ben de deneyeyim canım.ben göbek deligine biraz daha yakın yaptim 2 gündür hiç morarmadi busefer dahada başındayım bakalımBenim de kolum öyle oldu feci bir morluk var
Yağın az olduğı dokuda kasa geldiği için oluyormuş, o bölgeye yaptığımda daha çok ve uzun süre baskı uygulamak lazımmış. O küçük küçük morluklar için de üzÜm çekirdeği yağı önerdiler. 10 gündür kullanoyorum çok çok faydasını gördüm. Hızla geçiyor morluklar ve kola yapmama gerek kalmadı böylece...
Ben anti faktör xa testini yaptirmadim. Bu dönemde de belki bir süre gidemem yaptırmaya büyük şehirde değiliz.korkmuyor değilimSağlıkla kucağınıza alın inşalalh. Ben sürekli yazıyorum buraya ama inanın biri daha bebeğini kaybetmesin diye. Riskli gebelik uzmanına gitmeye çalışın bulamazsanızda dr unuza anti factor xa testi yaptırmayı konuşun, doz yetiyor mu diye bakmak için yaptı bana riskli gebelik ızmanı. Dozun yetmediğini görünce artırdı. Daha önceki kayıplarım da bu sebepten olmuş olabileceğini söyledi.
Sağlıkla kucağınıza alın inşalalh. Ben sürekli yazıyorum buraya ama inanın biri daha bebeğini kaybetmesin diye. Riskli gebelik uzmanına gitmeye çalışın bulamazsanızda dr unuza anti factor xa testi yaptırmayı konuşun, doz yetiyor mu diye bakmak için yaptı bana riskli gebelik ızmanı. Dozun yetmediğini görünce artırdı. Daha önceki kayıplarım da bu sebepten olmuş olabileceğini söyledi.
Uzum çekirdeği yağı ben de deneyeyim canım.ben göbek deligine biraz daha yakın yaptim 2 gündür hiç morarmadi busefer dahada başındayım bakalım
Zannttmiyorum Cnm kadin dogumcular verir bence ama sormak lazimAcaba kadın doğumcu vermesede sağlık ocağındaki doktor iğne raporu verebiliyorlar mı
Evet birkaç gündür dikkat ettim teşekkürlerIgnedeki havayı alınca da ağrı ve morarmayi engelliyor.
Coraspin de kullanıyor musunuz onun yanindaCevabınız için teşekkür ederim,kaybınız için çok üzüldüm. Inşallah sağlıkla olur bebeğiniz. Bir perinatolog ile online görüştüm clexan 4000 kullan dedi daha önce de hematolog aynı dozu önermişti tüp bebek surecimde. Ona başladım, malesef şuan gidebileceğim bi yakınlıkta yok perinatologdediginiz test i ilk fırsatta yaptırayım bende.
Bide sizin hangi genlerde mutasyonunuz var acaba? Benim mthfr ac 1298 homozigot mutant. Mutasyon oranına gore doz ayarlanmalı dedi doktor kiloyla ilgisi yokmuş bu arada. Forumda öyle bi yanlış algı var.
Cevabınız için teşekkür ederim,kaybınız için çok üzüldüm. Inşallah sağlıkla olur bebeğiniz. Bir perinatolog ile online görüştüm clexan 4000 kullan dedi daha önce de hematolog aynı dozu önermişti tüp bebek surecimde. Ona başladım, malesef şuan gidebileceğim bi yakınlıkta yok perinatologdediginiz test i ilk fırsatta yaptırayım bende.
Bide sizin hangi genlerde mutasyonunuz var acaba? Benim mthfr ac 1298 homozigot mutant. Mutasyon oranına gore doz ayarlanmalı dedi doktor kiloyla ilgisi yokmuş bu arada. Forumda öyle bi yanlış algı var.
Online görüşme çok güzel bir imkan olmuş. Benğm faktor 2 ve 5 heterozigot. Bu mutasyonlarla ilgili de her gittiğim dr ayrı bi şey söylediGenetik profesörü “bundan bi şey olmaz” demişti, perinatolog ciddi bir mutasyon olduğunu söyledi. Hatta ben gğnlük yaşamımda dikkat etmem gerekenler için bir romatologla da görüşmeye başlamıştım, gebelikten sonraya bıraktık artık.
Coraspin de kullanıyor musunuz onun yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?