Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Acaba iğneye ve coraspirin ne zaman başladınız benimde 1 kürtaj 2 kimyasalım var

Bide kanda pıhtılaşma hangi degerlerinizde heterozigot yada homozigottu yardımcı olursanız cok sevnrim benimde 1 kürtj 2 kimyasalım var cevb verrsenz cok sevnrm

merhaba benim de 2017 ve 2018 yılında 7. haftalarda ( 6 da kalbi durmuş) kalp atışı sebebiyle 2 kürtaj olmak zorunda kaldım. 2. kürtajdan sonra genetik testler yapıldi
mthfr c677t heterozigot
mthfr a1298c heterozigot
paı-1 4g 5g heterozigot
mutasyonlarım saptandı. Bu ay bebek denemem oldu biraz korkuyorum.
metil folat ve metil kobalamin (aktif b12 ve folik asit) kullanıyorum ve balık yağı kullanıyorum 1 haftadır.
Coraspirine alerjim var içemiyorum kızlar ne yapmalıyım sizin var mı gebe kalmadan evvel yaptıklarınız bu trombofiliye rağmen sağlıkla doğum yapanlar var mı aranızda ?

Çok uzuldum Allah yardımcımız olsun insallah bir an once biz de anne olalım. Kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler.Doktorunuz tedavide değişiklik yapmadı mi
minika sizin şuan kacıncı haftanız benim de 2 kurtajım var mthfr 2 genimde heterozigot pai 1 heterozigot doktorunuz nasıl bir tedavi başladı

Acaba iğneye ve coraspirin ne zaman başladınız benimde 1 kürtaj 2 kimyasalım var
Ben coraspin kullandığım aylarda hamile kalamadim. Bubyuzden öncesinde coraspin kullanmadim.hcg yukselince ertesi güne başladık coraspin ve enox igneye

Eşden de kan alıyorlar ama sadece xx, xy olduğuna baktılar biz de. Yalnız genetik birimi bu testlerden önce detaylı bir görüşme yapıyor hem sizinle hem eşinizle. Anamneze göre belirlediker yani bizde. Sizin durumunuzda belki daha farklı testler eklerler. Bulunduğunuz yerde tıp fak. Varsa onu tercih edin bence, çok detaylı ilgilendiler bizimle.

Saraçoğlu aspirin yerine limon suyu öneriyor. Ben hem aspirin hem limon suyu içtim buna dayanarak.

arkadaslar genetik test sonuclari internet sonuclarina duser mi yoksa sadece elden mi teslim oluyor bilgisi olan var mi? yani o mthrf faktor v olan sonuclari internetten ogrenen varmi devlette)

Elden kapalı zarfla ve imza karşılığı teslim ettiler bize. Hem özel de hem tıpta yaptırdım aynı usul oldu. Hatta işten izin almayım diye sonuçları eşim alacaktı ama ona bile vermediler. İnternetten görebileceğinizi sanmıyorum. Benim testlerim e-nabız da görünmüyor en azından

Kizlar ben geçen hafta bir düşük yaşadım 2. gebeliğimdi 1 oğlum var 5 yasinda. Oğluma hamile kaldığım ay tüp bebek hazirliklari yapıyorduk Ankara gen artta 6 yıl önce doktor genetik bir test yapmalıyız ailemde düşük geçmişi var sende de olur mu diye demişti o testin sonucunun iyi olduğunu söylemişti doktor reglimi bekliyorduk işlemlere başlamak için kendiligimden hamile kaldigimi öğrenince tekrar gitmedik genarta telefondan sorun yok diye haber almıştık zaten doktordan şimdi düşük yaşayınca tekrar test yaptırmak gerekir mi acaba???

Bence tekrar test yaptırın.benim de 5 yasindaki oglumda sorun olmadan olmuştu ama 2.de pıhtılaşma olduğunu öğrendim 3 düşük yaşayınca. Pıhtılaşma durumları sonradan gelişebilir

merhaba bende 2 düşük yaşadım 9 haftalık ve 15 haftalık ikisininde kalpleri durdu ve bende de mthfr c677 heterezigot ve pai genimde heterezigot çıktı metil folatın işe yaradığını okudum özellikle osende 2m ama bir türlü eczanelerde bulamıyorum depolarda bile yokmuş önerebileceğiniz başka bir metil folat var mıdır ? daha kolay bulunabilen yardımcı olursanız çok sevinirim...

Arkadaşlar gebelik kaybım icin testler yapmıştık çıktı sonuç anlayan bakabilir mi hiç bişey anlamadım ben

Eklentiler

• 7B136469-7764-4B9D-AFCD-75FBFF723AE8.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 94
Merhabalar genetik sonucum bu sekilde 2 kere kimyasal gebelik yasadim.nasil bir yol izlemem gerekiyor lutfen bana bir akil verin 2 gebeligimde de beta hcg 500un uzerine cikmadi.suan yikilmis durumdayimEki Görüntüle 2624389
Bende sizin gibi aynı sonucum ve ayni şekilde 2 erken kayibim oldu.. oğlumda çok şükür öğrenir öğrenmez iğne verdi dr. Mutlaka geciktirmeyin hamilelik öğrendiğinizde dr yol gostericektir ve iğne verir.

Aa acaba coraspin dollenmeyı engelleyor mu acaba yanı dollenme gerceklesıp hcg yukselınce mı kullanmak gerek acaba
Canim coraspin ile hamile kalan çok kişi var ama bende coraspin kullanınca adetim 2 3 gün erken geldi hep.doktor da coraspin kanama yapar ilk zaman vermeyiz dedi.herkeste farklı olabiliyor bilmiyorum ki

Özelde yaptırdım ciddi pıhtılaşma sorunum varmış hamile kalınça iğne ve hapa başlayacakmışım
Bende yaptırmayı dusunuyorumda anlatabılırmısınızyenımı yaptırdınız ne kadar fıyatı,kac gunde sonucu verıyorlar ve kan alıp mı yapıyırlar eşede bakılıyormu acıklarsanız sevınırım cok sordum kusura bakmayın

Pıhtılaşma iğnesi yapan arkadaşlarım. Ben bugün ignemi yaptım sonra zaman geçti bir baktım nasıl morarmis yani bordo renk ve kocaman yayılmış.nirmlade de morariyor ama bukadar koyu ve büyük hiç olmamıştı. Normal mi böyle olması görünce panikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…