Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Her ikisinin farklı etkileri oluyormuş bende sormuştum ondan olsa kanama olması gerekmez miydi? Bir çok doktor aynı şekilde kullanmamı söyledi bir ihtimal aklıma şu geliyor acaba genlerimiz de sıkıntı yok ama eşim ile birleşme sonrası oluşan fetus mutasyona uğruyor olabilir mi? Araştırmalarımda tek bulduğum bu çünkü 3 dür 12. haftayı geçirmemesinin nedeni gen sorunudur diyorlar siz böyle bişey duydunuz mu?

Genetik testi yaptırmışmıydınız peki canım. Genetik testte sorun çıkmadıysa zannetmiyorum öyle bir şey olur mu ki rabbimin hikmeti nedir bilemiyoruz ki her şey normal iğneyi de kullandın ama neden böyle oldu

Evet genetik testlerimiz yapıldı temiz çıktı ve her kürtaj sonrası 6 ay da bekliyorum kendimi toparlamak sağlıklı olmak için. Aynen öyle Allah’ımın hikmeti işte Zeynep Kamil Marmara üniversitesi memoria Ataşehir Erdem hastanesi Avicenna Ataşehir özel kılık var birtane bu hepsine test sonuçlarımızı göstermeye yeni testler istiyorsa yapmaya gittik ve derdimizi yaşadıklarımızı anlattık bütün gittiğim doktorlar 20 yıldır bu mesleği yapıyor ama hepsi ağız birliği yapmış gibi açıklanamayan bir dünya birşeyin yok görünüyor denmesi artık can sıkıcı oldu bu hafta 3. kürtajımı olabilirim bir sonuç arıyorum sizlerden neyi eksik yapıyorum acaba? Lütfen bana yardım edin neyi atlıyorum?
Dua etmekten başka birşey gelmiyor artık elimden

Canım emin ol atladığın birşey yok. Her şeyi elinden geldiğince yapmışsın. Sadece sana şunu tavsiye edebilirim. Evet hamile kalmanda bir sorun yok iğne de kullanıyorsun ama yine de anormal giden şeyler var. Benim sana tavsiyem eğer durumun yeterse. Tüp bebek yaptırman. Çünkü orada spermle yumurtayı birleştirdikten sonra bir teste gönderiyorlar embriyo da bir anormallik var mı yok mu test ediyorlar buna da ngs diyorlar. Ngs den temiz gelen embriyo da Allah’ın izniyle herhangi bir sıkıntı olmuyor

İnşallah yaşamayız sizin bir tane mi kürtaj oldu? Siz gerekli önlemleri almış mıydınız??
Bir tane oldu...önlem almadım çünkü bilmiyordum...ama şu anda bile aspirin ve vitamin dışında bir önerisi yok doktorların benim için.Ben yine de iğne kullanacağım gibi duruyor zorla. Dozu mu az geldi acaba sizin iğnenin? Daha yüksek dozda ya da sabah aksam kullananlar da var.Valla cok zor bir durum nasil olacak ben de bilmiyorum

Evet bende öyle düşünüyorum dediğiniz gibi hiç denemedim belki ihtiyacımız yok gibi görünüyor ama sağlıklı bir embriyo için tüp bebek yapmam gerekicek sanırım bu sefer bende öyle düşünüyorum bir de onu deneyelim en azından içimde kalmamış olur

Bende aynı şeyi okudum bir yerde şöyle yazıyordu iğnenin etkisi 12 saatmiş iki kere yapmak gerekiyor diye, acaba sabah akşam mi yapmak gerekiyordu ? Hemetoloji doktoruna sarmuştum kullandığımı ama az mı olur diye iki tane yaparsan kanaman olur demişti bu sefer de korktum ne yapacağımız belli değil iki tane iğne yapan nasıl yapıyor acaba onu mu denesem bir dahaki sefere? Sizin içinde inşallah birtaneden başka acı yaşamazsınız çok zor bir durum her seferinde hevesimizin kursamızda kalması acı bir şekilde tecrübe ediyorum...

ilk bebeğin eşi rahimden ayrıldı dediler normal doğurdum sebebi rahim yetmezliği dendi genetik testte yaptrdım pıhtılaşma da cıktı 2. De zaten düştü erkenden
Canım peki 2. De iğne kullanmış mıydın?

Kızlar buraya tekrar belki okuyup faydalanan olur diye yazıyorum.Mthfr 1298 homozigotum.Mthfr mutasyonlarını çok araştırdım.Vücudun folik asiti folata çevirmesini engellediğini öğrendim.O yüzden metil formda b12 ve folat alınması gerektiğini yabancı makalelerden okudum.Osende 2m ilacı kullandım.Ve magnezyuma da ihtiyacımızın olduğunu hen gün magnezyum almamız gerektiğini okudum.Bu mutasyonu olanların yeşil yapraklı bitkileri tüketmeleri gerektiği tüketenlerin daha az etkilendiği bilgisini edindim.Kolin,omega3 gibi birçok vitamini almamız gerektiğini öğrendikten sonra Efa Mom aldım.Ama mide bulantılarım nedeniyle son haftalarda kullanamadım.Size tavsiyem ingilizce olarak bu konuyu googlea yazıp araştırmanız.Orada çok makale bulursunuz.

Araştırırken Kaydettiklerimi sizle de paylaşayım.

Eklentiler

• 7608440E-5210-406B-BBD0-782858D3F551.png
    339,6 KB · Görüntüleme: 48
  • E58464EB-E6F7-4B49-8568-3C8FC0851989.png
    296,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 59B515BB-8BA6-4423-A709-DD8EAB44F370.png
    278,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 9CF57322-8E98-4BCA-9493-FC70498946E8.png
    318,9 KB · Görüntüleme: 50
  • E6DD5A12-A955-45DF-96A4-1666FE9F661F.png
    388,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 02F69238-8370-4292-9EAF-BBDBFF2B6F8E.png
    331 KB · Görüntüleme: 48
  • DAC24877-45E4-4D7C-AB0A-CA9095EEE1A6.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 48
  • BDC6F8CA-4B8B-41AB-974E-BBBA332C4C2D.jpeg
    212,1 KB · Görüntüleme: 47
  • DB648CF8-35A6-4050-ADDC-900F68C50050.png
    228,5 KB · Görüntüleme: 50
Çok çok tesekkurler verdiğin bilgiler için çok faydalı oldu.Bende mthfr 'ler hetorozigot ve pai 4g4g homozigot. Adeti 1 geçe 158 çıktı değerim diafol kullanıyorum folik asit metil folat yazıyor.Ama diğer vitaminlerin de olduğu bir vitamin arıyordum efa mom benim için de uygun olur gibi. Tabi ben daha artışı bile görmedim yarın 3.gun hcg baktircam sanırım.enox 0.4 ve coraspin de başladık belki 4. Seferde gelir bebegim düşmez diye dua ediyorum.senin de hayırlı olsun inşallah canım sağlıkla kucağına al yavrunu

Acaba sadece efa mom kullansam icinde metil folat ve balık yağı da var galiba daha iyi olurmu ki? Tabi bu seferki gerçek bir hamilelikse

İnşallah canım sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Acaba sadece efa mom kullansam icinde metil folat ve balık yağı da var galiba daha iyi olurmu ki? Tabi bu seferki gerçek bir hamilelikse
Ben bir gün efa mom bir gün osende 2m alıyordum canım.Bunu yapmamın sebebi b12 ve b6 yı da yeteri kadar almaktı.Ama bu benim kendi uyguladığım bir şeydi.Efemag ve kalsiyum aldım bunları da birer gün art arda içiyordum.Sonra tiksindim şuan yazarken bile kötü oldum.İçemiyorum artık

Doktor bana metil folat sulandirici iğne ve coraspin dışında bir vitamin vermedi. Gerek yok diyor degerlerimi bile bilmeden.ki kan değerim sınırın az altı çıkmıştı. Ben de senin gibi efa mum alabilirim kendim osendemm ile.magnezyum kalsiyum almam gerekir mi hiç bilmiyorum keşke doktorum verseydi kafama göre kullansam doğru mu olur bilemedim.biraz başından savdi sanırım beni doktor.durumlar sebebi ile

Evt canım banada doktor multivitamin verdi bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…