Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hematoloji prof ile gorustum 0.4 ya da 0.6 kullan dedi kalp atisi olusunca.sulandirici ise gebelik dusundugun ay dedi cnm
Bnimkiler bos gebelik oldugundan herlde kanda ciktigi gun baslatti igneye,coraspirinide kalp atisi duyulunca basladi

Hematoloji prof ile gorustum 0.4 ya da 0.6 kullan dedi kalp atisi olusunca.sulandirici ise gebelik dusundugun ay dedi cnm
Bu kan sulandırıcılarla ilgili Hematolojiye mi gitmemiz gerekiyor. Kadın doğumcu yeterli değil mi. Ben sonuçlarımı almıştım ama daha doktora gösteremeden virüs işleringirdi araya.

Bu kan sulandırıcılarla ilgili Hematolojiye mi gitmemiz gerekiyor. Kadın doğumcu yeterli değil mi. Ben sonuçlarımı almıştım ama daha doktora gösteremeden virüs işleringirdi araya.
Ben kadin dogum doktoruma gösterdim,baska dok. Gitmedim

Kızlar bir şey soracam misal bu iğne dozu az geldi dusuk yapıyoruz demi.yuksek gelirse kanama felan mi oluyor

Merhaba bayanlar 10 haftalık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Eşim göbekten yapıyor fakat son üç gündür yaptığı yer taş gibi şişiyor ve çok morardı ağrısı da oluyor deri altına mı gidiyor acaba neyi yanlış yapıyoruz lütfen yardımcı olabilir misiniz

benim sonuclardan bi tanesi cikmis sabah vermistim beta2 mikroglobulin yazio.bunlar benden baska bi test mi istedi napti
Onlarda düşüğe neden olan testler canım bende yaptrdım ramotolojide onları

Kol bacak donusumlu yap canım

Bende 12 haftadan beri kullaniyorum neredeyse,en az aci ve morluk göbekten oluyor, 45 derece aciyla batirip orta hızla gönderiyorum ilaci.bacaklarm cok morarıyor kollar orta derece morardi.cok hizli gonderince zarari oluyor bence ,tabi herkezin cildi farkli,cok gecmis olsn yeterki faydasi olsun saglikli gelsinler

Kesinlikle canım benim sağ olasın cevap için bugün kendim yapmaya geçtim daha iyi oldu sanki sert bir yere gelirse kendim hissederim

Igneyi dik ve hizli bisekilde yapip hizlica enjekte edip cikarmaniz lazim.. benim esim doktor 2 saniye suruyodu onun igneyi yapmasi. Hep gobekten yaptik doguma kadar. Dogumdan sonrada. Kendimde aynen hizli yapiyodum.

Arkadslar bende kan pihtilasmasi yok onlem olarak 0.4 igne kullaniyorum bugun lekelenmelerim basladi keseyi gormustuk ne yapmaliyim okadar cok deneyim gecirdimki

Arkadslar bende kan pihtilasmasi yok buna ragmen igne kullandim her hamilwligimde 1. Kullanmadim 2. Kullandim olmadi 3. Di gebelik 4. Gelusimi durdu 5. Ve 6. Cok sukur kucagima aldim 7. Kullanmama ragmen dustu ve 8 yine kullaniyorum Rabbim ol derse oluveriyo gwrisi hikaye bugun lekelenmelerim basladi bakalim surec benim icin nasil olacak Rabbim ol desin oluversin insallah hepimize

Kizlar korunmaya ara verecektim dr um izin vermisti AMA durum malum. Insan korkuyor hastaneye gitmeye.korunuyormusunuz gebelik dusunenler siz ne yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…