Bnimkiler bos gebelik oldugundan herlde kanda ciktigi gun baslatti igneye,coraspirinide kalp atisi duyulunca basladiHematoloji prof ile gorustum 0.4 ya da 0.6 kullan dedi kalp atisi olusunca.sulandirici ise gebelik dusundugun ay dedi cnm
Bu kan sulandırıcılarla ilgili Hematolojiye mi gitmemiz gerekiyor. Kadın doğumcu yeterli değil mi. Ben sonuçlarımı almıştım ama daha doktora gösteremeden virüs işleringirdi araya.Hematoloji prof ile gorustum 0.4 ya da 0.6 kullan dedi kalp atisi olusunca.sulandirici ise gebelik dusundugun ay dedi cnm
Ben kadin dogum doktoruma gösterdim,baska dok. GitmedimBu kan sulandırıcılarla ilgili Hematolojiye mi gitmemiz gerekiyor. Kadın doğumcu yeterli değil mi. Ben sonuçlarımı almıştım ama daha doktora gösteremeden virüs işleringirdi araya.
Insallah cnmSağlıkla inşallah hamile kalırız banada 06 dediler
Onlarda düşüğe neden olan testler canım bende yaptrdım ramotolojide onlarıbenim sonuclardan bi tanesi cikmis sabah vermistim beta2 mikroglobulin yazio.bunlar benden baska bi test mi istedi napti
Kol bacak donusumlu yap canımMerhaba bayanlar 10 haftalık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Eşim göbekten yapıyor fakat son üç gündür yaptığı yer taş gibi şişiyor ve çok morardı ağrısı da oluyor deri altına mı gidiyor acaba neyi yanlış yapıyoruz lütfen yardımcı olabilir misiniz
Hiç denemedim kol ve bacağı sanırım korkuyorum oralardan göbek daha iyi de şişirdimKol bacak donusumlu yap canım
Bana eşim koldan yapıyordu bende göbekten korkuyorumHiç denemedim kol ve bacağı sanırım korkuyorum oralardan göbek daha iyi de şişirdim
Aa göbek o kadar kolay ki hiç hissetmiyorsun sadece sonradan şişlik oluştu işte ben aynı yerlere vurmuşum muhtemelenBana eşim koldan yapıyordu bende göbekten korkuyorum
Bende 12 haftadan beri kullaniyorum neredeyse,en az aci ve morluk göbekten oluyor, 45 derece aciyla batirip orta hızla gönderiyorum ilaci.bacaklarm cok morarıyor kollar orta derece morardi.cok hizli gonderince zarari oluyor bence ,tabi herkezin cildi farkli,cok gecmis olsn yeterki faydasi olsun saglikli gelsinlerMerhaba bayanlar 10 haftalık hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Eşim göbekten yapıyor fakat son üç gündür yaptığı yer taş gibi şişiyor ve çok morardı ağrısı da oluyor deri altına mı gidiyor acaba neyi yanlış yapıyoruz lütfen yardımcı olabilir misiniz
Kesinlikle canım benim sağ olasın cevap için bugün kendim yapmaya geçtim daha iyi oldu sanki sert bir yere gelirse kendim hissederimBende 12 haftadan beri kullaniyorum neredeyse,en az aci ve morluk göbekten oluyor, 45 derece aciyla batirip orta hızla gönderiyorum ilaci.bacaklarm cok morarıyor kollar orta derece morardi.cok hizli gonderince zarari oluyor bence ,tabi herkezin cildi farkli,cok gecmis olsn yeterki faydasi olsun saglikli gelsinler
Bana eşim koldan yapıyordu bende göbekten korkuyorum
Ya insan korkuyor aslinda karin buyudukce,kuzenimde 8 aylik göbekten vuruyr ama ben cekiniyrm buyudukce karinHamileligim sonuna kadar gobekten yaptim en rahat yer.
Ya insan korkuyor aslinda karin buyudukce,kuzenimde 8 aylik göbekten vuruyr ama ben cekiniyrm buyudukce karin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?