- Emoji Skoru
- 582
- Puanlar
- 53
Yokk canım deilim ama kafamda hep bir soru işareti bu benim. Daha önce dusuk yaptım.fakat iğne kullanmadımMerhaba siz şu an hamile misiniz ve 0,6 olan dan mı kullanıyorsunuz.
Canım iğne dozun nedir acaba.hangi gende sıkıntı var..yumurtlama döneminden itibaren vur demişti bana doktor.yani şüpheli ilişkiden sonra başla eğer adet olursan bırak.. bu şekilde yapabilirsinMerhabalar benim bebek denemelerinde ilk ayim adetim 5 gun gecikti carsamba günü beta hcg bakildi 17 cikti bugun tekrar gittim 4 e düşmüş hala adet olmadim . Kimyasal gebelik olabilirmis baya uzuldum ağladım. Benim korkum kese gorununce kan sulandirici baslanmali denildi cirrssprrin kullaniyorum hergun 100 mg . Folik asit de kullanıyorum. Ama kese gorunmeden igne kullanmadigi icin kimyasala donen de varmış. Ne zaman adet olurum acaba ve yine yumurts dollenip de ben anlayana kadar yine kimyasala donerse ?? Daha once akcigerime pıhtı atti dogum konttol hapi kullandim diye ölümden dondum . Genetik test yapıldı heterezigot cikti
Canım iğne dozun nedir acaba.hangi gende sıkıntı var..yumurtlama döneminden itibaren vur demişti bana doktor.yani şüpheli ilişkiden sonra başla eğer adet olursan bırak.. bu şekilde yapabilirsinMerhabalar benim bebek denemelerinde ilk ayim adetim 5 gun gecikti carsamba günü beta hcg bakildi 17 cikti bugun tekrar gittim 4 e düşmüş hala adet olmadim . Kimyasal gebelik olabilirmis baya uzuldum ağladım. Benim korkum kese gorununce kan sulandirici baslanmali denildi cirrssprrin kullaniyorum hergun 100 mg . Folik asit de kullanıyorum. Ama kese gorunmeden igne kullanmadigi icin kimyasala donen de varmış. Ne zaman adet olurum acaba ve yine yumurts dollenip de ben anlayana kadar yine kimyasala donerse ?? Daha once akcigerime pıhtı atti dogum konttol hapi kullandim diye ölümden dondum . Genetik test yapıldı heterezigot cikti
Anladım canım. Aslında doktorların iğne dozunda farklı uygulamaları var. Kimisi kiloya göre kimisi daha önce yaşadığı sıkıntılara göre. Kimisi de heterezigot diyip iğne kullanmana gerektirecek bir durum değil diyor. İnşallah bir hamile kalalım da zorla da olsa verdirticem iğneyiYokk canım deilim ama kafamda hep bir soru işareti bu benim. Daha önce dusuk yaptım.fakat iğne kullanmadım
Çok geçmiş olsun. Hangi gen sıkıntılı acabaMerhabalar benim bebek denemelerinde ilk ayim adetim 5 gun gecikti carsamba günü beta hcg bakildi 17 cikti bugun tekrar gittim 4 e düşmüş hala adet olmadim . Kimyasal gebelik olabilirmis baya uzuldum ağladım. Benim korkum kese gorununce kan sulandirici baslanmali denildi cirrssprrin kullaniyorum hergun 100 mg . Folik asit de kullanıyorum. Ama kese gorunmeden igne kullanmadigi icin kimyasala donen de varmış. Ne zaman adet olurum acaba ve yine yumurts dollenip de ben anlayana kadar yine kimyasala donerse ?? Daha once akcigerime pıhtı atti dogum konttol hapi kullandim diye ölümden dondum . Genetik test yapıldı heterezigot cikti
Aynen canım valla ne çile allah muhafaza doz az gelse yine dusuk çok gelse dusuk oluyor sanırım...Anladım canım. Aslında doktorların iğne dozunda farklı uygulamaları var. Kimisi kiloya göre kimisi daha önce yaşadığı sıkıntılara göre. Kimisi de heterezigot diyip iğne kullanmana gerektirecek bir durum değil diyor. İnşallah bir hamile kalalım da zorla da olsa verdirticem iğneyi
Merhabalar benim bebek denemelerinde ilk ayim adetim 5 gun gecikti carsamba günü beta hcg bakildi 17 cikti bugun tekrar gittim 4 e düşmüş hala adet olmadim . Kimyasal gebelik olabilirmis baya uzuldum ağladım. Benim korkum kese gorununce kan sulandirici baslanmali denildi cirrssprrin kullaniyorum hergun 100 mg . Folik asit de kullanıyorum. Ama kese gorunmeden igne kullanmadigi icin kimyasala donen de varmış. Ne zaman adet olurum acaba ve yine yumurts dollenip de ben anlayana kadar yine kimyasala donerse ?? Daha once akcigerime pıhtı atti dogum konttol hapi kullandim diye ölümden dondum . Genetik test yapıldı heterezigot cikti
Baya sürmüş gerçekten de . Bosver bidahaki aya bak bilmemek daha iyi . Bendr adet olucsk gibiyim lekelenme oldu kirmizimsi . Kesin olucam iki guneCanim cok gecmis olsun, uzuldum( sanirim ben de benzer bisey oldu hala emin degilim ama bu ay 11 gun surdu adetim, farkinda olmadan dusuk yapmis olabilirim gibi geliyor doktora gitmedim ama her zamankinden farkli bir seyler oldugu kesin.
Baya sürmüş gerçekten de . Bosver bidahaki aya bak bilmemek daha iyi . Bendr adet olucsk gibiyim lekelenme oldu kirmizimsi . Kesin olucam iki gune
Adet oldum bugünHayirlisi evet yumurta takibi bakalim bu ay yakalariz belki kismet
Cnm benimde 4 g 4 g ve 1298 677 heterozigot hamilelik oncesi kullan dedi sana oyle mi gunu da ilk defa duydum.benim de iki defa kalbi durdu bebeklerimin senin bir kaybinmi varCanım iğne dozun nedir acaba.hangi gende sıkıntı var..yumurtlama döneminden itibaren vur demişti bana doktor.yani şüpheli ilişkiden sonra başla eğer adet olursan bırak.. bu şekilde yapabilirsin
Oldu canım ya malesef 2 kürtajım varCnm benimde 4 g 4 g ve 1298 677 heterozigot hamilelik oncesi kullan dedi sana oyle mi gunu da ilk defa duydum.benim de iki defa kalbi durdu bebeklerimin senin bir kaybinmi var
Iğne dozu kac dedi kuzum sanaCnm benimde 4 g 4 g ve 1298 677 heterozigot hamilelik oncesi kullan dedi sana oyle mi gunu da ilk defa duydum.benim de iki defa kalbi durdu bebeklerimin senin bir kaybinmi var
Adet oldum bugün
Pihti seklinde ve parca geliyor hepHimm. Hayirlisi her ay yeni umudumuz var. Bakalim normalden farkli olacak mi? Daha uzun ve kesintili vs.
Hematoloji prof ile gorustum 0.4 ya da 0.6 kullan dedi kalp atisi olusunca.sulandirici ise gebelik dusundugun ay dedi cnmIğne dozu kac dedi kuzum sana
Sağlıkla inşallah hamile kalırız banada 06 dedilerHematoloji prof ile gorustum 0.4 ya da 0.6 kullan dedi kalp atisi olusunca.sulandirici ise gebelik dusundugun ay dedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?