- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
- 18
Canım bnm kardeşim zeynep kamile gidiyordu ordaki bayan Dr var prof adını öğrenirim çok iyi riskli gebelik uzmanı sanırım o çok iyi o da iğne ve coraspin başlattı kardeşimekızlar bişey rica edeceğim doktorumdan çok memnunum ama evime işime çok çok uzak bu yüzden istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mı bildiğiniz duyduğunuz
Pardon canım anadolu yakası zannettimkızlar bişey rica edeceğim doktorumdan çok memnunum ama evime işime çok çok uzak bu yüzden istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mı bildiğiniz duyduğunuz
Canım hem iğne hem de coraspin i kullan doğuma kadar sakın ihmal etme herkese bunu veriyorlar de değştrme iyi bi Dr bul kendine ama bu ikisi 9 aylık olana kadar devam kardeşim kullanmadı iğne çocuk erken doğdu ve gebelik zehirlenmesi geçirdi çok önemliKızlar merhaba benim 2018 ekimde kalbi durduğu için bir kürtajım 2019 nisanda bir kimyasal gebeliğim var.
Özelde kan pıhtılaşması için 4 genime baktırmıştım. Mthfr c677t heterezigot çıkmıştı
Faktör v leiden, mthfr a1298c ve protrombin genlerde sıkıntı yok.
Şuan 4+4 haftalık hamileyim ama kanamalarım oluyo. Ben başından beri önlem amaçlı corasprin kullanıyordum. Dün akşam acile gittiğimde dr oksapar 0.4 lük de kullanman gerekli dedi.
Benim durumumda olanlar için kitaplarda coraspin ve oksapar kullanmak gerekli değil yazıyormuş ancak uygulamada faydasını görüyoruz dedi. Ayrıca rahim filmi sonucuma göre rahmin arkuat uterus görünümündeymiş. Drlsr bi müdahaleye gerek duymadı.
Benim gibi olan var mı beler yaptılar. Bana yardımcı olabilir misiniz
avrupa canımPardon canım anadolu yakası zannettim
Canım cevabın için teşekkür ederim ancak ben Dış gebelik geçiriyormuşum. Sağ yumurtalığıma yerleşmiş. Şuan hasyanede iğne yaptılar takipteyimCanım hem iğne hem de coraspin i kullan doğuma kadar sakın ihmal etme herkese bunu veriyorlar de değştrme iyi bi Dr bul kendine ama bu ikisi 9 aylık olana kadar devam kardeşim kullanmadı iğne çocuk erken doğdu ve gebelik zehirlenmesi geçirdi çok önemli
Merhaba arkadaslar.dun yine kurtaj oldum bu ucuncu kurtajim.1 kizim var 1 dis gebelik sonrasinda 2 defa kalbi durdu.3 sefer kurtaj oldum.kalbimde yarattigi bosluk ve aci da Cabasi.4 g mutasyon cikti aslinda 2 kurtajdan sonra arastirdim ama doktor igneye gec baslatti kalp atisi duyulunca dedi AMA goruyorumki hemen hamile kalinca baslanmasi lazim.biraz da kanama olunca aspirini de kesti.halbuki igne birakilmamaliymis anladigim kadariyla forum yapiorum tabi de.iyice arastirmak lazim.Doktor cok onemli gercekten seciminizi iyi yapin.Allah isteyen herkese nasip Etsin rabbim.size sorum su alacak.artik isin ehli bir doktora gitmem gerekiyor.Ankara Istanbul Edirne Tekirdag Balikesir civarinda oturan arkadaslardan doktor tavsiyesi istiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.Saglicakla kalin
Hımm Tmm cnm BN normal gebelik anladım çok geçmiş olsunCanım cevabın için teşekkür ederim ancak ben Dış gebelik geçiriyormuşum. Sağ yumurtalığıma yerleşmiş. Şuan hasyanede iğne yaptılar takipteyim
Anlayana kdr bizde normal gebelik sanıyodukHımm Tmm cnm BN normal gebelik anladım çok geçmiş olsun
Sizlere de çok geçmiş olsun inşallah.Anlayana kdr bizde normal gebelik sanıyoduk☹
Olsun üzülme bnde mol gebelik geçirdim eylül ayında ilk zamanlar çok zor oluyor ama sonradan toparlıyorsunAnlayana kdr bizde normal gebelik sanıyoduk
Kan pıhtılaşması çıkmış cnm gebelikte coraspin ve iğne kullanmanın gerekecektir hatta gebelikten önce verdi bana doktorum bi de b12 vitamin kullanmn lazımmerhabalar bilginize ihtiyacım var doktora sonucumu göstermeme iki günüm var lütfen bileğisin olanlar yardımcı olabilir mi gen sonucumda bişey yazmıyo ama trombofili paneli şu şekilde paı homozigot ve faktör XIII heterozigot 34vl yardımcı olur musunuz
Teşekkür ediyorum cevabınız içinKan pıhtılaşması çıkmış cnm gebelikte coraspin ve iğne kullanmanın gerekecektir hatta gebelikten önce verdi bana doktorum bi de b12 vitamin kullanmn lazım
Cnm hapı gebelikten önce başlattı bnm doktorum öncesinde de vitamin kullan dedi prowomen ve promen sonra b12 d vit sonra gebelik dedi gebeliği öğrenir öğrenmez de iğne..bnde 2 düşüğüm var kalp atışı duyulmadan düştü maalesef..o da bu şekilde tedavi başlattı Dr um çok iyi hayırlısı olsun hakkınızdaTeşekkür ediyorum cevabınız içiniki tüp bebeğim biri kimyasal diğeri değerler yüksek ama bi anda kanamayla düştü onada kimyasal denildi iğne hap kullandım kan sulandırıcım yeterli mi gelmedi acaba öyle mi oluyo bi bilginiz var mı
Ama tüp bebeği bilmiyorum canım maalesefTeşekkür ediyorum cevabınız içiniki tüp bebeğim biri kimyasal diğeri değerler yüksek ama bi anda kanamayla düştü onada kimyasal denildi iğne hap kullandım kan sulandırıcım yeterli mi gelmedi acaba öyle mi oluyo bi bilginiz var mı
Kimyasallardan sonra mı yaptırdın pıhtılaşma testini neye göre iğne verdi öncekinde kiloya göre veriyorlar sanırım yine daha iyi bilen biri varsa yazarda bizde aydınlanırızTeşekkür ediyorum cevabınız içiniki tüp bebeğim biri kimyasal diğeri değerler yüksek ama bi anda kanamayla düştü onada kimyasal denildi iğne hap kullandım kan sulandırıcım yeterli mi gelmedi acaba öyle mi oluyo bi bilginiz var mı
İğnenin dozajını kiloya göre vermiyorlar, önlem amaçlı 0,4 mg veriliyor. Tedavi amaçlı kiloya göre iğne veriliyor, daha yüksek doz olabiliyor. İlacın prospektüsünde de bu şekilde yazıyor.Kimyasallardan sonra mı yaptırdın pıhtılaşma testini neye göre iğne verdi öncekinde kiloya göre veriyorlar sanırım yine daha iyi bilen biri varsa yazarda bizde aydınlanırız
Devlete tıbbi genetikten randevu alıp. Durumunu anlat. Gerekirse onlar tahlil yaparlar. Benim de 2 düşükle kürtaj oldum. Toparlanıp randevu alacağım ben de.Konuyu acan arkadastan Allah razı olsun. Benimde7 aylık doğan bir kızım var suyum bittiği için doguma alindim 3yil sonra da 7 haftaliken kürtaj oldum. Kalbi durdumus karnında olmus dediler test vs.hic birsey yapilmadi simdi tekrar gebelik düşünüyoruz ama bebegimi kaybetmekten korkuyorum bu testi devlete 3 düşükten once yapmiyolar özel de yaptiricak imkanimda yok fikri bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?