Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben pihtilasmayi çoktan yaptirmistm zaten.istedi ama homosistein ve progesteron gerek yok şu an dedi.
Progestona gebe kaldıgımda bakılmıştı benim ama homosistein genetik zaten bakmıştı diğerleriyle birlikte başka ne istedi kromozon falan mı

Progestona gebe kaldıgımda bakılmıştı benim ama homosistein genetik zaten bakmıştı diğerleriyle birlikte başka ne istedi kromozon falan mı
kromozom istemedi.ben smdi hatirlamiyorum canım kağıtlara bakayim da sana yazayım hepsini olur mu

Arkadaslar faktor 5 iniz homozigot olmadigi surece.digerlerinim uzerinde pek durulmuyor. Bunlar dusuk sebebi olarak gorulmuyor. Ben yuksek riskliyim ama hic homosistein yaptirmadim mesela. Bi hemotolog ve romotolog ile gorusun. Onlardan gorus alin. Lupus baktirin

Kendin olmuyo işte kafa çok karışıyo iyiceçıkmaza giriyorsun. Bi ay önce ikinci bebeğimi kaybettim. İlki 8 ikinci 6 hafta. Kalp atışlarını bile duyduktan sonra gerçekten lanet bi durum. Benim de testler yapıldı sonuçları bekliyorum. Homosistein yüksek çıktı şimdilik. Genetikle beraber değerlendiricekmiş. Kimbilir ne zaman çıkıcak sonucu

Merhaba ben de 2 düşük yaşadım MTHFR 1298 homozigot çıktı. 2. Hamilelikte hemen coraspirine başlanıldı ama düşük yaşadım şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum 2 ay önce düşük oldu coraspirine başladım hamile kaldığım an clexan 0,4 iğneye başlanılacak sizce durumum ciddi mi ve öncesinde iğneye başlamam gerekir mi?

Rabbim bi daha yasatmasın canım ben tam testlerimi yapmadan gebe kaldım 2 ciye onuda kaybettim genetik sadece pıhtılaşma mı baktı doktor esin ve sen kan verdinizmi kromozon için

Rabbim bi daha yasatmasın canım ben tam testlerimi yapmadan gebe kaldım 2 ciye onuda kaybettim genetik sadece pıhtılaşma mı baktı doktor esin ve sen kan verdinizmi kromozon için
Ben bekarken genetik baktırmıştım mthfr homozigot ve homosistein yüksek çıkmıştı. Şimdi bissürü test yapıldı homosistein yine yüksek çıkmış ama eşimle benden alınan genetiğin sonucu çıksın beraber değerlendiricem dedi. Kromozom dediğin ikimizden alınan kan sanırım

Kızlar kürtajdan sonraki ilk adetimi görüyorum şuan. 3 gündür hiç durmadan parçalı hem de çok fazla kanamam oluyo. Bi sıkıntı mı var sizce? Gerçi dün rahmime de baktı doktor bişey olsa söylerdi

Evt canım esinle verdiğin o uzun sürede cıkıyor benimde homosistein yuksek onu baskılamak için vitamin verdi doktor bana gebe kalmadan başlamıştım bide dğşğktrn ne kadar sonra beta sıfırlanır benim hala yuksek cıktı cumartesi düşük yapmıştım

Şükür canım bana doktor dedi normal adet olursan rahimde sorun yok demek ama leke leke sokulmezse adetin yapışıklık olmuştur kurtajdan sonra en çok rastlanan şey yapışıklık

canım ya çok üzüldüm gerçekten.Allah tez zamanda nasip etsin sağlıkla.pihtilasma var mıydı sende.ben de şu homosistein ı taktım kafaya.o kolay yapılan bir test mi yoksa pihtilasma testleri gibi her yerde yapılmayan ve geç çıkan bir test mi

Emin değilim betanın düşüşünden ama göğüslerim eski haline bi ayda anca geliyo. Yani hormonal düzelme süresi olarak bunu söyleyebilirim

Hadi yaaa sen homosistein baktirmadin demek.Bana doktor cok kafaya takma ciddi bir sorun değil.2 dusugun ondan olmamis da olabilir dedi.bunlar çok onemli degil dedi.sana iğne vermeyebiliriz de verebiliriz de dedi.doktorlar 2 ye ayrılmis bu konuda.ben de ne yapacagimi sasirdim valla keşke biri sonuclarima baksa ve en doğru karari verse

Mthfr homozigot var ama onu pıhtılaşmadan saymıyolarmış ilaç gerekmez dedi. Homosistein hemen çıkan kan testi diğer kanların içinde almışlar onu da. 15 çıktı benim. İnternette tekrarlayan düşük için yeterli bi miktar yazıyo. Sen bi devlet hastanesine git barsa eğitim araştırmaya. Bütün testleri iste komple baksınlar. Kafanda büyütüyosun böyle belki de hiçbişey çıkmıycaknsende. Allah nasip edince olacak kendiliğinden

Evet canım kafamda çok buyutuyorum .15 biraz yüksek ama çok da değil galiba ilaçla dusuruyorlar değil mi.canim inşallah yaaa inşallah bizler de sağlıkla hamile kalıp.kucagimiza alırız bebeklerimizi.Allahim bizlere de nasip et saglikla tez zamanda

Benimde 18 çıkmıştı homosistein düşük yapmaz diyo doktorlar ama bu kayıplarada bişe neden oluyor demekki gercekten insanın kafası karısıyor

Benimde 18 çıkmıştı homosistein düşük yapmaz diyo doktorlar ama bu kayıplarada bişe neden oluyor demekki gercekten insanın kafası karısıyor
Bişey sebep oluyo da işte ne oluyo allah biliyo. Deneye deneye de olmaz ki ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…