kan pıhtılaşması iğneleriiiii çok önemliiii

topsecret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
16
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar bende de 2 düşük var.kromozomlarına baktırdıgımızda sağlıklı bir bebek oldugu ortaya cıktı.doktor kan pıhtılaşmasından süphelendı ama herhangı bır test yapmadı.sadece hamılelık öncesi yanı gebe kalmadan 3 ,4 ay önce kan pıhtılaşması iğnesi(innohep) verdı hergun vurulmamı söyledi.ben iğnemi aldım ama vurulmaktan vazgectım ve yaptırmadım.burda duyduguma göre bu iğnelere hamılelık öğrenıldıgı anda başlanıyormuş neden bana daha önce kullanmamı söyledı cok merak ettım. aklım karıştı?ya da aspirin verılıyormus neden bana direk iğne verdı ?bir fikri olan var mı?eğer bu iğnelere rağmen 3. düşüğüm olursa detaylı arastırma yapacaklarını söyledi(özel bir hastane) deneme yanılma metodu gibi bizi kullanıyor doktorlar.kımse en bastan ne yapılması gerektıgını söylemıyorlar?olan bize oluyor psikolojımız bozuluyor.ben kendımın kromozom analızını yaptırdım sonuç 1 ay sonra cıkacak.bu kromozom testınde kanımda pıhtılaşma olup olmadıgı bellı olurmu?yoksa bunun için yapılması gereklı olan bır test adı varmı?bilgisi olan arkadaslar lütfen benı aydınlatırmısınız?istanbulda yüksek gebelık rıskı dalında önerebileceğiniz prof. dr var mı lütfen cvplarınızı beklıyorumkafamçokkarıştı

Öncelike geçmiş olsun, test yapmadan bu iğneyi vermesi banada garip geldi, önce bir test yapmalıydı...

Canım hiç doktoruna sormadın mı bu iğneleri gebe kalmadan önce neden kullanacağım diye...Arkadaşımın da 3 düşüğü oldu en son gittiği doktoru hamileliğin başından sonuna kadar innohep iğnesini kullanması gerektiğini söylemiş....Yanlız innohep artık piyasada yok....

ben innohep kullanıyorum...
ikinci bebeğim bu benim.bir düşüğüm oldu.her düşükte kan biraz daha pıhtılaşıyor..
bebek asprini ile kullanıyorum..
doktorunun mantığı kan dolaşımını düzgünleştirip hamile kalmanı kolaylaştırmak olabilir.ki;bebe asprini ile de amil kalan bir çok bayan var..
bence sen doktorunun dediğinden çıkma.
benim kollarım mosmor ama ben vuruluyorum..ileride keşke dememek adına..

cnm öncelikle cevap verdıgın için teşekkur ederım .sende hamıle kalmadan öncemı basladın bu iğnelere.şu an nekadarlık hamılesın ? eğer hamıle kalmamı hızlandıracaksa bende iğnelerımı yaptırayım ayrıca sen kendınmı yapıyorsun iğneni?

benımde kan pıhtılasması sorunum var 2 dusugum var
sımdı folık asıt ve coraspın alıyorum gunde br
dr um hamıle kalınca baslanacagını soyledı banada
canım sen ıyıce sor cunku kaac kısıyle gorustuysem hep ıgnelere gebelık sonrası baslandıgını soyluyorlar

bırde kan pıhtılasması teslerıyle kromozom testlerı farklı canım
unıversıte hastanelerınde yapıyorlar genelde
ben ozel bır laboratuarda yaptırdım ama fıyat yuksektı bıraz 300 ytl gıbı
vaktın varsa un hast yaptır ben bekleyemedıgım ıcın ozelde yaptırdım

cnm pekı kan pıhtılaşması testının tam adını bana yazabilir misin?

canım bu bır tane test degıl benden dr um 3 tane ıstedı
benımkının adı faktor 5 leıden mutasyonu ıdı baska ısımlerıde var
yanı dr un yonlendırsın ama sen kan pıhtılasması testı yaptırmak ıstıyorum de dr un yazar ısımlerını
ben cadde bostanda unımed dıye bır laboratuarda yaptırdım
1 hafta sonra veeerdıler sonucu

canım bende bebe aspirini ve folik asit kullanıyorumm 4 bebek ölümüm var benimde
bildiğim kadarıyla hamilelik kesinleştikten sonra yapılıyor iğnee

ipekciğim cevapların için cok tesekkur ederım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…