merhaba arkadaşlar bende de 2 düşük var.kromozomlarına baktırdıgımızda sağlıklı bir bebek oldugu ortaya cıktı.doktor kan pıhtılaşmasından süphelendı ama herhangı bır test yapmadı.sadece hamılelık öncesi yanı gebe kalmadan 3 ,4 ay önce kan pıhtılaşması iğnesi(innohep) verdı hergun vurulmamı söyledi.ben iğnemi aldım ama vurulmaktan vazgectım ve yaptırmadım.burda duyduguma göre bu iğnelere hamılelık öğrenıldıgı anda başlanıyormuş neden bana daha önce kullanmamı söyledı cok merak ettım. aklım karıştı?ya da aspirin verılıyormus neden bana direk iğne verdı ?bir fikri olan var mı?eğer bu iğnelere rağmen 3. düşüğüm olursa detaylı arastırma yapacaklarını söyledi(özel bir hastane) deneme yanılma metodu gibi bizi kullanıyor doktorlar.kımse en bastan ne yapılması gerektıgını söylemıyorlar?olan bize oluyor psikolojımız bozuluyor.ben kendımın kromozom analızını yaptırdım sonuç 1 ay sonra cıkacak.bu kromozom testınde kanımda pıhtılaşma olup olmadıgı bellı olurmu?yoksa bunun için yapılması gereklı olan bır test adı varmı?bilgisi olan arkadaslar lütfen benı aydınlatırmısınız?istanbulda yüksek gebelık rıskı dalında önerebileceğiniz prof. dr var mı lütfen cvplarınızı beklıyorumkafamçokkarıştı