kan pıhtılaşması, Düşük nedeni.....

amin canım ....geçmiş olsun ...

kızlar ne bu karamsarlık iyice su koydunuz canlanın biraz benim 5 tane düşüğüm var en küçüğü 5 aylık hemde ikizlerden biriydi şimdi hiç bebişim yok ama halen umudum var umutsuz olmayın ve hayata sıkı sarılınki bebişlerimizde sıkı sarılsın tamammı bayanlar benim 1 tane bebeğim 42 saat yaşadı kucağıma aldım kokusunu hissettim sonra son bebeğim gözlerimin önünde can verdi ama ben halen umutluyum bebeğimin doğacağı anı hayal ediyorum beni duyun ve artık bu umutsuzluğu kesin lütfen haydi umuda yolculuk yapıp bebişlerimizi hayal edelim tammammı kızlar

merhbalar bende yeni üyeyim bir kaç kez yadım amaa iletişim kuaramadım kimseyle. bendede kan pıhtılaşması var.bende clexan 0.4 kullanıyorum ama gebe değilim öncesinden başladı doktorum acaba benimde fazla sulanma olurmu diye düşünüyorum.2 düşük oldu daha önce. ve cok sıkıntı cektim. aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum

merhaba arkadaslar,bende yeni sayilirim...burdaki herkesin sevincini ve üzüntüsünü paylasiyorum...Oglum 5 yasinda,her gece yatmadan önce Allah'tan iki tane saglikli kardes istiyor...bense iki tane dusuk yaptim,biri 9 digeri 11 haftalikken. Gecen hafta kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim, aspirin,B12 ve igne tavsiye etti TR deki doktor.ignenin yan etkileri beni korkutuyor...bir dusuk daha yapmakta beni korkutuyor,bir daha cocuk sahibi olamamaktan cok, oglumun kardes sahibi olamamasi beni hepsinden daha cok korkutuyor...bilmiyorum kafam karmakarisik...burdakileri okuyunca bi tuhaf oldum...Allah hepimizin yardimcisi olsun,kimsenin kucagini bos birakmasin...kendimi toparlayinca yine yazarim insallah...

ben siteye yeni üye oldum ben 4 hamilelik geçirdim ilk 2 hamileliklerimde teşhis konulamadan düşük bir sürü testen geçtim ve kan pırtılaşması olduğu söylendi son 2 hamilalihimde kan sulandırıcı iğne kullandım fakat sonuç yine hüsran inanın artıkl umudumu kaybettim bu sorunu yaşayan kişilerle dertleşmek istiyorum

meraba ben yeni üyeyim birazda acemiyim kan pırtılaşmasından 3bebeğimde karnımda öldü 2hamileliğimdede iğne kullandım ama olmadı bu dertten muzdarip arkadaşlarla dertleşmek istiyorum

arkaaslar merhaba,
benim 15 yasında bir oglum var ilk esimden. 2. esim ile bebek yapmaya karar verdik. ilk hamileligim bos gebelik oldu. 2.hamileligime asilama ile kaldım ikiz hamileydim fakat kalpleri atmadı gelismediler kurtaj oldum. acaba bende de kan pıhtılasma sorunu olabilir mi? doktor testler istedi cerrahpasa da kan verdim bir aya kadar cikacak.. Oglumda hic sorunum yoktu hicbir sıkıntı yasamadım sonradan boyle bir durum olmus olabilir mi?

senincim geçmiş olsun ve kızını sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin Allahım..ben de de mthfr geninde mutasyon var heterozigot mutantım..ve şuan hamileyim hibor3.500 kan sulandırıcı coraspirin elevit kullanıyorum...ve 4.gebeliğim...ilki ikizdi 20.haftada kaybettik ölü doğum yaptım sonra 9 haftalıkken düşük yaptım sonra dış gebelik geçirdim...dedğim gibi şuan hamileyim ve diken üstündeyim aklım sürekli bebişimde ve sağlığında elimde olsa hergün doktora gidicem yani...peki sen folic asit kullanmadın mı hiç ve doktorun normal doğum önermemiş miydi...

bu sorunun cevabını ancak test yaptırarak öğrenebilirsin, tromboli (pıhtıaşma) testi yaptırman gerekiyor, yani faktör v, mtfhr kromozonları, paı vb testleri.. geçmiş olsun..

bende senin gibiyim cnm benimde 7 yasinda allah bagislarsa bir oglum var onun arkasindada tam 5 düsügüm var birseyler yolunda gitmiyor ben baktirdim sadece protein s degerim düsük cikti onun icin aspirin kullandim kan civiltici ama ise yaramadi 24 eylülde kürtaj oldum simdi yine arastirmadan gececegim bence sende ihmal etme baktir herseyin hayirlisi:Saruboceq:

• hic umudunu yitirme bak senden daha cok sikinti ceken insanlarda var allah büyük cnm benimde 5düsügüm var beterin beteri var biz yine hamile kalabiliyoruz hele bu sayfadaki baska arkadaslarimizin okusan onlar hamile bile kalamiyorlar allahim hepimizin kucagina bebeklerimizi nasip etsin umudsuz olma bak ben tekrar deniycem sabretmekten baska caremiz yok

slm cnm bende 5 düsük yasadim benimde bitane oglum var senin gibi bende aspirin ve folik asit kullandim son hamileligimde ama ise yaramadi simdi yine deniycem sende umudunu yitirme benim oglumda okula basladi hamileligimde ögretmenlerine bile söylemis bende 24 de kürtaj oldum gecen ay
simdi nerde kardesim diyor bende doktor yanlis görmüs annecim ama allah sen cok dua edersen vercekmis diyorum umudunu kaybetme bende burda almanyada bir türk doktor buldum ona gidiyorum sen tr demi gittin omu verdi igne?

cnm benim allahim insallah sana enkisa zamanda bi bebis verirde kaybettiklerinin ömrünüde ona verir bend ehic umutsuz olmadim allah büyük benimde 5 düsügüm var :Saruboceq:haklisin karamsar olmayin arkadaslar

arkadaslar dr bana bu testleri yaptır hamile kal gel dedi , fatror 5, protein, falan bir suru test
kasım basına cıkacak testlerim ama ben hamile kalmaya korkuyorum

ağlattın beni valla zerdali..Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin..insanoğlu işte önce olsun diye dua eder. duası kabul olunca bi daha olsa diye dua eder..Allah a şükürler olsun dualarımızın bi çoğunu kabul ediyor..ben de 3 düşük yaşadım.ilki karnımda öldü 15 haftalıkken..kan pıhtılaşması teşhişi kondu..dün teste gittim bi umut negatif :sinifsinif:
eve zor attım kendimi..eşim benden daha güçlü..şimdi senin yazdıklarını okudum da haksızlık yapıyoruz hem senin gibi durumda olanlara hem kendimize..
umuda yolculukta ben de varım artıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…