Kan pıhtılaşma

Merve Aycan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
988
453
Merhaba bebeğimin kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum.. Pıhtılaşma testi yaptım
APTT referans değeri (20~32) benimki 25.9sn çıktı yani kanda pıhtılaşma yok demek dimi

Merhaba bebeğimin kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum.. Pıhtılaşma testi yaptım
APTT referans değeri (20~32) benimki 25.9sn çıktı yani kanda pıhtılaşma yok demek dimi
Bu anlik pıhtılaşmayi gösterir. Cesitli nedenlerden kaynaklanabilir. O andaki pihtilasmayi işaret eder. Çok bir önemi yok. 6lı Trombofili Panel Testi yaptıracaksınız. 1 düşükte yapmıyorlar. Ücretli dış labaratuvarda yaptırırsınız.

Bu anlik pıhtılaşmayi gösterir. Cesitli nedenlerden kaynaklanabilir. O andaki pihtilasmayi işaret eder. Çok bir önemi yok. 6lı Trombofili Panel Testi yaptıracaksınız. 1 düşükte yapmıyorlar. Ücretli dış labaratuvarda yaptırırsınız.
Nerden yaptıracam hemotolji mi

Mavi kapak diye bir kan aldılar 15 güne çıkar dedi o olabilir mi

Ailemde düşük geçmişi olduğu için yaptı hematoloji ana genetik içim tekrar gidecem sonuç e nabız a mı düşüyor.sizde sorun olmadı inşallah bebeğini kucağına alırsın
Suan hamileyim onkoloji hastasiyim pihtilasma icin igne ve coraspin kullaniyorum. Ilk gebeligim dusugum yok tedbiren yaptirdim.

Benimde bir düşüğüm oldu 2 aylık şuan tekrardan hamileyim 14 haftalık bende şehir hastanesinde yaptırmak istedim ama 3 düşükten önce yapılmıyor dendi ama başka doktora gittiğimde o hemen yönlendirdi üniversite hastanesinde yaptırdım 20 gün oldu çıkmadı sonucum yarın tekrar hastaneyi arıyıcam inşallah bi sıkıntımız olmaz da Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

X