• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması hakkında acil yardım

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Arkadaşlar ben 3 haftadır hamilelik şüphesi içindeyim belirtiler var ve hemen hemen her gün çok ciddi kaşıntı ve âlerji oluyo vücudum kıpkırmızı oluyo biber gibi yanarak kaşınıyo ve kabarıyor dün çıldırmak üzereydim çok kötü oldu yine alerji ilacı içtim hamîleysem bebeğe zararı olur mu bir de teyzem dedi senin ki alerji değil kan pıhtılaşması yüzünden alerji oluyorsun kanına baksınlar bugün kan testi yaptırıcam ama çok korkuyorum çünkü forumda okuduğum kan pıhtılaşması yaşayanların çocukları gelişmiyormuş lütfen yardım edin hamîleysem ya iki haftalık yada üç haftalık pıhtılaşma varsa bu süreçte zarar görmüş müdür

canım testi yaptr kan pıhtılaşması varsa doktor sana ilaç verecek zaten kanını sulandırmak için bebeğede hiç bşy olmayacak inşallah :)

Bende de var kan pıhtılaşması Fragmin kan cıvılaştırıcı iğne ( hazır şırınga halinde ) ve bebe aspirin kullanıyorum . Bir gün iğne bir gün aspirin olmak üzre günde bir kere kullanıyorum bunları artı folic plus . Daha gebelik yok ama doktorum hamile kalana dek bu ilaçları asla kesme dedi bana hamile kalınca ilaç değişecek mi onu bilmiyorum Allah yardımcımız olsun . Alerjinin sebebi kan pıhtılaşması değil de daha çok yediğin gıdalardan olabilir örneğin ben yumurta yiyince yüzümde kırmızı noktalar çıkar tek tük ama kaşıntı kesinlikle olmuyor sonra uzun sürmez zaten . Çocukken başımdan geçmişti bi kere kaşıntılı büyük kızarıklıklar sonra bi amcaya götürdüler beni o anlıyo muş bu tür şeylerden diye gittik bildiğimiz dikiş iğnesini ateşte ısıtıp kolumun aşı kısmına yanlamasına bi bastı ben biraz ağladım sonra unuttum bana acılı ekşili ve kızartma türü şeyleri aşırı tüketmememi tembihledi işte tabi bidaha yaşamadım o tür kaşıntı felan artık ne hikmetse Allah ' ın izniyle geçti gitti . Okurken tuhaf geldi dimi kızlar :) Bir de ben toprak yerdim küçükken ya ama neler yaşadık neler şimdi de gelmiş anne olma hayalleri kuruyoz daha dün çocuktuk ya zaman çabuk geçiyor inşallah çok beklemeden anne olurum sizler de inşallah :)

Back