- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
-
- Konu Sahibi littleaniqa
bizim grupta iki arkadaşta birer kez kan kustular devamı gelmedi ama yine de içiniz rahat olsun gidin bence midenize vurmuştur demir ilacının maalesef böyle bir pisliği var..Hanımlar gebeliğim var. Sabah demir ilacı aldım. 2 saat yemek yemedim. Bulantıdan baş dönmesinden yiyemiyorum zaten sonra magnezyum tableti var ondan içtim. 15 dk sonra kustum. Midem boşken iki kez öğürdüm yarım çay bardağı kadar parlak kırmızı kan kustum. Midem rahatladı ama acile gitmelimiyim ? Yani şu an rahatsız değilim. Rahatım. Rahatlattı hatta.
bizim grupta iki arkadaşta birer kez kan kustular devamı gelmedi ama yine de içiniz rahat olsun gidin bence midenize vurmuştur demir ilacının maalesef böyle bir pisliği var..
beni mafetti şimdi tok karnına alıyorum yoksa zaten reflüm ve gastritim var aman AllahııımO zaman değiştirip şurup olarak alayım. O vurmuyordu mideme.
beni mafetti şimdi tok karnına alıyorum yoksa zaten reflüm ve gastritim var aman Allahııımgeçmiş olsun şimdiden.
Muhtemelen demir hapindandir ama her ihtimale karşı doktoruna gorunmelisin
Cook geçmiş olsun, hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde bebisini alirsin kucagina insallahGittim canım gastrolojiye.. Magnezyum ve demir hapından kaynaklıymış. İlaçları bıraktım. Midede kılcal damarları çatlatmışım.
Cook geçmiş olsun, hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde bebisini alirsin kucagina insallah
Doktoruna danis, o sana gerekli olan ilaci verir zten cnm.O zaman değiştirip şurup olarak alayım. O vurmuyordu mideme.
demir ilaci bende kullaniyorum,muhtemelen!kustugun kan degildir!zaten demir ilaci mide bulantisi yapiyor ben yarim iciyorum tum icince inanilmaz ksuyorum kan renginde ama kan degil!demir ilaci zaten kan ilaci rengide kirmizi kokusu igrenc ,muhtemelen onun rengidir ama ikilemde kaliysan acile gitmende fayda var!Hanımlar gebeliğim var. Sabah demir ilacı aldım. 2 saat yemek yemedim. Bulantıdan baş dönmesinden yiyemiyorum zaten sonra magnezyum tableti var ondan içtim. 15 dk sonra kustum. Midem boşken iki kez öğürdüm yarım çay bardağı kadar parlak kırmızı kan kustum. Midem rahatladı ama acile gitmelimiyim ? Yani şu an rahatsız değilim. Rahatım. Rahatlattı hatta.