• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan ilacı lekesi

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
merhabalar anne değilim henüz ama birde buraya danışayım dedim muhakkak bilen vardır ..
5 aylık bir yegenimiz var fakatelbisesinin üstüne kan ilacının lekesi geldi ne yaptıysak çıkmıyor
arielin leke çıkarıcısından bile döktük olmuyor
nasıl çıkarabiliriz elbisesinden

merhabalar anne değilim henüz ama birde buraya danışayım dedim muhakkak bilen vardır ..
5 aylık bir yegenimiz var fakatelbisesinin üstüne kan ilacının lekesi geldi ne yaptıysak çıkmıyor
arielin leke çıkarıcısından bile döktük olmuyor
nasıl çıkarabiliriz elbisesinden
mrb mr.muscle mutfak spreyi var ondan lekenın uzerine sık ve biraz ovuştur 5-10 dakıka beklesin bıraz daha sık bi 10-15 dakıka kadar daha beklet ve dıger camasırlarıyla bırlıkte makınaya atabılırsın ız bıle kalmıyo yanlız sadece renklılerde cıkarıyor beyazlarda işe yaramıyo

bizde de aynı dert, neredeyse her seferinde damlıyor kıyafetine... domestos rengarenk döküyorum lekenin üzerine yıkamadan önce, işe yarıyor....

valla ben çamaşır suyu bile döktüm işe yaramadı domestosla nasıl çıkıyor benimki ferro sanol sizin ne marka

ben hiç kan ilacı vermiyorum kızıma..yani hiç bir vit vermiyorum
ama bildiğim kadarı ile lekesi çıkmıyormuş.önlük neden takmıyrsunuz kızlar

takıyoruz ama öyle direniyor ki önlükte kar etmiyor tadı berbat ya çoğunluk bu işkence yüzünden veremiyorum zaten demir eksikliği çıktı çıkmasa vermem ama haftada 3 gün yumurta ve kırmızı et yiyor diğer günler beyaz et ama gene de demiri eksik

arkadaşlar kulladıgınız demır ilacı ferro sanol ıse cıkmıyor hem tadıda berbat. hıç koklayan oldumu bılmıyorum aynı paslı demır gıbı kokuyo.bemımkı ırkılerek içiyordu.bende ılk oncelerı ondan kullandım ama sımdı ferrum kullanıyorum otekınden daha ıyı en azından kotu kokmuo ve lekesı cıkıyo.

ben hiç kan ilacı vermiyorum kızıma..yani hiç bir vit vermiyorum
ama bildiğim kadarı ile lekesi çıkmıyormuş.önlük neden takmıyrsunuz kızlar

canım sen niye vermiyorsun? kadir tuğcu mu vermeyin diyor yoksa?

ben de deneyim bari fferrumu ferro sanolun tadına baktım iğrenç ötesi resmen bi de bi sürü kıyafeti batırdı

ben kan damlası verirken eski bir önlük kullanıyorum yoksa her giysisi berbat oluyor.

arkadaşlar oğlumun son kontrolünde demir damlası ile ilgili sıkıntılarımı söyledim doktor santaferi önerdi aldım tadı pekmeze benziyo ferro sanoldan çok iyi lekesi de kurumadan yıkayınca sadece sabunla bile çıkıyor ama kuruyunca bilmiyorum

ben yeğenimin bazı küçülen kıyafetlerini almıştım benimkisine giydirmek için. baya uğraştım lekeleri çıkarmak için.açık renk üzerine renkli desenleri olan kıyafetlerinin üzerine bildiğiniz çamaşır suyunu döktüm hemen elimle çitiledim sonra bol su ile duruladım. çok bekletmeden elde çitilediğim için beyazların üzerindeki renklerde çok solmadı ve leke çıktı.

benim oğlumunda bütün kıyafetleri lekeli
çıkaramadım ne yaptıysam
midesi bulanıyor almak istemiyor
kokusu ve tadı berbat
dr la konuşacağım değiştirmek için tabi muadili varsa..

Babamın ıŞyerınden ıŞÇı elbıselerını yıkamak ıÇın zeytınyaĞlı sabun verırlerdı kalıp kalıp
yeĞenımın tÜm kaka - kusma - meyve - vıtamın ılaÇ lekelerını ablam bunlarla Çıkardı belkı sızdede ıŞe yarar
yeĞenımın hıÇ lekelı kıyafetı yoktu
denemesı bedava

Hatta regl lekelerını bıle bı sÜrtmede Çıkarıyoor ÇamaŞır suyuna gerek kalmadan
bılırsınız kuruyunca ne ınatÇı oluyor bu leke ama bız hep bÖyle yıkarız kar gıbı oluyo

demir ilacı bende vermıyorum .her sabah 1 cay kasıgı pekmez ve yumurta sarısı verıorum.bence yeterlı.ek bı ılac almasını ıstemıyorm.dogal olsun ıstıyorum aldıkları.

Back