Kan değerlerime göre cumartesi kese oluşur mu ki?????

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
798
hcg değerlerim:
9 eylül-21.61
11 eylül-67
13 eylül-307.52
17 eylül-1811.49
bu değerlere göre 20 eylülde kese oluşur mu kızlar? yaşadığım yerde ultrason yok ile de 1.5 saatte gidiliyor ve beni çok kötü araba tutuyor.eğer erkense ertelemek istiyorum.beni bilgilendirir misiniz?

Benim kesem göründüğünde Dr muhtemelen kan değerin 1500 civarındadır demişti.ortalama o değerlerde görünüyor muhtemelen görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun cnm

Canim kese gorunmwsi icin degerin 5ooo olmaso gerekiyor gun asiri iki katina yikselduguni dusunursek kese gorunur diye dusunuyorum
Birde idrariniz oldukca varken giderseniz daha net gozukucektir

Gorunur diye tahmin ediyorum cunku hizla katlanarak artiyor degerle ama neolur neolmaz belki gorunmez daha mumkunse hafta ici gidin birkac gun daha gecer tam net gorursuniz.hayirlisi olsun insallah

Ilk kontrolde zaten alttan muayene yapıyorlar o saman kese görünür o değerde..ama göbekten usg ile bakarlarsa o zaman değerin 7000 civarında olması gerekir

Benim kesem göründüğünde Dr muhtemelen kan değerin 1500 civarındadır demişti.ortalama o değerlerde görünüyor muhtemelen görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun cnm
tşk.bebeğin sağ salim doğar inşaallah.birşey daha sormak istiyorum alttan muayene denilen şey her zaman mı oluyor?

tşk.bebeğin sağ salim doğar inşaallah.birşey daha sormak istiyorum alttan muayene denilen şey her zaman mı oluyor?
Dr na bağlı cnm ben ilk gebeliği öğrendiğinde Dr sadece dış gebelik ihtimaline karşı alttan muayene etti devlete gitmiştim.sonrasında kendi Dr ma gittim ve hep göbekten usg ile bakıldı..ama bu durum Dr göre değişiyor.alttan da bakarsa endişelenme ilk zamanlar daha net cvp verebilmek için alttan bakıyorlar

alttan muayene ultrason cihazıyla mı yapılıyor canım?

benim değerim 1910ken alttan ultrasyonla gördü doktor normal ultrasyonda da görünüyor diye biliyorum bu değerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…