• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan değerleri

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Kızlar doktorum yurt dışına çıkmış. Değerlerimi onada göstereceğim ama iki değerimde sıkıntı olunca acaba bu aşırı yoegunluğun sebebi bu mu diye düşündüm.
Glukoz 101
Feritin 9.86
Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Şimdiden çok teşekkür ederim

tahlil sonuçlarında aynı zamanda referans aralıklarıda var ama kansızsınız galiba diğer değerleriniz nasıl bilmiyorum hemogram vs nasıl ama bendede kansızlık varda ferritin bendede düşük

Kızlar doktorum yurt dışına çıkmış. Değerlerimi onada göstereceğim ama iki değerimde sıkıntı olunca acaba bu aşırı yoegunluğun sebebi bu mu diye düşündüm.
Glukoz 101
Feritin 9.86
Glukoz normal ferritin biraz düşük..

Glukoz 101
Feritin 9.86
seker hastaligi riskiniz var, yukoeme yaptirip dikkat altinda tutun sekerinizi, fazla tatli karbonhidratli tuketmeyin diyabet hastasi olabilirwiniz, gizli sekerede baktisin, ve kansizliginiz var ama surup kullanimiyla duzelir yani cok eksik degil

tahlil sonuçlarında aynı zamanda referans aralıklarıda var ama kansızsınız galiba diğer değerleriniz nasıl bilmiyorum hemogram vs nasıl ama bendede kansızlık varda ferritin bendede düşük
Diğwr değerler normal canım

seker hastaligi riskiniz var, yukoeme yaptirip dikkat altinda tutun sekerinizi, fazla tatli karbonhidratli tuketmeyin diyabet hastasi olabilirwiniz, gizli sekerede baktisin, ve kansizliginiz var ama surup kullanimiyla duzelir yani cok eksik degil
Oo tamam.

açlık şekeriniz ise bu sınırda yüksek çıkmış glukoz yükleme testi ile insülin direnciniz ölçülebilir.
ferritininiz de alt sınır cıkmış demir eksikliği olabilir hemoglobin ölçümü yapılıp demir tedavisi alabilirsiniz.

Back