Merhabalar öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki çok takıntılı olduğum için 14 Haziran'da bacağında morluklar oldugu için 2 yaş oğluma tam kan testi yaptırdım ki çok yüksek ihtimal düşmeden vs oldgu halde ama işte içimi rahatlatmak istedim. Ve yaptırdım bütün değerler normaldi morluklarda düşmeden olmalı ki geçti. 7 ay önce ilk 25 haziranda da 2. Ateşli havalesini geçrdi oglum. Bende kucukken geçirmişim abiside geçirdi yani biraz genetik. Neyse havale için hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu farenjit dolayısıyla ateş olmuş geçirmiş. Kan testi yaptılar lym neu ve wbc değerleri düşük cıktı. Doktor çok yüksek ihtimal viral enfeksiyondan dolayısıyla bu değerler düşük ama yinede her ihtimale karşı 1 hafta sonra tekrar kan testi yapacagız gözümüzle yükseldğini görelim yükselmiş olursa dedgm gibi viral enfeksiyondandır ama yükselmezse hematolojiye yönlendrcem araştırmak için dedi. Şimdi nasıl 1 hafta bekleyeceğim napacağıö bilmiyorm ihtimali bile beni çok çok korkutuyor aranızda böyle bişey yaşaypta sadece enfeksiyon yüzünden olan var mı