Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin tebriklerIdrar testim pozitif kan değerim dün 25.9 çıktı hamilemiyim acaba?geç döllenme olabilir mi?cevap verirseniz çok sevinirim![]()
HamilesinIdrar testim pozitif kan değerim dün 25.9 çıktı hamilemiyim acaba?geç döllenme olabilir mi?cevap verirseniz çok sevinirim![]()
Merhaba dün bende yaptım kan testi 0.853 çıktı değer doktor dediki sınırda çıktı varla yök arası kadın doquma gözük sizce hamilemiyimhamilesin tebrikler
85.98 oldu değerim bugün tekrr verdim kan testi ama bu seferde polikistik var dio?nasıl bi sıkıntı yaşarım acaba of çok zor bi durum...
Takip edilmesi gerekir şuan gebelik yok gibi gözüküyor amaMerhaba dün bende yaptım kan testi 0.853 çıktı değer doktor dediki sınırda çıktı varla yök arası kadın doquma gözük sizce hamilemiyim![]()
Arkadaşa yazdıqınız hamilesini bana yazdınız sandım bi an şoka girmiştimMerhaba dün bende yaptım kan testi 0.853 çıktı değer doktor dediki sınırda çıktı varla yök arası kadın doquma gözük sizce hamilemiyim![]()
0 5 arası 5in ustuyse hamilesin cnmMerhaba dün bende yaptım kan testi 0.853 çıktı değer doktor dediki sınırda çıktı varla yök arası kadın doquma gözük sizce hamilemiyim![]()
Yani deqilim kesin deme0 5 arası 5in ustuyse hamilesin cnm
maalesef öyle gözüküyorYani deqilim kesin deme![]()
Teşekkür ederimmaalesef öyle gözüküyor
Ama adetiniz geçtimi bazen adet gecmeden belli olmuyorTeşekkür ederim
Polikistik için bisi demedi kan değerlerini takip etcez dedi sadceDeğerin çok güzel artmış maşallah :) doktor değerin ve polikistik over için bişey söylemedi mi ?
idrarda nezaman belli olduPolikistik için bisi demedi kan değerlerini takip etcez dedi sadce
Sali günü silik ciktiidrarda nezaman belli oldu
yani adetin kaçıncı gunuSali günü silik cikti
5.günüyani adetin kaçıncı gunu