5 haftalık Hamileyim silindikçe gelen açık kahve akıntı

Daha iyiyiz çok şükür dualar la ayaktayım eşimde belliki pişman sohbet etmeye çalışıyor bana ev işlerinde yardım etmeye başladı 🙏🏻
İş psikolojisi de olabilir canım benim ..
Eşini strese sokmuş olabilirler yanlış kelimeler kullanmış olabilir
Zamana bırak bakalım , zaman ne gösterecek .. :)

Arkadaşlar selam
5 haftalık hamileyim
Adet günümü 1 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme olmuştu yoğun sonra azaldı 3. Gün test yaptığımda pozitif çıkmıştı beta hcg oranım da adetimi 3 gün geçtiğinde sonraki değer 231 di lekelenme bitti şeffaf akıntı ve beyaz akıntım devam etti bugün ise silindikçe açıl kahve leke geliyor hafif adet olur gibi bir ağrı ile ama öyle çok şiddetli deği kasık ve belimde aynı şekilde hafif ağrı oluyor normalmidir .
Merhaba doktora gittinizmi kanamanız durdumu

Bugün beyaza döndü inş tekrar kahverengiye dönmez bugün kontroldeyim şu an karından baktı keseyi göremedi kan istedi yaptırdık 4222 çıktı betam şimdi doktoru bekliyoruz aşşağıdan bakacak
canım merak etme bu kdr yükseldiyse gebelik sağlıklıdır Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

canım merak etme bu kdr yükseldiyse gebelik sağlıklıdır Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Doktor kesen düzgün değil dedi
Çok olumlu konuşmadı olumsuz bir durumda söylemedi takip edeceğiz dedi
Haftaya tekrar bakılacak
Yolk salc kesem var ama kesenin içerisinde
Ama nedense hiç üzülmedim kötü düşünmedim yolk salc ı görünce içim rahatladı eşim hemen negatif e bağladı ama allah biliyo ya içimi
İçim ferah çıktım odadan

Doktor kesen düzgün değil dedi
Çok olumlu konuşmadı olumsuz bir durumda söylemedi takip edeceğiz dedi
Haftaya tekrar bakılacak
Yolk salc kesem var ama kesenin içerisinde
Ama nedense hiç üzülmedim kötü düşünmedim yolk salc ı görünce içim rahatladı eşim hemen negatif e bağladı ama allah biliyo ya içimi
İçim ferah çıktım odadan
canım foruma bir sorup bir araştırma yap istersen böyle bir durumu olan var mı ?
İçini ferah tuttuğun iyi olmuş sen çok güçlü bir kadınsın :)

Back
X