• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan değerime bakar mısınız hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baykussever

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
83
18
29
Pcos um doktor kontrolüne gidiyorum hamile kalmak için geçen hafta kontrole gittiğimde bi tane yumurtamın büyüdüğünü 12mm olduğunu böyle giderse büyümeye devam edebileceğini haftaya estaradiol değerimi ölçtürüp tekrar gelmem gerektiğini bu değerin yumurtanın ne kadar kaliteli büyüdüğünü göstereceğini söyledi. Sonuçlarım bugün çıktı değerim 97. 5 Temmuz’da aynı değerim 43.7 ymiş. Sizce durum ne hanımlar bilginiz var mı bu konu hakkında

Merhaba canım bende pko hastasıyım altı aylık evlıyım çocuk sahıbı olmak için daha ilkaydan doktora gıttım pko hastları kendılıgınden gebe kalkabiliyor dedı kılom kıllanma sıvılce hiç birsey yok sadece ultrasonda gözüktü unofolıc combı verdı iki ay onu kullandım sonra iki ayda prowomenı kullanmamı soyledı ıkıncı aya gectım ondada bıttıkten sonra tekrar gıdecem eşimin sıperm testınıde istedı onu yaptırdık onda bu sıkıntı çıkmadı inşallah en kısa zamanda bebişimizi kucagımıza alırız🙏🏻

Back