• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Değerim Düşük mü?

Korkmali miyim ?

• Korkma hamilesin

OY: 1 100,0%
  • Kimyasal gebelik olabilir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

HatueL

Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.057
1.753
133
Merhaba arkadaşlar.
20 Kasimda regl gördüm.Bu ay 16 sinda gormem lazimdi gormedim.5 gun sonra idrar testi yaptim negatifti. 9 gun sonra yaptim 2.cizgi silik cikti.10.gün yaptigimda 2.cizgi daha netti.Çarsamba gunu aile hekimine kan verdim bugun sonucu aldim 35.7.
Doktor 1-2 haftalik gebesin dedi ama bekleyelim haftaya bi daha test yapalim dedi.Kadin doguma gitmene simdilik gerek yok dedi.Ama korkuyorum.Sizce durum nedir?
Kan degerim dusuk mu ?

Son düzenleme:
Cevap verecek kimse yok mu ?:KK43:

Geç döllenme olabilir, biraz bekle katlanıyor mu diye. İki günde ikiye katlanması lazım. 1000 olunca alttan kese görünüyor doktora gidersin.

Sabahtan kan verdim sonucunu bekliyorum kaç olmuş olmasi lazim ki gebeligimin saglikli baslamis oldugunu bilebileyim

İlk mesajı okudum kimyasal olabilir diyecektim ki artık çok güzel, Allah kavuştursun inşallah.

İlk mesajı okudum kimyasal olabilir diyecektim ki artık çok güzel, Allah kavuştursun inşallah.

İnşallah dediğin gibi olur.Allah razı olsun.Ben nedense hala korkuyorum.

Doktor ne dedi canım geç döllenme dir insallah iciini ferah tut
Doktor sağlikli şekilde artıyor değerin bir kaç gün daha takip edip gebeliğin tam oluşup oluşmadigini goreceğiz dedi

Doktor sağlikli şekilde artıyor değerin bir kaç gün daha takip edip gebeliğin tam oluşup oluşmadigini goreceğiz dedi
Bu süreçte dua et canım ve içini ferah tut sen ne kadar iyi olursan iyi düşünürsen o kadar güzel gelişir insallah Rabbim sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallah ❤️

Bu süreçte dua et canım ve içini ferah tut sen ne kadar iyi olursan iyi düşünürsen o kadar güzel gelişir insallah Rabbim sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallah ❤️

Amin inşallah öyle mutlu oldum ki
Sadece kasığımda özellikle solda çok ağrı oluyor o da korkutuyor beni biraz.

Gec dollenme olabilir. Benim gecikmemin 1. gunu 14, sonra sirasiyla 59, 154 diye devam etti. En son 154 ciktiktiktan 5-6 gün sonra tekrar baktirdik, 1700'lerdeydi. Ates ölçümü yaptığım için geç yumurtladigimi zaten biliyordum. O yüzden kafam rahatti. Sen de o yüzden kafana takma sakın.

Gec dollenme olabilir. Benim gecikmemin 1. gunu 14, sonra sirasiyla 59, 154 diye devam etti. En son 154 ciktiktiktan 5-6 gün sonra tekrar baktirdik, 1700'lerdeydi. Ates ölçümü yaptığım için geç yumurtladigimi zaten biliyordum. O yüzden kafam rahatti. Sen de o yüzden kafana takma sakın.

Inşallah benimde öyle olur ve kese oluşup bebeğim yerleşir.
Çok teşekkür ederim.

Back