güldüyseniz ne mutluCok guldum okurken
fırına attım bile...Bende başka bişey sandım
Buzu çözülünce kanlı su akmıştır bişey olmaz dök suyunu pişir ye.
ben de orasını düşünerek çok kararsız kaldım ama çok iğreniyorum... Kan aldırırken bayılan bir insanım ben...Eğer çok tiksinmediysen atma çöpe bence, günah yani. Kesip at bence sadece bir tarafinda kan varsa
yok canım sos değil eminim o kadar incelemeden sonraAkan sos değil kan eminsin dimi canim benim. Eğer öyleyse şahsen ben yemezdim
Hmm boşver yeme ozaman, igrenerek yersen sonrasında mide bulantısı falan olabilirben de orasını düşünerek çok kararsız kaldım ama çok iğreniyorum... Kan aldırırken bayılan bir insanım ben...
hayvanlar falan yer mi? bizim buralarda kediler var sizce yerler mi?Hmm boşver yeme ozaman, igrenerek yersen sonrasında mide bulantısı falan olabilir
yok tatlım, rengi çok koyu kırmızı, çok bariz bir şekilde aktı içinden tavuğun....buzlu buzlu fırına attığın içindir. bence sosla çözülen su karışmıştır...
çiğ tavuktan çıkar ki kan.. yani normal bişey buyok tatlım, rengi çok koyu kırmızı, çok bariz bir şekilde aktı içinden tavuğun....
Yerler, ulasabilecekleri bir yere koyarsin onlar yerhayvanlar falan yer mi? bizim buralarda kediler var sizce yerler mi?
pişerken çıktı, fırındaykençiğ tavuktan çıkar ki kan.. yani normal bişey bu